Brrrr, nisam sigurna jel mi se sviđaju, ali impresivni su :naklon:
Koliko god koristilo absima, ne bih da me netko mlatne po njima :nono:
summer, ako ja mogu možeš i ti. probaj koji zwow, teški su, ali može se :)
Printable View
Brrrr, nisam sigurna jel mi se sviđaju, ali impresivni su :naklon:
Koliko god koristilo absima, ne bih da me netko mlatne po njima :nono:
summer, ako ja mogu možeš i ti. probaj koji zwow, teški su, ali može se :)
mislis da prekinem focus? :kriza se:
u pola programa? :mrgreen:
summer ima plan: alpha (po drugi put, kaznjenicki), pa beta, mozda gama, ako mi ne dozvizdi shaun
a onda cu se valjda toliko vratiti da krenem za vama u zwow
ili neku borilacku mjesavinu, to volim
ne, ne, nikako. nemoj prekidati focus. mislim da bi se zemljini polariteti preokrenuli u trenu.
ma ne da mislim, znam :lool:
lajkam, al ne znam s moba :inzinjerka: :mrgreen:
ja sam ga prekinula,nije mi sjeo nikako...:-( edit:pisah o focusu
a i kontam,mozda bolje da se ostavim previse skakutanja i dohvatim se girji isl...:) ajde, mogu 1x tjedno neki cardio opalit...
dajte molim vas vi koje imate,gdje ste kupile girju od 6kg,trazim po web-shopovima i svi imaju 4 pa 8...:gaah:
jedino nailazim na njuskalu,ali neke ko' home made...LOL...
nis ni ti luda :lol:
summer, kakva šipak bakica!!! ja sam završila betu na Božić i nije mi bila nimalo zezancija, dapače. A i rezultati su mi odlični, čini čuda za kondiciju!
sad si me navela na razmišljanje....i nakon insanity-a sam raasturala zwow-e. Shaun za kondiciju rules :rock:
ja sam viđala u metrou 5 i 7,5. i bile su skroz povoljne, mislim ispod sto kuna.
Meni je focus odlican program! Napravila sam alpha-u i djelomicno betu :mrgreen:
Malo sam se bila zasitila shauna, ali sam prosla sve workoute :D
I dalje mu se planiram vracati.
Danas mi propalo kino, ali sam se utjesila belgijskom poslasticom koja nije cokolada :mrgreen:
Ovo je bilo za mentalno zdravlje :mrgreen:
I zaboravih se diviti sasi koja vjezba na skijanju! Bravo :)
anci napala si wafleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jao, sad bi i ja jedne s agavom ili borovnicama :njam:
kavofob, jesu te grje u metrou bile plastične ili metalne? Izgleda mi jako malo novaca. Doduše, sjećam se u interšparu su imali od explorera isto neke ful jeftine ali se ne sjećam kilaže...
opet pričate kineski :mrgreen:
Danči, bile su plastične. Jesu plastične loše?
Joj što ja ne volem kardio, svaki put se moram nagovarati da ga odradim i onda se još cijelo vrijeme moram tješiti da ću odustati nakon te vježbe koju trenutno radim. Jedino tako ga uspijem završiti svaki put. Šta da radim da si poboljšam stanje?
:lol: viš mog mozga u kojem smjeru odmah krene....
kavofob, bjež od plastičnih, to je najgore što može bit.
marta, ja brojim unazad kad radim određeni broj ponavljanja (recimo kod squat ili vijače) ili "lomim" na manje serije (tipa danas sam burpees radila tako da sam brojala serije po 5 i onda ostatak. Tako mi nekako zvučalo u glavi tipa: imaš ih 6 na kraju....a onih prvih 10 nisam ni računala :lol:) pa se tako zavaram s brojkama i sve mi ide nekako brže i lakše...
kavofob, mislim da je bilo ovako nešto ali manje kg....
je,plasticoka nije nesto... nasla sam u medjuvremenu di cu uzet...:)
a i nabasala na ovu zvijer od zene....http://www.youtube.com/watch?v=B4Q9mxjhMy8
tko je ikad vjezbao sa kbellom zna koliko je ovo tesko i sa jednoznamenkastom kilazom! :naklon:
marta,vrijeme bi trebalo pomoc.... :)
sasi ko da samo skijanje nije dovoljan workout...aj dobro,ako se penje nazad zicarom nije...:-)
28 kg :-o:-o:-o
Danči, no worries, idući tjedan idem u snagu po svoju prvu girju :-D
OMG,pa ona je to kasnije uspjela i sa 36kg!!!!! imate u opisu link na 2gi video....:-o:-o:-o
muski komentari ispod videa govore za sebe....najbolji mi je...: as the dude in the backround is looking for a 16kg :lol:
a cura uopce ne izgleda nesto ekstra nabildano ni previse misicavo....
(ok,sad smo zaposjeli temu sa girjama ali stvarno sam impresionirana)
skulirana, ne treba ti ta od 6 kg, to je premala za išta kilaža. Do koliko novaca tražiš - pitam mm za neke povoljnije gdje nabaviti.
nije jerbo vjezbu sa linka gore ne mogu sa 8icom ni pod razno ( i sa trenerom smo ih sa 6icom radili i to jos samo do pola dizanja)....odustala sam da ne shebem zglob...mislim da je bolje potcjenit se pa uvjezbat dobru formu sa manjom kilazom pa onda preci na vecu....(a to mi je narocito svaka koja se radi sa bilo kojim trzajnim pokretom zgloba)
Uzmite od 8 kg, ne te plastične, božemesačuvaj kojih oblika. Ove sa fitnesa su neloš omjer cijene i kvalitete.
Ja bih ti onda savjetovala da pumpaš tursko bez ičega neko vrijeme. Možda pišem bedastoće. Nagovorit ću mm da se preko vikenda dok je među smrtnicima registrira i kaže ponešto.
uh kako kaze summer i ja se osjecam ko bakica kad citam koje sve vjezbe radite :lool:
jucer odradjen max interval circuit. puno skekova i skakanja, dusu sam ispustila ali nisan se dala :mrgreen:
danas rest day a sutra recovery iz asyluma (back to core), jedva cekam!
haha a ja sam pogodila da je pivo :lool:
ja sam odlučila samo cardio raditi dok ne skinem kritična 3kg :)
Trenutno mi je drag cardio ali kako sam bila bolesna sada imam osjećaj da ću propištat, da sumi i želudac i pluća u grlu i tako..e onda kad mislim da više ne mogu zatvorim oči, pomaže.
Prije dok nisam voljela cardio sam isto kao i ti gurala vježbu po vježbu.
Jučer odrađen alpha cardio :).
Ovo sve više podsjeća na neku specijalnu postrojbu žena, a ne majki rekreativki...:lol:
Fakat ste lude:-)
Pozitivno lude:-)
Morat cu se iskljucit sa teme dok ne dostignem vas rang..ja,sam naspram vas mala beba-a bila sam uvjerena da sam ekstra vjezbacica:-)
milasova daj nemoj, onda ću i ja osjećat da se moram isključit.. a stvarno se ne želim isključit, odlično mi je ovo mjesto kao poticaj :-)