Potpisano,a tebi i malenom puno snage za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Printable View
Potpisano,a tebi i malenom puno snage za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Potpisano, a vama svima puno snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
potpisano.
potpisano i podjeljeno s prijateljima.
:ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
explorer mi ne otvara peticiju ali probat ću preko chromea.
Potpisala.
potpisala i ja
a vama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibre za Lovru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
proslijedila sam peticiju na facebook stranice...nadam se da ce se prikupit sto vise potpisa
Potpisala sam draga Muma.
drzi se hrabra mamice!
Ljubi lavica malenog!
I ja sam podijelila na fb.
Kako je danas mišić? Šaljemo puse... :heart:
Nisam često na forumu pa tek sad vidim vašu priču, strašno! Držite se i ljubite!
Peticija potpisana, nadam se da će se nešto promijeniti, a ne da to ovisi o bolnici pa negdje može, negdje ne. Za 1 stolicu uz krevet u SVAKOJ bolnici ima mjesta! :heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam na potpisu! Jako puno djece je bez roditelja jer nemaju pravo biti stalno s djetetom, a ako neki roditelj ima srecu biti sa svojim djetetom, taj roditelj ne smije malom placljivom cimeru niti staviti dudu u usta da se umiri...moze skrivecki.
Doktor je sokiran - vratio nam se izljev u punoj kolicini! Imaju opciju trajnog drena ili operacija skidanja ovojnice srca. Nisam znala ni da se to radi! Sokirao me. Ali doktor nije za tu opciju jer ne znamo dali bi uopce prezivio, a svejedno mu nece pomoci. :(
A sunce malo.i sto sada?vi odlucujete ili dokt?mozete li neko drugo misljenje cuti ili je taj njegov dokt najbolji za to.
draga moja Muma...
ne znam više za što bih slala vibre i molitve...
onda za odluke s kojima ćete biti mirni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i da našem pajdi sve bude što manje bolno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
Mozemo i mi odluciti ali teske su to odluke, jer mu u konacnici nista ne moze pomoci. Ne znam ni sto da mislim ni sto da kazem. Ni ja nekako nisam za tu operaciju jer stvarno mislim da ne bi to izdrzao, da i prezivi ne bi se izlijecio, a svejedno nam moze svaki dan biti zadnji. Bolest je bolest :(
Muma draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
♡
...da ga sto manje boli...
Mumo draga :love2:
Evo malo vibrica za hrabrog lavića i njegovu hrabru i snažnu mamu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imamo i upalu pluca i jos svasta nesto sto nisam ni razumjela. Uglavnom, jako je lose.
a joj.. :ghug: veliki zagrljaj za snagu..
Joj, Muma, za lavića ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tebi za hrabrost i snagu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Muma... :love2:
Samo da ga ne boli..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što manje boli, za puno snage...
~~~~~~~~~~~~~~za snagu
:ghug:za vašu malu obitelj
:heart:za našeg velikog borca, za pajdića~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~drž' se srećice
~~~~~~~~~~~~~~~ kako apri reče - za odluke s kojima ćete biti mirni i da Lovru ne boli :ghug:
muma :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma divna si toliko hrabra....ljubi nam našeg borca!
Muma draga :heart:
O Muma draga...veliki zagrljaj saljem, nadam se da Lovru ne boli i da se uspijevate pomaziti.
I ja sam potpisala, zahtjev je toliko normalan i ljudski da ne mogu zamisliti da bi peticija mogla ne proci.
Pusa malom Lovri :heart:
Ne znam vise sto bih rekla.... :-(
Drzite se i nek ga sto manje boli
Sunce malo :heart:
Da, peticija potpisana
A taj trajni dren? Koliko je to rizično, koliko pomaže i koliko boli? Joj, pokušavam si zamisliti kako je njemu.... koliko boli u tom malom životiću... :(
Kako mu je sad s disanjem i otkucajima?
Drži se, Muma... nek vam Bog da snage za sve ovo...
za što manje boli :heart::ghug: