ma je,ali je to do pritiska pa mi logično da iskoči dosta kasnije a ne ovako rano...pitala sam jutros dr,kaže nema šanse da je od vježbanja pa sam mirna...
cubana, hrmbanje bi bilo rintanje ili...?
Printable View
Napokon sjedim za stolom, bez krpa, farbe i sličnog. Doduše treba mi jedan makeover sada definitivno. Večeras ću odraditi svoj kbell i detaljnije vas iščitati.
Iz nekog razloga ne mogu staviti slike pa ih mogu poslati na mail. Nisu bogznašto i reprezentativne. To su one poslije - tako se barem nadam za trbuh.
Cubana, pa bodyweight nije lak, pogotovo ljeti. Meni se pokazao najučinkovitiji.
Danči, u mojim očima si Rambo, Superman, zaista. Anči, također. Motivirate sve. (Još da me motivirate za učenje)
ja sam jutros cardio shred za abse- zaboravila sam mu broj i 3x5min. pokušavam se više orijentirati na core dok skroz ne zaliječim zadnju ložu. jučer popodne je i meni i mm bilo mukica, a v. je zakurio. betty i ja definitivno imamo posebne spone.
kako je mala betty?
mala je dobro, još sinoć je počela jesti, jutros je normalno jela i torpedirali smo ju u vrtić :nemajka: ionako im je zadnji dan u vrtiću
mene je jučer cijeli dan glava bolila, malo to što kažeš mukica, ali na tome je stalo
vjerojatno je neka mini viroza u pitanju
a v. samo temperaturu ima?
Da, do 37.7, dobrog opceg stanja..
Betty i sasa, ajme :lool: za vasu vezu
cure, dajte ako imate neki svoj bodyweight kopipejstajte tu
kod mame sam, zaboravila utege, a net mi steka da bih isla na yt
Betty, valjda neće na vas beštija. I mene je očito ulovila. Noć sam provela na wc-u.
Ginger, moj bodyweight trening se svodio na 10 minuta korektivnih vježbi, pa puno puzanja na rukama i nogama, s blago odignutim koljenima, pa sklekovi, marinci, zgibovi, mostovi, neka valjanja i kotrljanja. Lokve znoja smo ostavljali na tatamiju.
Mb odlican mi je onaj link s popisom Zuzkinih workouta koji si stavila na fejs.
to je bas za mene jer mrzim pretrazivanje po netu a tamo je lijepo pregledno.
Bucnica, sudjuke u lepiji, burek i hurmasice u sofri, cetiri (4) kugle sladoleda, greblica i cips.
Da vas vidim :mrgreen:
Zhang, moja vecer tek pocinje, ja nosim pavlovu s malinama i aperol spritz, za ostalo cu tek vidjet :)
a šta je greblica? svakakve ću nove riječi danas naučit...sudeći po meniju,nisi u Hr? :)
ja evo samo sa šalicom kefira,još sam puna od objeda i ne mogu ništa drugo...
palci drz se!
i thnx, al ja sam ti malo tuka za slozit trening
rekla je Danci da to treba imat nekog smisla, a ja se ne kuzim...
mb, daj taj link i ovdje, nismo svi na fejsu
zhang, njamiiiii
al nisam daleko, kod mame sam :-)
betty svrati i do mene :mrgreen:
skulirana, to imas domaci kefir? kakav je?
ja sam sigurna da ni moji treninzi nemaju nekog velikog smisla,kad su onako s motom:hmm,što ću sad iduće....
al' nećemo sad cjepidlačit,sigurno nam ni prehrana nije po PS-u pa što bi onda vježbanje bilo....:mrgreen:
ja ti već 2god (ako ne i više) redovito pijem kefir od kefinih zrnaca,nažalost nemam domaće mlijeko (u nas nema mljekomata) ali tješim se da je opet bolje od kupovnog...
ako ništa drugo,uz promjenu prehrane me je riješio problema sa candidom...
a jel fino?
kakav je u odnosu na kupovni?
prehrana je svakakva pa da bar vjezbanje bude nekakvo :mrgreen:
al ti se u sve to kuzis bolje od mene, ja ni imena vjezbi ne mogu popamtiti
Betty spritz voolim :drama:
Nemam za prijaviti neku osobito zavodljivu hranu i pice, samo vjezbanje.
Nadam se da su svi s mukicom sad ok!
ginger evo link: http://litealloy.com/
dobro dodje za namjestit koliko vremena imas, hoces li opremu, bez opreme itd. vecina linkova ne radi ali sve imas na youtubeu (samo upisi zwow i broj).
danas onaj od 5 min po rasporedu u zgymu i zwow60.
di nam je anci danas? bice uziva s muzem :)
mmm betty pavlova :drama:
evo ja i gospa zuska polako se upoznajemo! krenula sam sa zwow#3,nisam odradila cijeli nego do pola,preteško mi bilo.al sam iza doga odradila još par seija bridgesa sa ispruženom nogom,pa 50 trbušnjaka,i po 2 serijex20 onih vježbi uzdignut guzicu i noge ko u svijeću pa ispruži dolje (bože valjda budem naučila sva ta imena) i 50 čučnjeva običnih i 50 u stranu. Ja neznam ali radim te čučnjeve ko blesava ali me guzica ne boli sutradan. Spuštam se što niže,pazim na koljena al koji je vrag neznam.
Inače i moji se treninzi baziraju na hmmm što ću sada pa je i možda u tome štos.
E a popodne sam odradila par onih kad kao sjedneš uz zid pa pokušala ozdržati što dulje sam mogla.
A za ruke sam prala na ruke neki ogromni stari poplon na dvorištu da se djeca mogu valjati po njemu vani.kad sam ga namočila imao je valjda sto kila,pa cijedi ispiri cijedi. ..eto ti vježbe.
tigric super za zuzku :klap: svidjet ce ti se ona, vidit ces :mrgreen:
Ginger meni je 1000x bolji. I ja ga često konzumiram, kombinacija s malinama mi je savršena. Ako želiš, slijedeća pošiljka viška zrnaca može biti tvojajer ova mi je već obećana, pošaljem ti ;)
Palči :love2:
Bravo Tigrić!
Betty super provod želim!
Zhang prosvjetli nas, ni ja ne znam što je greblica :)
Imam ja linkove za pocetnicku Zuzi, pa cu zaljepit ako ima interesa. :zauvijek_pocetnica:
Palči, sad gledam i vidim da mi promaklo.....moj mail imaš, ja čekam ;)
daj anamar priljepi !
Khm, uzrok mojoj virozi (a sada sam doskočila uzroku) je redak čokolade Ritter. Nikada ne jedemo mliječne čokolade i godinama u jako malim količinima kupujemo s visokim udjelom kakaa. A onda mi mliječno čudo napravi kaos organizmu. Ajme, baš sam blesava. :škartoc:
Noge su mi otečene od fizikalije. Dijete me počelo tući i želi s psom staroj kući. Ajme. Barem sam se okuražila pofotkati, mada nije reprezentativno.
Greblica je samoborska gibanica, tocnije rudarska :-)
Ja vec drugi tjedan na godisnjem, najprije trenirala hodanje pi Londonu, sad plivanje u moru :-D
Kad se vratim moram prionuti kućnom vjezbanju
anamar rade svi
baš dobro da si ih stavila
ionako nemam pojma što ću nakon 6w6p pa bi mogla ovo probati
larmama, super da si ovdje
I zavidim na šetnji
mb imam ja dosta zrnaca ako ćeš, samo reci
pravim isključivo s domaćim mlijekom i meni je to doručko napitak br.1
palči to se meni dogodi kad dugo vrmena jedem čisto pa skrenem s puta
organizam podivlja....
