Super Nati, čestitam na curici :-D
Evo da i ovdje napišem da je moja beta 13 dpt 159.4...
Printable View
Super Nati, čestitam na curici :-D
Evo da i ovdje napišem da je moja beta 13 dpt 159.4...
predivnoooo :-d :-d :-d
Bubi jel ponavljaš betu?
Da, u petak.. Valjda će biti ok..
Sad vidjeh da je Elena imala na 13 dpt betu 457, ali ona ima 3 bebice.. Pa onda je i ovih mojih 159 taman dovoljno bar za jednu bebicu :-)
ma sigurno će sve biti ok.. ja sam ni na nebu ni na zemlji.. nije me više ni punkcije strah.. neki čudan osjećaj imam.. vjerujem da će mi se srce smiriti nakon transfera
kad budem čekalica bete..
Kiarad vjerovatno u petrovoj tako mi je dr,spominjao,pa zato kazem mozda ako i ti budes,taman cu ja lezati tamo.
Bubi :-D za betu,ma nek je ona samo troznamenkasta i da se podupla pravilno a visina broja ne govori nista.
Nati hvala,i mi tebi cestitamo na curi,to je neka velika zilavica:-)
Elena, ja sigurno nebudem u petrovoj, muka mi je od te bolnice ali za trojke su oni specijalisti. cuvaj se....
bas sam happy zbog tebe.
tikica, sretno!
hvala draga što misliš na mene!:heart:
Predlažem svima koji idu kod L. na postupak neka prije svakog naprave briseve. jer eto sada u 18 tjednu imam problem. imala sam briseve od prije ali kako vrijeme ide tako nsimo vodili birgu da budu friški.
šta je bilo draga????
gardenella?
evo me... preživjela imamo 6js.. čekamo da se oplode.
imala sam ja gandarellu, rijesena s antibioticima. no dva puta se vracala. sad sam vec dvije godine clean.
ne znam koji antibiotik mozes u T. isto tako se moglo i desiti da si je u medjuvremenu dobila.
tikica, drzim ogromne figeee!! koliko jajceka ocekujete, u kakvoj si stimualciji bila?
kak osam previdjela post od tiki ..jojjoj...6js, pa to je super, neka bude prava partijada u labu!! :-)
Hvala vam! Nadam se tri lijepa da mi budu vraćena ...i bar jedan nek ostane.
Jesi bila danas? Ja došla oko 9
tikice ~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u lab. i da nastaviš niz krasnih beta:kiss:
Cure, vi koje ste kod dr. L, da li ste koristile estrofem nakon ET? Nije mi baš jasno zašto sam ga dobila kada vidim na uputama da se nikako ne smije koristiti ako sumnjate na trudnoću ili ste trudni? I do kada ste ga koristile? Da li se prekida ukoliko se ustanovi trudnoća?
Inače, nikad do sada nisam osjećala da mi je vid zamagljen i da mi se vrti pa sam to pripisala upravo estrofemu. I noću se jako znojim, vruće mi je. Bojim se tog estrofema... A ovdje negdje sam pročitala da ako se započne s njim, da se koristi do 12 tt..? Molim vas pomoć, thx.
Ja sam ga sad dobila u polustimuliranom..
Bila sam na klomifenu koji stanjuje endometrij, a koliko sam shvatila estrofem ga popravlja...
Evo samo da i tu stavim ukratko, dobili smo nalaze imunoloških pretraga koji su loši, draga ima mutacije i kandidat je za heparin. Zvali dr.L. odmah i on je to potvrdio tako da startamo sad i s tim pikanje još ovih dana prije sljedećeg postupak.
Do 12-tog tt...
Hvala vam cure, tako sam i mislila.
Amyx, a da li ga i u Mb daju i da li ga ti koristiš? Nekeko samo opsjednuta tim estrofemom...
Da koristim ga od prvog dana menge pa sve do 12-tog tt... uopče se ne zabrinjavaj s estrofemom. Zna dr kaj radi
M@tt zato su vam se i dogadjale biokemijske stalno. Dobro je da ste to otkrili na vrijeme , znam curu koja je zbog toga izgubila bebu u 36 tjednu..
Sad će biti sve dobro.
Ja čekam da me dr.zove za transfer, vjerojatno će sutra za ponedjeljak.
A sto se estrofema tiče dr.L kaze odmah ne čitaj uputstva, to je super lijek i ne brini se nista.
Mislim da ti se ne muti od njega..
M@tt, a koje ste to imunološke pretrage napravili? i koje upućuju da bi trebalo koristiti heparin?
Suborke moje da javim da je u utorak punkcija...:scared::scared: