Danas sat vremena joge. Na putu, a vani pada kisa, odlicno mi je prijalo istezanje. Morat cu to pod obavezno staviti za jedan dan u tjednu.
Printable View
Danas sat vremena joge. Na putu, a vani pada kisa, odlicno mi je prijalo istezanje. Morat cu to pod obavezno staviti za jedan dan u tjednu.
i ja ujutro odvježbala callanetics, meni fali neka cardio vježba :)
Ajme svaka vam čast cure Willow i zhang! Meni je najranije ujutro što mogu vježbati cca 9 sati.
Ja prijavljujem da sam na 7 tjednu Bodyreva . Odrađeno i ljetovanje i najveće vrućine. Sada je lakše.
Sasana, kakvi su ti rezultati nakon 7 tjedana bodyrevolutiona? Na foršpanu za to izgledalo je da se promjene vide vrlo brzo.
Ja odzumbala jučer.
@ Švrćo -S obzirom da nesto posebno nisam mijenjala prehranu i da mi je nakon 3 tjedna uletilo ljetovanje (gdje sam u hotelu imala doručak i večeru) inače nastojim ne večerati kod kuće, zadovoljna sam.
cca 2,5 kg manje, i cca 2 cm manje u struku.
na stomaku (koji mi je najkriticnija zona) ne vidim drastičnu razliku. na rukama su mi vidljiviji mišići, a na nogama i velikom sjednom mišiću (g*u*z*i) gotovo da više nemam celulita. tako da za ruke, noge i guzu definitivno preporučam.
planiram ga odraditi do kraja (svih 12 tjedana) a poslije se prebaciti na 6weeks 6pack. jer mi se čini da će biti više rezultata na trbuhu.
vježbam 6 puta tjedno ( svaki 3 dan mi je kardio ali ne radim Jillianin nego ili rolam ili radim 6w6p)
A to da su rezultati odmah vidljivi , mislim da je samo marketinška spika. Ako sam godinama nakupljala sve to teško da ću se riješiti za tjedan ili dva.
Zapravo u pocetku lakse ide jer organizam sokiras i dok se on snadje dosta ode. Kasnije ide puno polakse i ono najtvrdokornije se puno teze rjesava (to su onih zadnjh 2-3-4 kile).
U pocetku isto ide dobro i bez (velike) korekcije prehrane, a kasnije, bez korekcije prehrane se teze postizu rezultati.
I da...sasna, super ti ide..
Hvala, i mislila sam si tako. Ma važno je uopće pokrenuti se, a onda će i rezultati kad-tad doći.
Ja sam isto za sada zadovoljna. Prvo počela sa zumbom početkom godine dva puta tjedno, i samo od toga je za pet mjeseci otišlo 2-3 cm u struku, 2 kg, i 2 cm u bokovima. I onda kad je prestala zumba (ljetna pauza), malo sam pauzirala i onda sam počela vježbati i kod kuće. Eto sada se vratila zumba, ali i dalje vježbam kod kuće, pa bude 3-6 puta tjedno ukupno, i rezultati se vide.
Nemoj ubiti glasnika :-)
pa to ja i govorim. ovo sad stanje je jako dobro, al se bas mucim za daljnji napredak.
ma da, ja ni ne trebam skidati kile već samo još malo špekića oko struka (točnije iznad struka) ;)
ali kod mene ima napretka i dalje samo očito taj dio zadnji ide, ja sam inače prezadovoljna :)
Evo prijavak od jučer, danas imam svadbu pa ne da necu stići vježbati nego ću se i napapati u grozno doba...ali tu je neradna subota za vježbanje. :)
svadba.. puno fine klope. Treba tjelu malo oduska:)
evo i mene, radim dalje vrijedno
malo se jucer razocarala jer po programu nije cardio nego turbo sculpt - s utezima, ali hrabro odradih, bravo ja
i opet sam skuzila koliko mi je zabavnije skakat/plesat/udarat
al super mi je sta me entuzijazam ne napusta, radujem se tom svom vremenu
ovako s jillian nikad nisam bila motivirana
ponovo krenula 2xtj. na aerobik, ostale dane: jillian ili 6-7 km brzog hoda ili bic, valjda bude nekaj! još da se skroz skuliram s tom hranom :-/
moj spekic ide, al sporooooooooo
al zato celulit naocigled nestaje
Storma, Wilow, jeste li probale evolution? kako vam se sviđa?
