Maco papucarice ~~~~~~~~ da ti čekanje prođe u trenu i da te razveseli veeelika beta 6.2. :)
Printable View
Maco papucarice ~~~~~~~~ da ti čekanje prođe u trenu i da te razveseli veeelika beta 6.2. :)
Maco papucarice ~~~~~~~~~~~~~~~~za 06.02 i krasnu betu
tikki znaš već:-)
tikki :love2:~~~~za sutra
Sonja29 BRAVO!
tikki sretno
hvala svima, sad ćemo lakše dalje
maco papucarice za betu 06.02. ~~~~~~~~~
tikki za danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikki sretno!
Sonja29 i alcantra čestitam na srčekima!
tikki, za najljepse vijesti danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sonja i alcantra, cestitam vam na srcekima!!!!!
tikki za danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikki~~~~~~~~~~~~~za betu i srceko!!!:love2:
tikki svi mislimo na tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart:
mora skomentirati da je sablasno mirno ovih dana............. valjda još siječanjski đir, nije bilo puno postupaka do sada u ovoj godini
Cure, za što god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hej cure! Doktorica me nije na kraju pregledala uopće. Beta je danas 13,072 i definitivno nije pravilno rasla (danas mi je 37 dnt, prijašnje bete su u potpisu). Dobila sam uputnicu za bolnicu za uzv gdje će me valjda još pregledat i onda uputit na kiretažu.
tikki, baš mi je žao :cry: :love2::love2:, drži se, isplači, a onda skupi snage za nove pobjede!
tikki, jako mi je zao. :(
Tikki :cry:
Oh Tikki zao mi je.Ako vec mora, nek samo sto prije zavrsi ta prica u bolnici.Nadala sam se ljepsem scenariju.
Tugujem s tobom:-(
I ja jedva čekam da sve ovo završi. Nemam baš nikakvih simptoma i problema osim te pozitivne bete... I ja bi najradije da to prirodno ode. No, doktorica mi je rekla da je to previsoka beta i da će biti potrebna kiretaža. Najviše mi je sad žao što neću moć odmah nastaviti našu borbu već me sigurno čeka pauza... a ja bih najradije po naše eskimiće.
Sad sam u fazi ljutnje na sve... samo čekam kad će me puknuti tuga ponovno...
Bab... Isprazniš inbox? :)
tikki daj si vremena....sljedeći postupak je tvoj:love2::love2:
tikki užasno mi je žao...slijedeći put ćeš uspjeti :love2:
joj tikki, sva sam se najezila jer sam se sjetila svega sto sam prosla...i pomislila sam...o Boze, zasto jos jedna cura mora kroz taj horor prolazit...ZASTO????????
Uzasno mi je zao zbog svega...i samo da ti kazem da je meni dr. R rekao da mogu u novi postupak odmah iza prve M.
Ali vidjet cu jos kakva cu bit u glavi a i pitanje je kad ce menga uopce doci s obzirom da se to zna malo otegnut nakon kiretaze.
I da, inbox je prazan. Pisi a ja odgovorim na sve jer znam da sad imas stotinu pitanja.
Drz mi se kolko mozes.
Pusa velika
tikki, :cry:
Bab drga i ja ti poslala pismo pa mi se vratilo, još onog dana kad smo se čule, neznam jesi ga ti dobila
Tikki strasno mi je zao.
tikki:love2:
tikki žao mi je:love2:
hrabro dalje i da ne morate predugo čekati
žao mi je tikki....
još malo budi strpljiva i doći će tvoje blago!
tikki:love2:
Tikki, žao mi je. Ali moći ćete uskoro po eskimiće, a i dobre su šanse za konačni uspjeh, evo odmah ~~~~~~~~~~~~~~~~~
MASLINA isprazni inbox!!!!
Tikki, jako mi je žao.
Pa šta je ovo?! :cry: Bab, Tikki?! Neznam šta se događalo zadnje vrijeme, samo znam da sam jako jako tužna zbog vas! Mislim na vas i želim da brzo prođe tuga i bijes i da vam bebica dođe čim prije!!! :love2:
tikki, baš mi je žao.. znam da je teško, drži se.
Bab, zvuči mi dobro ovo što ti je drR rekao, meni je moj odredio čuvanje barem 3-4 mjeseca, a meni se to čini preedugo (tim više što sam ovulirala uredno već u prvom ciklusu).
cure ~~~~~~~~~ za nove nade i uspjehe
tikki bas mi je zao :(
Prema nekim mojim optimističnim predviđanjima, sad bi nam se mogli početi javljati blagdanski plusići iz kućne radinosti...?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~