renchi čestitam od srca!!!!!
Printable View
renchi čestitam od srca!!!!!
jarčica, super! Vi ste dogurale gotovo do kraja. Bitno je da je sve ružno ostalo iza vas i da sada uživate u svojoj maloj bebici. Neka vas i dalje prati sreća :heart:
Renchy CESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!:sing::sing::sing::sing::sing:
tek sam sad vidjela................ renchy čestitke!!!!!!!!!!! Uživajte! :-D
Hvala vam cure moje,uistinu se osjecam ponosno kad pogledam malenog,nekako i ja mislim da je Bog osjetio moju bol,ne moze nista boljeti vise od majcinih suza za djetetom i odlucio me ozdraviti jer ne znam kako bi nazvala ovaj dar s kojim sam pocascena.Od srca vam svima zelim da mi se pridruzite i da ova nasa tuzna tema na kraju za sve nas zavrsi sa hapy endom jer poslije svake kise ipak dolazi sunce.
kako ste mi zenice moje drage?
renchy cestitam :klap:
patik draga kako si ti,jos malo i eto i tvoje djevojcice :zaljubljen:
nije me bilo dugo na forumu pa sam malo van desavanja,svima vam saljem puno :love2::love2:
Draga adal, primjetila sam ja da si se ti izvukla na neko vrijeme ;)
Da, kod nas jos malo i zajedno smo!! Mada se meni cini kao da ce to trajati godinu a ne nekih mjesec, mjesec i pol dok se ne upoznamo :)
Kako si nam ti? Pusa
Ma brzo ce to draga moja proletit i eto tvoje curice :heart::heart:
mi smo super,rastemo napredujemo vec smo veliki,mama uziva u svakoj sekundi sa svojim blagom,ali mi cesto misli odlutaju pa se pitam kako bi nam bilo da nam je i braco sa nama :-( ali brzo se vratim u stvarnost i pomislim da je on tu mozda ne bih imala svoju djevojcicu....
ljubi nam pupu od nas :-*
Joj tocno znam kako ti je, prolazim kroz isto, kako si? Jesi uspijela bar malo krenut dalje i skupit snage? Ja kao da tonem svaki dan sve vise, nije me nista volja, samo bi plakala i stalno mislim na svog mišića. Ja sam isto izgubila dijete u 13 tjednu. Proslo je godinu dana ja se osjecam
Sve gore. kako
Je tebi?
Hedoniza tebi sam napisala ovaj post :-) nova sam na forumu pa jos neznam kako sve funkcionira :-)))
Pozz..
Evo me nazalost i na ovoj temi... Pokusat cu se predstaviti..
Prica mm i mene pocinje jos proslu godinu kad smo saznali da mm ima dijagnozu oligoasthenospermiu, sto jednom rijecju znaci neplodnost... dosta smo se suocavali s tim, međutim mm i ja imamo veeeliku moc komunikacije i sve rijesavamo puno pricanjem o problemima i poceli smo se veseliti ivf postupcima.. U 6 mjesecu nakon 3.ivf-a tj. prvog stimuliranog, ugledali smo ono sto se svi nadamo da cemo barem jednom vidjeti u svom zivotu a to je + na testu, velika beta, i napokon i srceko... Sve je bilo savrseno do 14 tjedna, svaki sam dan setala, uglavnom uzivala, dok nisam jednog dana pocela osjecati kao menstrualne bolove i vidjela neku srkvicu, odmah sam jurila u bolnicu...da skratim.. od tog dana ja sam imala kontrakcije i krvarila sve vise i vise, dijagnoze su bile placenta previa koja je krvarila, hematom, kontrakcije, manjak plodne vode, anemija (dobila i transfuziju), lezala sam mjesec i po dana u bolnici..sve sam radila lezeci i ipak se nadala najboljemu..iako sam i zdravstveni djelatnik imala sam i rezervu sta ako ne bude sve dobro..Prvi sam put zavrsila u rađaoni sa jakom krvarenjem i trudovima.. meni je bilo kao da nosim 100 kg na leđima, rekla sam doktorima da puste da priroda odradi svoje ili Bog tko god odlucuje o tome jer ovo je pre dugo trajalo da bi nesto dobro ispalo, međutim i to se smirilo, nakon par dana i krvarenja vise nije bilo, i opet nada i vjerovanje u najbolje, pocela sam se i moliti Bogu.. na uzv, placenta 1 cm od usca, ali jako malo plodne vode, beba super...poceli me tankati s tekucinom, trbuscic napokon narastao...
