Ha, isto kad i ti, super vidimo se!!
Printable View
lucija,mali mimi sretno na punkciji !!!
hvala
nisam kupila testić jer me strah da mi ne ne pokaže -, nisam spremna još na to.ružno sam sanjala noćas, da nisam trudna i sad me boli glava.Od simptoma imam:što su to simtomi?malo me bole cike i grči u trbuhu povremeno, ništa više nego u pms-u
nisam pametnija od jučer, samo nervoznija pa ću još malo pričekati, najpozitivnija vijest je da nema ni kapi krvi a kad nisam bila trudna sam procurila i ranije preko utrića
koji ti je danas dan transfera? a ja tek na 2dnt i već mi dosta čekanja haha-
mislila sam i ja dal kupit testić ili ne,dugo je čekanje do 16.04
adje super da još nisi procurila..
19.punkcija, 22.je bio transfer
evo sad mi se na ulošku našao jedan mali ugrušak stare krvi, smeđi, sa bijelom sluzi, nešto se dešava definitivno i danas ili sutra ću vidjet m ako je to u pitanju, ne usudim se ni pomisliti da je to možda od ugnježdenja, mojoj sreći nebi bilo kraja
olivera...ja ti drzim fige da je taj ugrušak bila implantacija:)....ma sigurno se mrva gnjezdi...sretno!!
nije implantacija donatela, krenula je m nažalost :cry:
olivera,žao mi je.. :-(
olivera :love2:
Ni kod mene nema boljih vijesti, nisam još procurila ali popišala sam 2 negativna testa i izvadila betu...odtugovala sam dan i sad se nabrijavam za sljedeći mjesec
olivera i argente, šaljem vam veeeeliki zagrljaj... čim prije dalje cure, nema stajanja
kiki čuvaj mrve, znam da je ovo čekanje najgori dio postupka
hvala cure na utjehi, kakav ružan dan nakon tog ružnog sna, čim sam se probudila bilo mi je bljak
kaže dragi da je u ovaj pokušaj vjerovao najviše do sad, volio bi da sad malo pauziram pa kad budem spremna da iskoristimo smrzliće ili opet u postupak, malo bi popričali sa dr.V i da vidimo šta će biti s ovim zakonom
4mj.sigurno ništa, možda 5.mj.smrzlići pa kako bude dalje
nikad nisam imala smrznutih, kako to ide cure?samo folikulom. do ovulacije pa oplodnja njih i transfer bez ikakvih terapija?
olivera sekundarni izgleda upravo tako kako si opisala, od 8dc počneš sa folik.pa sve do ovulacije, ja jednom nisam imala ovulaciju pa smo morali odgodit, drugi put kad sam išla nikako da folikul pukne pa sam dobila štopericu,uglavnom meni je bilo jako iscrpljujuće jer sam od 10dc svaki dan do ovulacije odlazila na folik. Kad vide da je došlo do ovulacije,ide odleđivanje i oplodnja, nakon dva dana dođeš na transfer.
Ja sad u ovom stimuliranom želim da imam 3js koje će oplodit i nadam se da neće bit zaleđivanja...sretno i kreni što prije dalje!
butterfly ako bude i koja više ti možeš i odbiti da ti višak zaleđuju ako to ne želiš, imaš onaj obrazac koji ispunjavaš i ne moraš pristati na to ako ti ne odgovara.
Olivera i Argente~~~~~~~~~~~~za sljedeći dobitni uspijeh!!!
Kiki30 vjeruj u mrve i bit će dobitni od srca ti želim!
Sneki i Butterfly popravite našu statistiku pa da se redaju samo pozitivne bete!!!
Donatela,phipy,mala mimi i ostale cure i vama sretno i da bude to to!!!
Mi imamo sekundarni u 5 mj!
drage moje, ne znam što da vam kažem, osjećam se kao čardak-ni na nebu ni na zemlji
ako sutra ovo curkanje ne okrene na m morat ću testić, jer sam dosta istrenirala strpljenje ova 2 dana i dosadilo mi više gledat u gaće non stop
Olivera i Argente ao mi je cure, sad novi plan i hrabro naprijed!!
Ja danas na punkciji bila i dobivena jedna jajna stanica, transfer će biti u četvrtak nadam se.
Mali mimi kako si ti prošla??
Bravo, lucija, baš mi je drago! Vidiš da te ipak za vikend štrecnulo nešto drugo, a ne puknuti folikul :) .
Prijavljujem da smo mm i ja odlučili pričekati novi zakon te smo odgodili postupak u 4. mjesecu.
lucija,super za js!!za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja brojim 4dnt,ništa posebno,jedino osjetim neki pritisak dole-a sad sam se malo i opustila,uživam doma ,sve pomalo u laganini :-)
pozdravi svima!!!
ja krecem od 10. na folikulometrije, jos jedan sekundarni...
kiki 30 sretno i da se mrvice cvrsto uhvate!!!
butterfly sretno sa kratkim protokolom i da bude dobitni!!! :-)
svima ostalima puno srece i da se sve trese od velikih beta!!!!!!!
MM, bravo, držim fige!
mali mimi,bravo! za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~
Rijeka se zahuktala!!! Bravo! Cure, sretno!!!
tu se svašta još može desiti:klap:
ja neuspješno radila test, i dalje ništa ne znam:-(
mali mimi ~~~~~~~~~~~~~~za transfer~~~~~~~~~~~~
kiki30 čuvaj mrve i uživaj!
phiphy za kad ste odgodili...a šta misliš kad će novi zakon?
lucija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer
sneki sretno sutra na folikulom.