anamar, čeka već 10 dana :(
probat ću sad za vikend,nikako da spojim 1 h mira...
nisam. ja se mucim i sa ovim klasicnim, ne mogu uopce dic nogu s poda npr. no kako vec drugi tjedan imam intenzivan trening sa pocetkom skole i vrtica, ni ne vjezbam nesto osim sto sam zakljucila da moram ruke vjezbat pa koji put dohvatim uteg dok pisem post na forumu il radim nesto na kompu (lol). kad se situacija malo ustabili, nastavit cu sa callanetics jer mi se jako svida iako nije intenzivan trening zato sto ne opterecuje kraljeznicu i posteno se istegnem, a meni to dvoje jako treba.
ajde javi dojmove kad isprobaš.
meni je sjajan.
anamar, a jel ti vježbaš samo novu verziju ili kombiniraš?
kombiniram, ali evolution vježbam češće
a u cemu je razlika?
Storma,kupi si one utege za oko zgloba pa ih natakni kad npr. vjesas robu....eto ti work-outa + odradjeni kucanski posao...2u1....:)
meni danas instruktor pricao o L-carnitinu kao potencijalnom rjesenju problema spekeca....
kaze da ampula njega prije zesceg high intensity treninga uvelike pospjesuje topljenje masnog tkiva....zainteresirao me moram priznat....
inace,od nas 7 koliko nas je bilo u grupi je jos uvijek samo 3, ostale nikako da se vrate sa ljetne pauze....
Napokon sam jučer isprobala callanetics. Jako mi se sviđa, samo što su me prekinuli gosti u nekoj 40-toj minuti no nema veze.
gosti s kolačima, kak nema veze?
nije bilo kolača, došo kum na pivo :).
Ajde barem nisam bila u gaćama i popišana.
Meni je iduci tjedan rest week. To sam odlucila uzeti svakih dva mjeseca. Sada mi se jos poklopilo sa time da su klinci otisli s didom i bakom na more na tjedan dana.
evo, konačno sam uspjela isprobati "callanetics evolution", baš mi se sviđaju nove vježbe, pogotovo što ima puno više stretchinga :)
trebat će mi još možda koji put da polovim sve vježbe kako spada, mogli su malo bolje objasniti ona razna pulsiranja ali ok, skužit ću ;)
sve u svemu, zgodne vježbe i čini mi se da je više mišića uključeno, ima više vježbi za leđa i ruke, čak i "sklekovi" na callanetics način...:klap:
jedan je puls uobičajeni, drugi kružni, a treći sam si ja objasnila kao ljujanje, znači zakreneš nogu/ruku iz zgloba jednu stranu (četvrt kružnice), pa u drugu.
ovaj zadnji je jako težak. ja ga još ne uspijevam dobru u svim vježbama napraviti.
inače, u evolutionu, odlične su vježbe za noge i trbušne mišiće.
anamar, baš taj treći mi se čini najkompliciraniji, hvala na objašnjenju :)
mene danas ujutro baš fino zatezali mišići, osjete se te vježbe
ja lagano vjezbam, nemam neki ubitacni tempo, i OK mi je
Evo i mene natrag. Nisam imala pauzu, bila na ljetovanju. :mrgreen:
Puno plivanja svaki dan (dva bazena u naselju + more), puno, puno hodanja... nesto manje Jillian.
Otkad je pocela skola hodam svaki dan 2+ sata; u subotu i vise + igrali smo kosarku, u nedjelju plivanje i opet puno hodanja.
Danas opet imam zakazanu dugu setnju,
sutra ujutro ne stizem setati, ali stizem ugurati Jillian. Ponavljam prvi level, sutra ce mi biti dan 7. :)
Dogovaram se i za zumbu 2x tjedno, ali satovi pocinju tek krajem listopada.
Prijavak jučer i danas..krenulo me je..inaće vidim napredak i uz minimalno korigiranje prehrane, tjelo je očajno trebalo kretanje a meni se nije dalo :)
Nakon dugo dugo vremena zaglavila u McDonaldsu.. 2 cool pite :) .. No sve u svemu jako su fine.