30.10. nakon 10 dana zavrsila sam opet u rađaoni u 21 tjednu trudnoce sa jakim trudovima, krvarenja nema.. kaze doktorica da je beba vec u kanalu..hitno me prevezli u rađaonu, zacuđujuće sam bila hladne glave..stalno sam si govorila: Bože, ako je ovo tvoj plan ja cu ga takvog prihvatitit... Ctg negativan... rodila sam jako brzo, stisla 4-5 puta i sve je bilo gotovo, ja i dalje smirena, strah me je bilo od proslog krvarenja kad sam mislila da ce morati i moju glavu spasavati... placenta ne ide sama van, pa je urađena i kiretaža... anestezija me spasila, tako sam se lijepo naspavala nakon mjesec i po dana...ujutro sam zamolila dr da me pusti kuci jer vise nisam mogla izdrzati u toj bolnici... fizicki sam bila rasturena, jos se oporavljam ali psihicki i dalje smirena..u nedjelju na misi isplakala dusu i nakon tog dana pa sve do sad i dalje smirena, bez ikakvih ruznih misli... cak mi je malo to i cudno..a valjda cu prasnuti kad se nakupi, samo ja ne dozvoljavam da se nakuplja jer puno pricam o tome pa valjda se i tako ispraznim.. ne sekira me to, tj. nista me vise ne sekira... naucila sam puno u ovoj trudnoci, zivim iz dana u dan, nista ne planiram vise, bit ce sta bude ali znam da ce biti... Brzo ce proci ovi mjeseci pa cemo opet krenuti na nase postupke i vjerujemo da ce slijedeca trudnoca biti uredna... E htjela sam jos reci da kad sam rodila, nitko nije mogao prepoznati spol pa si mislim da je ipak bilo nesto urođeno, sto me i tijesi na neki nacin...znati cemo vise nakon nalaza i kontrole u petak..
Eto htjela sam podijeliti i sa vama svoju pricu, mozda cete misliti da nisam normalna sta tako razmisljam..ali takva sam.. zivot ide dalje..moj anđeo ce ostati u mojem srcu samo za mene...
pusa svima...
vatra86 jako mi je žao :-( Zašto bi mužev nalaz bio neplodnost i moj ima takav nalaz??
pa zato jer ima i hypospermiu, svega 1 ml, a u dobitnom postupku su bili jakooo spori..gle prirodno nije islo pa smo se zaputili po pomoc iako ja vjerujem da ce jednog dana jedno od nase troje djece ;-) biti zaceto prirodnim putem...
imaš prekrasne snove i dao Bog draga da ih ostvariš,svo troje djece :-) .... ja sam kukavica,samo jedno mislim imat
Vatra žao mi je što si nam se pridružila ovdje ali drago mi je na pozitivnom stavu!
pozdrav..ja nisam tu duuugooo bila,no dobro opet ne predugo...patik_moj, strategija curke kako ste mi......evo mi smo krenuli opet u nase MPO vode...vracena nam je jedna mrvica i 29-30.11 radimo betu.... neznam sta ce biti...vidjet cemo hoce li mi se ostvariti i ovaj puta trudnoca od prve...mozda nam Evolet posalje seku...tko zna....rekla sam mu kada sam bila sad u nedjelju na groblju da nam drži fige i da mama ostane trudna i seka ce dobiti po tebi ime-Evelin...e pa sad cemo vidjeti ...sigurno misli joj kako je ova moja mama zahtjevna...ali nisam ja bi htjela samo sto prije da nas beba razveseli da malo poraste pa da ono moze svome braci nositi svijecu na grob..eto samo mi je to zelja ......i da lici na bracu tako da mogu duplo ljubiti da nadoknadima sto nisam njemu uspjela pruziti....ahhh stvarno sam LUDAAAA !!! :lol: Vatra žao mi je ali i dobrodosla u svijet mama anđela! Mame anđela su zaista posebne žene posebne duse i nitko ih ne moze bolje razumjeti nego li druge mame anđela!!!!! <3
želim da ti uspije od prve :-*
Nije mi zao sta sam mama andjela, promijenilo mi je to na neki nacin zivot i pogled na njega, na kraju krajeva i to je jedno iskustvo.. Ja znam da nas nas anđeo cuva i da mi daje ovu pozitivnu energiju..