meni je počela smetati kava
ima li vas ovdje koje uopće ne konzumirate kavu?
nisam ja neki teški kavopija, ali ujutru šalica s mlijekom mi je nezamijenjiva
...
danas ću 6w6p
ai trčanje sam polako počela vraćati
strašno kako se brzo izgubi forma ako samo malo zastraniš :mrgreen:
thanks anamar. Danas mi dilazi hrpa gostiju,sumnjam da će biti vježbanja.možda nešto malo ujutro sad uhvatim. Dok me djeca gledaju.
i nešto me malo bole noge jutros. Al guzica i trbuh,što najviše vježbam,ni malo. Jeli moj trud uzaludan?????? ja želim da me boli!!!!
Pa ne mora te boljeti da bi bilo učinkovito. Mm je veliki protivnik upala npr. Naravno da ti nije uzaludno. Ne znam što vježbaš ali steži trbušne i guzne mišiće. Npr. u planku, kod skleka, swinga, .....
Ja tu po postovima stekla dojam shvatila da je dobro kad boli!! ajd baš si me utješila.ima nade za moju zadnjicu!
Ne, nego svi mi volimo da nas boli jer imamo osjećaj da smo nešto radili. To radim i ja. (Kako sam pametna, da me samo mm čita). :mrgreen:
Ja je najbolje osjetim kad radim čučnjeve s 12-icom.
čučnjevi mi imaju smisao tek otkad ih radim s girjom
ja u zadnje vrijeme vježbam sve letimično, onako usput sok nadgledam klince po vani na dvorištu
serije su uglavnom po 15 sklekova, čučnjeva, donkey kick, bridges
nekad budu po 4,5 serija kroz dan, nekad samo 1, ali opet, bolje išta nego ništa
ja sam ovaj tjedan vježbala samo ujutro po par sklekova i ajde, primijetim napredak
počela sam sa 3- 2- 1, sad sam na 6 -5 -4 i čine mi se bolji otkad pazim da stišćem cijelo tijelo
ali baš sam osjetila onu letargiju koja me uhvati nakon nekoliko dana nevježbanja, pa sam to jutros odlučila presjeć
prvo sam jutros radila core, pa sam bila s mojima na moru i naplivala se, i onda kad je mala zaspala, u podne! (more me solidno rashladilo iznutra) krenula sa summer shred 1
izmodificirala sam ga uzduž i poprijeko, ne mogu ja onoliko skakat
i sad me nakon njega opet malo boli donji dio leđa
tako da baš dobro anamar da si stavila ove početničke, pogledala sam samo 1., ali ako si ti stavila pretpostavljam da nema naglih pokreta :)
e da, jumping lunges su mi manje užasni, jeeej!
i još nešto, što se tiče upale, ja dok sam radila jillian skoro nikad nisam imala upalu. vrlo rijetko, i ne baš jaku. a definitivno nije da nije imalo efekta. Ja sam isto čitala da neki smatraju da upala uopće nije dobra, ajde još mala kako tako, ali jaka niti malo.
Rahela pa super je to! Malo malo pa se skupi :mrgreen:
Tangerina biraj onda bez skakanja, pazi na ledja :love:
Kupila sam kostim pa sam hepi, jedva cekam na plazu :lool:
kasnije komentiram, sad samo prijavak
jucer - onaj Dancin od 3 runde + zuzkin 5minutni od neki dan (38 mislim)
danas - zwow 65 (ajme, crkla)
Evo me odradila utrku jutros.
Sve sam brza i brza: otrcala 5km za 27:22 min, prosjecni pace 5:28. Jeeeeeeh ..ne da mi smajlice koji skacu na mobu.
bilo je vruce al je bilo i hlada.Steta vikki sto nisi dosla.
eh da ovaj put me bodrili djeca, muz i 2 para baka i deda.publika za pozelit :-)