Opet bravo malena, baš i mene to sad zanima.
Idem oko 20.9.na FET
Printable View
Opet bravo malena, baš i mene to sad zanima.
Idem oko 20.9.na FET
Pozdrav Tomoe.
Slažem se, forum odnosno cure su velika pomoć i podrška.
Ja sam u Makedoniju nosila rodni list koji sam skinula preko e-građanina i nije bilo problema. Boban samo gledao datum jer mora biti novi (al to mi je i naglasio u razgovoru).
Iako ne znam zašto novi, rodila sam se samo jednom ha ha.
Pozdrav cure
Našla sam ovu grupu pa evo da podjelim iskustvo, ivf,2 blaste.Nazalost moje iskustvo je lose jer se dogodila anembrionalna trudnoca, neznam da li je netko od vas u grupi imao takvo ružno iskustvo ili ak netko zna kakav postupak dalje slijedi?
Blighted ovum je dijagnoza
Novi mora biti jer na njemu piše bračni status i promjena imena.
Inače bi se mogla praviti da si samica i bez pristanka partnera napraviti oplodnju. A to je, naravno, zabranjeno.
Na rodnom listu ti piše i ako si u istospolnim partnerstvu, to dole isto ne prolazi.
Ahaaaa.
Nisam znala da piše na rodnom listu išta od toga. Ja sam samica pa meni ne piše ništa ha ha.
Uvik sam mislila da parovima uz rodni list treba i vjenčani, potvrda o izvanbračnoj zajednici i sl.
Meni je rodni list rodni list i ništa više ha ha. Eto sad sam pametnija. Hvala na objašnjenju :-)
Nisi jedina, i ja prvi put za to čujem.
A koko je sa hotelima? Dali su prilagodeni za osobe sa invaliditetom?
Cure pratim vas i čitam. Sretno u kojim god fazama jeste :heart:
Drage moje cure,zelim sa vama podijeliti svoju situaciju trenutnu.Ja sam vam trudna vec 7 tj i to prirodno ostala.Dr.su izvan sebe nakon toliko dijagnoza sta imam i jos geneticku da nemogu imati dijete prirodno vise.Sve je u uredu sa trudnocom,srce nam kuca.Malo smo u soku od svega i nevjerujem da se to desava.Kad digla ruke od svega i dva neuspjesna postupka u mk i 3 u hrvatskoj.Nada umire zadnja.Cure i vama zelim uspjeh.Neznam sta je pomoglo ali sam se okrenula samo travama i vitaminima.
Medo,
čestitam! Sretno!
Medo2711 Ceeestitam od srca,bas mi je drago
Cure, ja sam u gužvi ali vas povremeno na brzinu popratim. Medo čestitam. Bitno da je sve uredu.
Dr.Lazarevski je na godišnjemu od 30.08-15.09
Jojjjj, Medo2711 kako mi je drago!!!! Predivne vijesti! Uzivajte sada! Ti si dokaz da su čuda zaista moguća...
Hvala vam cure puno i pratim vas naravno.:-*
Hvala vsm cure puno i pratim vas naravno :-*
LaraLana inbox ti je pun. Izbriši poruke
Otkrila sam tako jer mi kasnila dosta.Inace mi ne kasni bas.Imala dva dana tamno islo.To je bila implatacija i to bas na dan kad sam trebala dobiti.Imala neki test doma kineski i pisnula u 2 sec dve crtice.Misla sam da ne valja test.Sljedeci dan sam ponovila i bio opet poz i onda sam vadila betu i pozitivna.Otisla na uzv i eto gv se vidjela u 5 tt i sad bila na pregledu imam plod i srceko.Dr kaze vi ste cudo i imate sve skolski.Jos sam izvan sebe i ne vjerujem...:-*
Čestitam Medo!
Šta si koristila od prirodne medicine?
Medo ti si nenormalno čudo,bravo i sretno dalje
Jaoooo, divno Medo, nakon toliko muke. . . pa to je ono čudo koje se dogodi kad otpustimo grč i olabavimo, sve se samo dogodi....
Sretno i dalje, baš sam vesela:-D:-D
Medo, prekrasna vijest. Cestitam:)
Bas si me raznjezila.
Cure, koliko košta FET u Sistini?
Da li rade subotom ako tako pada termin ciklusa?
Meni ispada petak 24.9. ili subota25. 9. ali taj petak je nezgodan jer tek doputujem, pa je već popodne.
Hvala ti, gledam da su letovi petkom i ponedjeljkom puno jeftiniji nego ostale dane u tjednu sa Croatia airlines...
Da li je ikome rađen transfer popodne možda?
Jer kad doletim u petak već je popodne a ako ne rade subotom onda u ponedjeljak ujutro moram navrat nanos nakon transfera trčat na aerodrom, uf! ili ostati do petka opet a to mi je predugo bezveze.
Kaja, ali FET se ne radi onda kad tebi odgovara. To doktor odredjuje. Ako dr smatra da transfer treba biti subota ili nedelja, onda tada ce i da uradi.
Ja sam imala i punkcije i transfere u subotu/nedelju.
Jedino moze da se desi da tekom vikenda umesto dr L ,transfer da uradi neki drugi doktor.
Ali nista strasno. Tamo svi su super lekari.
Ivanovski, Popovic ili Kuzevska su specijalisti koji rade to. I ne brini. Garantujem sa glavom da su svi posveceni maksimalno.
Pustam srecu.
I cestitam Medu za divne vesti
Medo,cestitke od srcaaaaaa
Pozdrav svima.Da li se nekoj od vas desilo da ispadnu delovi nagomilanog Crinone gela??Meni je prekjuce na 9.dan transfera a boja smedjo-siva.Poslala sam sliku doktoru kaze da je to gel a boja od kapilara.Ako neka od vas ima slicno iskustvo napisite molim vas.