11 dnt 304
13 dnt 396,90
15 dnt 749,30
20 dnt 4204 danas
Rekla sam da neću vaditi betu 2 tjedna ali popustili živci od petka od danas!!!!!!!
Printable View
11 dnt 304
13 dnt 396,90
15 dnt 749,30
20 dnt 4204 danas
Rekla sam da neću vaditi betu 2 tjedna ali popustili živci od petka od danas!!!!!!!
prekrasan ti je niz.. čestitam još jednom! kad ti je uzv?
Eto obavila sam i ja prvi pregled kod dr. L. :-D
ako dođem do lijekova na vrijeme već ovaj mj. bi u postupak.....:dancingfever:
mari mar super! :-D
Ide li netko u subotu kod dr.L.?;)
znam da nije tema..ali imam dvije kutije klomifena -od ssvog postupka..rok 7mj-pa ako nekome trebaju, neka mi se javi pp
L ide na godišnji u 8.mj? Što s curama koje recimo trebaju dobiti mengu do prve polovice 7.mj? Njih isto onda ne uzima u taj postupak?
Znam da je, ali kako tempira postupke? Recimo da ja trebam dobiti 10.7. - jel bi me primio taj ciklus? Ima netko iskustava?
Jer ću morati čekati jesen mislim :( Užasno sam tužna, a ne mogu nikako pomoći. TSH mi ne pada dovoljno brzo :(
vrci, vjerovatno ce napraviti tako da ce primiti one u postupak koje ce najkasnije tad i tad dobiti mengu. racunat ce da stimulacija traje 10-12 dana, k tome dolaze jos 2-3 dana do transfera. dakle vjerovatno nece primati nikoga nakon stojaznam 10-12.7.
razumijem nestrpljivost, ali mozda je bolje da se ta stitnjaca slozi :)
Evo mi gotovi vec... Skroz cudna situacija, nema one ciste ogromne od prosli put.
A izgleda da smo sad uhvatili prirodni ciklus. Veli draga da ima dva folikula od 22mm na desnoj strani, dobila jedan klomifen i navecer joj moram stopericu dati i u utorak punkcija! Eto, totalno nenadano... Planirali polustimulirani od kraja sljedeceg tjedna, a sad pa skroz druga situacija. S dr. L. nikad ne znas... :)
*tikica zavrebali smo te. :)
matt, prelijepe vijesti...i to kad se ne nadaš, ma ima liišta ljepše...sretno, veliki pozdrav i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas :)
M@tt, bravo! Evo dokaza da u MPO nema ničeg planskog!!!
Hej m@tt pa sta se nisi javio?? Ja sam gledala ko bi bili vi.. Ali mislila sam pitat će me..
Super vijest za vas! Bas odlično prirodnjak je zakon!
Danas na uzv 7-8 folikula, dr. je zadovoljan.....:klap:
i onda u petak uzv, tada ćemo znati kad će biti punkcija...
Tikice javi kako je bilo danas na uzv?
Evo i mi se vratili, ništa nažalost.... :( dvije ciste bile i bez ovulacije ovaj ciklus na kraju kako to izgleda sad.
Poceli s duphastoneom danas te suprefactom 1dc, vaginalete i hiramicin za oba dobili, gledamo se na 3. Dan i odredujemo stimulaciju nakon toga.
Eto.... Spominjala se puna stimulacija jer kao prošlo je 6 mjeseci od prošle pa bi sad mogli opet. Samo... Ne znam kako čemo to financijski, nije baš bajna situacija.
btw. Prvi put smo dobili Duphastone. 5 dana ih mora piti daga. Čemu služe te tablete?
I ja danas tako..sve je ok kaze dr. Punkcija u petak.
M@tt zao mi je. Pa jel nisi rekao da nema ciste vise nego dva folikula?
A duphaston znam da piju žene koje imaju problema s mengom da im dodje..
\
M@tt meni je Luci dao te tabletice kad mi se cista dva mj.zaredom pojavila i taj mj. kad sam ih pila nije bilo niti jedne ciste,ali vec sljedeci mj.su se opet pojavile,a zasto vam dr ne probusi ciste,mi smo jedino tako uspjeli poceti sa postupkom jer su se stalno pojavljivale.
Tikica :-D
Elena kako si ti?
Mene pere strah ogromni...strah od neuspjeha.
Elena pa sad ih je puknuo danas kad je draga bila na punkciji... Uglavnom od sljedeceg tjedna smo u akciji.
M@tt nek bude sa srećom u ovom postupku ~~~~~~~~~~~~~
M@tt sretno u postupku~~~~~~~~
Tikice samo misli pozitivno.... :bouncing:
mene je najviše strah punkcije...:-o:-o
M@tt evo malo za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam ovaj put bude i zadnji, to vam od srca želim..
TIkici takodjer :-)
Tikice moja nemoj se bojati,uspjelo je jednom,uspjet ce ponovo,samo ti budi smirena,znam koliko je tesko,i vjerujem da je ovaj put za tebe teze nego ovi svi prije.
U nasim si molitvama:shykiss:
Ja sam dobro,cak odlicno,mogu se kretati ne moram strogo mirovati,nitko ne spominje bolnicu,bebe super napreduju,ne mogu nista vise pozeljeti
iskrene čestitke Elena na curkama i naravno frajeru........
M@tt i tikica želim vam od srca da uspijete ovaj put!
Evo ja saznala da je curka i to velika cura.......po dr.mišljenju veličina odgovara za 15+5tt
nati super čestitam na princezici!
evo ja bocnula zadnje gonale(nadam se da su stvarno ZADNJI).. smiješno mi je kak mi je to postalo rutina već..
veceras stoperica.