Tebi zelim da ti uspije isprve i da se rodi ziva i zdrava Evelin... :-*
Analoneta :love2: drago mi je da si opet krenula! Od sveg srca ti želim veeeeliku betu :fige: Ja još uvijek :cekam:
Patik ima kakvih novosti? Jel došla sekica?
Ponosno javljam da je nasa Patik moj rodila zdravu curicu, mali je andeo dobio seku. Presretni smo zbog nje. Nadam se da cemo svi mi doziviti takvu srecu.
hoćemo sjeno svi ćemo to doživjeti,samo što taj put do sreće nije lagan ni najmanje
Draga Patik moj čestitam!!!!!!!!!!!Ljubi mrvicu i uživajte!!!Pusa
Patik moj <3 čestitam :-D :-D :-D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa ja sad vidjeh PATIK ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Patik, veeelike čestitke! Kako sam sretna zbog tebe!!
Patik cestitam :-D:-D ljubi nam puno mrvicu malu :heart:
Prekrasne vijesti :-)
Iskrene čestitke cijeloj obitelji :zaljubljen:
divna vijest!!!!!!!!!!!! patik velikeeeeee čestike!!!!!!! :heart:
Patrik cestitam od srca!!
Evo mene opet.. danas sam zvala za nalaz phd i preko telefona sam dobila samo odgovor da je uzrok bila velika upala. Sve je to podnosljivo za razumit ali sad mi dolaze milijon pitanja. Zasto se nista nije vidjelo na brisevima? Jel to bio uzrok krvarenju i kontrakcijama? Kako sam uopce pokupila tu infekciju? Da li je moguce da sam je pokupila na punkciji i tansferu? Koja je to bestija bila? Koje pretrage bi trebala napraviti? Mozda neka od vas ima neko iskustvo? A nadam se da cu dobiti i koje odgovore od ginekologa koje posjecujem....
Danas sam dobila i prvu menstruaciju i za sad se jos dobro osjecam i drzim se jos bolje... :-*
Vatra draga moja, ja ti mogu reći svoje iskustvo...u 12 tt brisevi pozitivni na e coli, enterokok i stafilokok. Popila kuru klavocina, u 17 tt čisti brisevi. U 19tt dobijem nekakva "proljev", vozali me po zaraznoj, kao sve ok, "proljev" dva dana stane, pa dva dana užas...03.03.2013. bila na hitnoj ginekologiji, zatvorena, sve ok, javiti se na zaraznu, na zaraznoj kažu ne smiju mi ništa dati, vjer. je viroza...10.03.2013. opet na zaraznu, uzmu mi uzorak stolice ( tad već nije bila stolica, nego od silnog napinjanja samo mi je sluz iz debelog crijeva izlazila) i upute opet na ginekologiju....na ginekologiji šok, otvorena, jedan vodenjak vani - prolabirao, odmah mi uključe venozno lendacin ( antibiotik širokog spektra) jer su tad bili uvjereni 99% da je infekcija...i tako prikovana uz krevet izdržala do 16.03. tad krenuo porod, i naši anđeli se rodili :cry:...PHD nalaz pokazao da su bebe bile zdrave, ali u uzorcima: posteljice, plodne vode, pupčanih...nađen enterokok. Preporučena biopsija endometrija. 25.09. biobsija endometrija pokazala e coli i enterokok...moja me gin. uputi na infektivni gdje su mi 14 dana davali u venu dva antibiotika prema antibiogramu nalaza biopsije endometrija. Ponovila biopsiju endometrija neki dan, i napokon beštija nema :-). U siječnju planiram na IVF, i iskreno se nadam da neću biti toliki pehist da mi se opet to dogodi...Sretno i javi što ti gin. kaže!!! PS, CRP mi bio ok kada sam završila u bolnici s prolabiranim vodenjakom...a to kako su beštije ušle u maternicu mi nitko nije dao odgovor, čak mi nitko nije 100% siguran da je bakterija krivac, kao možda i jer je bila blizanačka trudnoća, možda i zbog mioma kojeg imam...ali glavna sumnja je na bakteriji :-(
Evo drage moje cure, danas sam saznala da kad smo dobili anđela da je bila cura ...zdrava... a posteljica i plodovi ovoji gnojni..uzrocnik ne pise... sad mi samo preostaje da napravim pretrage da li je ta bestija jos u maternici..crp je na pocetku simptoma bio 44, a prvi simptom su bile kontrakcije... idemo dalje.. a nasa curka ce nam sigurno poslati zdravog bracu ili seku...
