Ninochka, u trudnoći je valjda cerviks i maternica smekšana...tako znaju, mislim....
moj testić danas negativan....treća tropa...
~~~~~~~za više sreće svima vama....
Printable View
Ninochka, u trudnoći je valjda cerviks i maternica smekšana...tako znaju, mislim....
moj testić danas negativan....treća tropa...
~~~~~~~za više sreće svima vama....
A joj Zedra baš mi je žao:-(
Samo hrabro i u nove pobjede,,,koji ti je sada plan?
Plan mi je pauza dva mjeseca, nazvati Maribor...
dr. K. je rekao još jedna AIH, iako ja najrađe ne bih...ne znam ni sama...
a i Vrapce je sve izvjesnija opcija izgleda...
Meni ti je dr.K. rekao da bi trebalo jedno 5 ili 6 AIH-ova prije IVF-a i ja sam ti otišla kod dr.T. nakon 2. AIH-a i odradila još 3. i onda sam ga pital da li mogu na IVF jer nemam živaca više za Aih i on mi je rekao da mogu pa da ako bude potrebno da možemo u pauzama raditi Aih. Tako da ti je moj savjet da otvoreno kažeš dr. da nemaš više za to strpljenja i da li možete preći na drugi korak
zedra :love2:
ja nemam pojma o cemu vi pricate... :oops:
ja sam danas na pol puta do bete... i cijeli dan sam tako umorna da vam to uopce nemogu opisati... a sinoc sam se osjecala ko da sam progutala cijelu lubenicu kako sam bila sva napuhnuta... :-o
cini mi se da nam je svima slicno...
zedra baš mi je žao:love2:
a mislim da ću se i ja pridružiti nini i tebi u vrapču:lol:
curice sa smptomićima i bez njih držte se još malo, ja sam sigurna da ste vi naše sljedeće trudnice...
Ja mislim da bi bilo najbolje da otvore novi MPO odjel u Vrapču, i da smo tamo smještene od 1.dc pa sve do potvrde trudnoće. Tako bi mogle lijepo po cijeli dan analizirati simptome, i... zapravo se posvetiti tome. A ne ovako... samo 19 sati na dan. Nije ni čudo da ne uspjevamo:lol:
Zedra, žao mi je. Dobro ti kaže Ninochka, požuri ti malo doktore!
Gabi, čekam i ja da ti R.odgovori... Ma mislim... ako ti nisi trudna sa svojih 15 j.s. i 3 super zametka... onda stvarno ne znam kakve šanse bilo tko ima...
Zeena, i sve ostale cure, drž'mo se!
Aurora evo odgovorio mi- ako nije greška laba to je loš nalaz bete i jako su male šanse da dostignu vrijednosti 100-200 koliko bi bilo normalno za ovaj period. Sad čekam nalaz, trebao bi svaki čas biti na mailu.
A što se tiče broja stanica i svega ovog sa mnom- to je samo dokaz da u mpo nema pravila i da ništa nije garancija za uspjeh.
Beta je danas 7. Sreća u nesreći je da ipak pada a ne da mi pomalo raste, onda bi pošizila. Zvat ću doktora kasnije pa ću vidjeti šta dalje...
Gabi :love2::love2::love2:sad sam te bas mislila sms-at! uopce ti nemoram ni pisati kolko mi je zao... ali vec sam ti i objasnila zasto je to dobar znak... i da ce biti slijedeci puta... :yes:
Gabi25, :-(
ma to je samo jedna stepenica do +
Pozdrav curke,
05.02.10. sam bila na Aih, u petak 19.02.10., trebam vaditi betu.
Neznam kako sam se uspijela tako skulirati da nisam baš previše razmišljala ( možda zato što mi je to prvi postupak), ali sve se nešto u zadnje vrijeme čudno dešava samnom ( možda od uterogestana).
Da li netko ima slične probleme mučnina,pospanost ,vrtoglavica?
Ninochka ako ideš u petak u Vinogradsku onda se vidimo.
Gabi žao mi je jer sam se baš nadala da će sve biti uredu:cry:
Drži se i idemo dalje do uspjeha, nemoj klonuti:heart:
Gabi :love2:
Da malo prestanete razmisljati o tim simptomima, zbilja cete zavrsiti u Vrapcu, pomozite mi s mojom dilemom, dali koja od vas ima PCOS? Ako da dali su vas slali kod endokrinologa? Citala sam dosta o PCOS ali vecinom se prica da zene moraju smrsat, sreca u nesreci ja nemam kaj smrsat, i onda sam pronasla da neke zene imaju inzulinsku rezistenciju pa sam odlucila vidjeti dali moje rjesenje lezi u tome grmu. Pitala sam dr. K. dali ima smisla da idem on mi je rekao da nema jer to idu samo one zene koje ne zele zatrudniti :roll:! Kad nisam htjela zatrudniti pila sam yasmin i nisam imala policisticne. Uzasno sam zbunjena i pomalo ljuta na njegov odgovor jer su neke zene rijesile svoj problem kod endokrinologa. Isprike na duzini posta!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Svima za sve sto vam treba!!!!!
Gabi :heart: nije lako... ali glavno da razmišljaš pozitivno i da imaš plan za dalje. Samo hrabro, nema druge!!! ...još ne mogu vjerovat... dala bi si ruku odrezat da si t.!
Hehehe...slušam ovu pjesmu curke i to je to...vrapče:lol:
posvečeno mrvicama našim:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=wQfKM...eature=related
Ninochka, a kakvo je kod tebe stanje, tamo dole? :-)
Gabi :love2:. Baš mi je žao:-(.
PS. Zeena, ti još nisi na redu za to pitanje :-)
Stanje da nema stanja:lol:
(.)(.) nit vrit nit mimo....čak koda niti m ne trebam dobiti, simptoma nemam jučer me ništa nije bolilo, a danas malo lijevi jajnik.
mm misli da sam trudna jer navečer me hvataju valunzi i to gadni. i stjerala sam ga u kupaonu kad je došao iz birtije doma jer je toliko gadno smrdio po čikovima, ali ja nekako mislim da nebu isto niš od svega:oops:
A kod tebe?
p.s. i nisam uopće napuhnuta niti malo!!!
a jeste lude sa tim stanjima... :lol::lol::lol:
A čuj zeena ipak nam je sutra dan D -biti ili ne biti!!!:lol:
a kakvo je tvoje stanje?:lol:
Meni je cijelo vrijeme kao da trebam dobit svaki čas, napetost, ali danas mi je manje nego jučer i prekjučer.
Aurora i ninochka sutra vadite bete? Ili radite testove?
Joj jedva čekam pa da se skupa veselimo:-D
Mi ćemo ovaj ciklus probati odmrznuti 3js kaže doktor- pa ćemo vidjeti da li bi se na taj način dalo nešto napraviti. Koliko znam bit ću 3. slučaj odmrzavanja js gore
Ja idem betu izvaditi u Sunce....nemam snage za testove:(
Kao prvo pozdrav svim curama koji čekaju betu...Ja sam to proživjela sa jednom svojom frendicom i znam kako vam je...ali ja sam vječni optimista-zadnjih par godina???
Ona je imala "sreće" i nakon prvog ivf ostala trudna,nedavno,na VV..
I ona mi je bila glavni pokretač...da i ja krenem nakon 5.god. čekanja prirode:cry:
No,imam jedno malo pitanjce,pa ako mi netko može odgovoriti.Da li TSH moram raditi točno između 2-5 dana ciklusa ili mogu to napraviti bilo koji dan ciklusa??
Puse svima!!1
Dao Bog da se sretnemo u rodilištu:)
mia 74,TSH možeš vaditi bilo kojeg dana ciklusa.
kiara 79,thanx!!!!
Ja ću ipak testić... u subotu (ak se do tada ništa crvenog ne dogodi).
Mene opet počelo bolit koda ću dobit:(
Ninochka normabelić i samo se opusti! I to, kao da ćeš dobit, je simptom, znaš i sama :-)
Svima vama koje čekate betu od srca želim da bude velika!:-)
Ja savako malo banem s nekim pitanjem ( još nismo bili u postupku pa puno toga ne znam ). Zanima me postoji li mogućnost anestezije za vrijeme punkcije,ako da dali ona ovisi o broju jajnih stanica ili vam je uvijek na raspolaganju?
Delfin, ako je čisti prirodnjak (dakle, kad je u pitanju 1 folikul) ne daje se anestezija jer nema potrebe, ali čim ih je više dobiješ anesteziju - ako su anesteziolozi slobodni pa mogu doć s drugog odjela :-) Ja sam 2 puta išla na punkciju i oba puta sam imala sreću dobiti anesteziju. Ali ako baš imaš 14-16 folikula mislim da ih sigurno naruče.
AuroraBlu, hvala na odgovoru!