Butterfly, odgodili smo do daljnjega. Ministar govori da će se u 5. mjesecu raditi po novom zakonu, ja sam nevjerni Toma, ali se ipak nadam :) . Mm i ja smo vagali 10 dana i na kraju je prevagnulo na onu stranu koja kaže da nećemo u punu stimulaciju dok ne budu moguće zamrzavanje embrija i oplođivanje više od 3 jajne stanice. Naravno, sve to ako se donošenje zakona izrealizira u sljedećih par mjeseci...
pa nije to onda tako stašno dugo, taman imaš mjesec-dva da se lijepo odmoriš i pripremiš za predljetnu akciju, nadam se da će taj zakon čim prije,nisam mislila da im toliko treba za promjenu.
ja se bodem u trbuh i nikad mi nije moja buša izgledala izbušenije, svaki put pogodim kapilaricu i jadan moji trbuh ima sve boje od smeđe,plave,zelene...dobro da nije ljeto pa da se ne ide na kupanac...neznam kako mi to ovaj put uspjeva!
olivera,jesi ponovila testić?? javi nam se... :-)
phiphy,nadam se da će brzo doć taj zakon pa da kreneš..
snekice,kako je prošla folikumetrija?
butterfly,za sutrašnju folikumetriju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo, imamo 4-5 kom na desnom j. (neznam koliki su mi) i nešto sitno na lijevom, ali to ne brojim. Endo 7mm, moram sad navaliti na ananas da ga podebljam. Ovaj put sam ga samo jednom jela i eto ti ga na! Mislim da mi nikad nije bio tako tanak. nije to ništa prestrašno, ali sam znala imati na 5dc istu debljinu, a sad je 8dc. Nekome je to odlično, ali ja nisam navikla :mrgreen:
Butterfly, probaj iglu prisloniti na kožu i onda nježno ubosti. Znam da ti nije prvi put, ali i meni se dogodi da malo jače ubodem (ovisi o mojoj nervozi - u ovom postupku je ne fali), a da ni ne skužim (za sad imam samo jedan podljev :))
hvala sneki, al i ja sam ovaj put posebno nervozna pa to dosta krvnički i bez osiječaja obavim...ufa svaki put mi je sve teže s tim bockanjem i uvijek imam predosječaj da će ih biti još...
kiki kako se ti držiš?
evo sutra već 6dnt jeee.. :-)
a znate i same ovo čekanje ubija,neznam ništa posebno ne osjetim,jedino imam neki pritisak dole i mala probadanja,čim malo duže sjedim,pa moram onako poluležeći položaj,a trbuh-napuhana sam kao da sam u 5mj.trudnoće :-)
sretno sutra!
evo me cure...bila danas na komzultacijama kod dr.Vlašića...oduševljena sam doktorom...još nikad takvu susretljivost nisam srela...sve mi je lipo objasnio ...pravu stvar sam napravila što sam se prebacila kod njega...doktor je za 10!!....najprije smo popricali...pitao me za cijelu obiteljsku amnezu..pa me pitao za moju epi...pa je obavio ginekoloski pregled rucni pa ultrazvucni i za cudo Bozje danas tek na 12dc(bez klomifena i iceg)imam vodeci folikul na ljevom jajniku od 18mm(endometrij9mm) rekao dr da bi se mogla desiti ovaj ciklus i prirodna trudnoća...a ako do tog ipak ne dođe posto vec 3ipo godine pokusavamo ...dao mi je popis što sve moram prikupiti od nalaza i potvrda za mpo i kad to prikupim onda da se javim i idemo ili na inseminaciju ili na prirodni ivf...sa doktorom sam prezadovoljna stvarno je odlican...sve pohvale za njega....
jesam kiki, negativan je danas i dobila sam m danas, a curkala sam od subote, sad sam malo potonula ali bit će ok, treba mi vremena i da vidim šta dalje, kaže mm smrzliće (6kom) pa kad vidimo zakon ako bude "potrebe" dalje, imamo još 3 postupka ako nam zakon ne promijeni nešto
sretno cure u postupku
olivre,a baš mi je žao,nekako sam se sve nadala da će bit ok. :-(
a ja sam danas pala u neki pesimizam,od 5h ujutro hodam po kući,sva sam neka nervozna,tužna,strah me neuspjeha,tako me stah.....neznam zašto.. :-(
Kiki, ma to ti je sve od vremena! Nakon puno sunca, ova kiša je baš :( . Spavam kao i inače i ujutro sam sva slomljena, a inače k'o leptirić. Evo malo ~~~~~~~~~~ da ti se raspoloženje popravi!!
Olivera, žao mi je :( . I tebi ~~~~~~~~~~ da što prije skupiš snage i spremiš se za dalje, neka smrzlići budu dobitni!
Donatela, kad ovako pišeš, skoro da mi dođe da i ja prijeđem kod V. :-/ .
Butterfly, za mirnu ruku ~~~~~, a Sneki za deeeeebeli endo ~~~~~ .
a bit će da je vrijeme- kad će sunce??? :-)
lucija,mali mimi evo malo za sutrašnji transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
butterfly,kako je prošla folik.?