grupni.hr ima jastuk za dojenje ako nekome treba
Printable View
grupni.hr ima jastuk za dojenje ako nekome treba
u NKD dućanima vrijedi 2+1 gratis ......
Samo neznam dal je akcija na sav asortiman ili na dio...
Ima svašta nešto u ponudi..
Cure, moram svog prvašića obući, sve je prerastao. Nešto sam kupila, ali tražim još, pa me zanima gdje ste vidjele dobra sniženja robe za dečka 146, ili 8-10 (jako velik prvašić) i cipela - kožnih br. 39? I tenisica? Posebno mi treba hlača.
Traperice sam prije ljeta kupila na sniženju u HM-u ali mislim da više nemaju to sniženje.
Probaj pogledati u OVS
ja sam vidjela u dbk velike popuste u onoj butizi xyz
a znam da ima i po zagrebu tih butiga (ne u ilici, tamo je nema vec mjesecima)
za mojeg je ta roba vec premala, idu do 14 (s tim da im je broj 14 - 162 cm, jako su im mali modeli)
hlace su npr sa 200 snizene na 60
mislim da taj xyz ima i u Dubravi u Garden Mallu
ovaj vikend je i late night shopping u west gate, možda ima dodatnih popusta
jučer smo u alpini u dubrav za lu kupili nike tenisice br 26 za 139 kn
kožne bijele, ima još...
u tezenisu je 70%
Petit Bateau ima od 16. - 26. 08 ljetnu rasprodaju, sve je na 60%, osim nove kolekcije. Bili smo na ovakvom outletu na proljeće, da se svašta naći. S obzirom na njihove uobičajne cijene, ali i kvalitetu, stvarno se isplati.
U planet obuči je 1+1. Tako da smo kupili dvoje tenisice za park za 90 kn.
ako kome treba...
U ADIDAS dućanu u Ilici, za školarce ponuda : ruksak,tenisice i kompletna trenirka za 559 kn.
S tim da je najveći broj tenisica 37.
Ciciban u Portanovi u Osijeku (za druge radnje nemam info) ima -50% na dobar dio kolekcije Sport (znači tenisice). Mi smo danas kupili prekrasna dva para za manje od 300 kn... Jedan dio je snižen za samo 30%, ima dosta i modela i brojeva, mi smo našli za oboje klinaca.
Pitarello na Jankomiru ima sniženje obuće, mi smo jučer klincu kupili tenisice Nike košarkaške, sa 515 kn snižene za 50%, s tim da na obući ima cijena od 49 kn za ljetne modele pa nadalje, a na sportskom odjelu su popusti od 30-50% (ima i po koji komad ekstremno velikih, vidjeli smo prvi put u životu tenisicu broj 49,5!)
Cisalfa ima popust od 20% na tekstil, uzeli smo klincu dvije bijele majice u kompletu za tjelesni za 54 kn i Kappin pamučni dres (donji dio) za 90 kn (imaju još jedan jeftiniji, ABC za 78 kn). Zeus komplet komplet za nogomet (majica i dres) je bio 84 kn. Imaju popust i na tenisice, ali su im početne cijene dosta visoke, pa se snižene cijene kreću od cca 314 kn nadalje, iako za curice ima jedan model Fila tenisica br. 36 za 190 kn.
Mana ima 50% popusta na prošlogodišnju kolekciju, al sam uspjela ubosti jedne plave uske traperice za malu i jedne crne uske keperice, svake za 60-ak kuna.
U stvari, svi dućani u tom kompleksu imaju sniženja, i Bata ima sniženje radi zatvaranja, cijene su od 149-300 kn (vidjela sam da imaju smeđe torbe u dva modela za 99 kn), Bennetton ima popust + 20%na kasi i tak...
Molim i drugi put :). Ja si sve nešto mislim da odem uzeti i sljedeći broj malcu jer kad mu budu trebale neće više biti ova cijena ...
U Hervisu su djecje role x- fact snizene sa 400 na 150 kn
Ne znam, prepisala sam informaciju s letka (ne pišu brojevi). Probaj ih zvati ili pitaj na http://www.facebook.com/hervissports.hr
hvala ti na infu, nazvat ću ih, već sam i zvala prije za nešto i super su u Hervisu što se toga tiče-sve ti provjere telefonski
U Lidlu imaju sniženi romobil - za odrasle: sa nekih 330 na 230 kn
Office shoes se pretvorio u Shooster, uz redovne cijene, imaju popuste (japanke od 59 kn, dva-tri modela tenisica za 99 kn) i obuću na outletu: http://www.shooster.hr/
na grupnom.hr je jastuk za dojenje na akciji
women secret ima snizenje grudnjaka na 29 kn. ima ih i za 70, 80, ali meni je kronican nedostatak pa sam kupila dosta tih za 29. jedino je vecina B kosarica, ja nasla 4 komada C u Petrićevoj (onaj u Ilici vise ne radi)
U supernovi u Varaždinu danas rođendan, pa imaju popuste razne,
c&a na sve 20%,
muller 10% + poklon velika šoping torba ili lopta
za ostale dućane neznam.... AL sigurno su svu uključeni....
da, nema.. Al sam svejedno i tamo kupila klincima gornji dio trenirke na cif za 69kn i pamučne hlače isto za 69kn.....
To mi je povoljnije od c&a s 20% popusta....
stigao novi muller katalog )))
petit bateau- imaju dodatnih 30% na dosadasnje popuste (30 i 40%), jučer u cc1 kupila sam par stvari. i dalje su skupi ali meni je njihov dizajn i pamuk savrsen.