vatra, :love: Dan po dan...i mala anđelica će poslati mami i tati seku i(l) bracu koje će čuvati odozgora!
Sa čime krečeš,brisevima?
Brisevi da, pitat cu da li mi moze napraviti endocervikalne... a ne da me samo malo pomulja po cervixu... a zapisala sam si na jedan papir sve zive pretrage pa cu vidjet s dr koje imaju logike... he he..
Drage moje nisam dugo pisala... Trudim se krenut dalje i biti "dobro" Kak vi podnosite ove blagdane? Ja ih jednostavno ne mogu "prožvakat", od same pomisli na te blagdanske običaje i svega grlo mi se stegne, suze stoje uredno u kutu oka-ne dam im da poteknu, al nemogu više... prespavala bih najradije sve to. Jučer je moja starija kčer imala ročkas, ja sam s suzama slagala tortu jer nije ništa onak kak je trebalo biti... uhh ludim
O, kresencija, a kad imaš anđelicu rođenu 01.01.? Znaš li kakvi su meni blagdani godinama? I inače se ne zaboravlja, ali još kad je taj dan rođendan, ne znam , ali meni se čini da je još teže. Srećom, pa vrijeme zacijeljuje tugu. Drž'te se cure.
Drage moje mamice andjela, evo kao sto je moja draga Tvoja sjena javila, 23.11. u 04.57h sam rodila svoju malu vilu Niku :) sa 3410g i 49 cm ucinila je tatu, mamu i bracu najsretnijim na svijetu!!
Porod nam nije bio bas lagan...tri dana u trudovima, tri neuspjele epiduralne, zakrivljena glava moje jedine i na kraju ipak uradjen hitni carski rez...izmucila se i umorila, tek sada dolazim k snazi, ali je vrijedilo!!! Moja bubamara se vec smije puno, place glasno i uziva u tatinom i maminom zagrljaju! Evo, to je samo milijuniti dio onog sto smo dozivjeli u ova dva tjedna...i nadam se da vam daje poticaj i snagu da ne odustajete, jer je zbilja nesto prelijepo drzati svoj smotuljak u narucju! Nadam se da cete sve to uskoro dozivjeti i uzivati u tim trenucima :) Ljubimo vas puno i zelimo lijepe adventske dane, da ispune vasa srca snagom i vjerom u bolje sutra! Pusa od Patrickove i Nikine mame ;)
Taman sam usla na rode kad evo lijepe vijesti od Patik_moj <3,dakle draga cestitam,a evo svim mamama andjela saljem veliki zagrljaj i nadu da ne odustaju!Patik i ja smo zivi dokaz da nase price imaju sretan epilog.Moj zamotuljak ima vec 2,5mj i najveca maza je na svijetu,ljubimo se i smijemo bez prestanka i pogled na njega brise sve suze i probleme.Cure sretno!
Draga Patik, prekrasne vijesti. Čestitke od srca na maloj djevojčici :zaljubljen:
Vatrice :love2: