Odraden duplic, plank izazov i 20 burpeeja :-D.
Kolaci gotovi, sunka kuhana, jaja farbamo sutra.
Printable View
Odraden duplic, plank izazov i 20 burpeeja :-D.
Kolaci gotovi, sunka kuhana, jaja farbamo sutra.
[QUOTE=Sani1612;2866112]Odraden duplic, plank izazov i 20 burpeeja :-D.
Kolaci gotovi, sunka kuhana, jaja farbamo sutra.[/QUOTE
bravo Sani za sve redom
Bravo, Sani! Super si :)
Ja nista. Nista.
Bila sam s malom na kriznom putu popodne. Poslije rucak, ljencarenje. Kratko kupovina stoljnjaka za mamu i svekrvu :D
Bas sam lijena.
Mb, ako si dala krv, odmori. Nece staza pobjec :*
Veselim se lijepom vikendu, setnjama, kavama i maminom rucku :heart:, bratu, sestri, necacima...
Sutra bih se mogla ubiti treningom prije prejedavanja :lool:
Flopi, dobar ti provod s frendicom!
Sani, svaka čast :)
i ja ću danas rest, preumorna sam za išta jer sam sve skupa valjda 3 sata spavala,
danas ranije u krpe i odmor ;)
sutra pripreme za Uskrs, nadam se da ću stići odvježbati
Cure super ste sa tim pripremama, ja kao i Anci, ništa. Doduše tek sad sam stavila neki biskvit peći, pa smuckat poslije i nešto što bi se stavilo na to.
MB zaboravila sam danas komentarisati. :sp: ovo ti je za darivanje krvi. Jako poštujem DDK :-*!
Ja nista nisam pripremila i kuca mi je u kaosu. Bila sam s malenom i milom mi prijateljicom na marjanu, sad sam cvaknula 5minutni, veceras se druzim s muzem a moranja ostaju za sutra
To onda ide direkt u misice :mrgreen:
Ja sam spremila kucu, sunka se hladi, jaja su skuhana.
Pincu, orahnjacu i makovnjacu sam kupila gotove u jednoj divnoj pekari.
Sutra je okupljanje kod mene, ali cu uspjeti ugurati i trening.
Vezano uz kile i body fat, ja imam 70kg, moja vaga kaze da imam 30% bf, sto mislim da bas nije realno.
Prije mozda 3 godine sam bila na mjerenju kaliperom, tada sam imala 25%, sigurno nisam dobila 5% bf.
Mislim da te vage imaju neke algoritme pa daju neku procjenu, nisu bas pouzdane kao kaliper. Ali to je moje misljenje, ostavljam mogucnost da sam fulala ceo fudbal i da imam 30% bf kako vaga kaze.
Tang, ti si bila pitala za broj ponavljanja.
Ja se drzim ovoga: za upper gledam da mi je tesko izvuci vise od 8 ponavljanja, a za lower iznad 12.
Zato sto je do 8 (okvirno) podrucje hipertrofije i potice rast misica. Iznad 12 ponavljanja bi trebalo biti podrucje izdrzljivosti i nema tako jakog rasta misica.
Mislim da sam dosta dobro pogodila jer su mi bokovi u cm vise-manje isti, dok su mi se ledja, ramena i opcenito gornji dio razjacali.
To je ono sto sam htjela jer su mi bokovi uvijek bili malo jaci u odnosu na gornji dio pa su sad uravnotezeni.
Ancine cipele su mi divne, i zuta haljina, jedino bi me raspametila da je crvena. :mrgreen:
Ova leprsava haljinica mi je lijepa, ali se ne mogu zamisliti u njoj. Ja imam taj neki issue sa leprsavim, njeznobojnim i opcenito zenskastim stvarima.
Zato isfuram odijelo s kravatom bez yebemti 8-)
Bravo cure za treninge, kolace i ostale pripreme. Ove godine smo na rucku na uskrs a u pon kod mojih. Doista mi se ne isplati ista raditi. Kuhana jaja imam tak i tak u fridzu za svako jutro :)
Skuhala sam malo sunkice za dorucak i sutra si razmisljam pospremiti i odvesti djecu u zoo ako bude vrijeme ok. Da mala pisulinka po prvi puta vidi uzivo zivotinje:)
Trening danas odraden, sutra pocinjem opet sa tibetancima do prvog oglednog sata yoge iduci tjedan.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Zhang, odijelo i kravata su mi na zenama odlicni. Naravno ko to zna isfurati.
Vecina mojih haljinica su leprsave i njezne. Volim tzv.hipi stil.
Mb ja bih trcanje mijenjala za cheesecake :-) Bravo za ddk!
Cure uzivajte u vikendu, svim druzenjima, kavama i finoj klopici. :-*
zhang obožavam čitat tvoje postove pogoto ako učim nešto novo :-)
Cure,
vezano uz mjerenja, maloprije sam išla s klincima do dućana kupit neke sitnice i usput u ljekarni obavila ono twin labovo mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa.Žena mi je rekla da odavno nije vidjela tako dobar status tijela, da mi je sve super, jedino mi je omega 3 malo u padu al ništa posebno (s omegom sam uvijek u borbi).
Čak mi je rekla da suplemente koje povremeno uzimam zbog trčanja (Ca i Mg za kosti i mišiće) da i to prestanem jer stvarno nema potrebe. Pohvalila mi je prehranu. Ma šta da vam kažem baš sam sretna zbog toga i ponosna na sebe. Morala sam to podijelit a s kim nego s vama.
A tek kad je poslije čula broj kilometara koji pretrčim tjedno :-) a ne ko moja opća praksa koja mi na trčanje kaže: A šta vam to treba? :evil:
joj tako sam nekako happy, eto sitnice čovjeku uljepšaju dan.
ni ja ništa uradila nisam
ok. popila sam čaj popodne i družila se malo :mrgreen:
lažem, kalup sam u selu za kuglov posudila :lol:
Ne stignem sve čitat, samo da se zahvalim mb, lili i svima na motivaciji.
Krenula sam napokon, nakon mjesec i pol dana pauze (konstantno bolesni) ovaj tjedan ponovo trčat i nadam se da ću uspjet držat ritam i kilometražu, baš mi je falilo trčanje!
Svima veliko bravo za odrađene treninge i sretan Uskrs :)
Flopi :lool: na posudjeni kalup
Lili bas lipo :)
J-la :kiss:
I ja se cili dan izlezavam. Napravila sam cheesecake za sutra i to je to. Sutra sirnice i bojanje jaja.
Uzivajte u vikendu cure :kiss:
Ja budem puna musica kad obučem nešto zeleno, zuto nosim samo kad vježbam.
Osim jaja nisam ništa sredila, sutra pravim krempite.
Odradila C3 i istrcala 4,2km.
Lili super, i trebas biti ponosna!
Haljine, suknjice i cipke su sve od reda mrak, meni je sve divno ali nesmijem na nista trositi.ovaj mjesec su klincima pale nove cipele i tenisice pa za mamu odmor. Jedino jedna traper suknjica sa krpica.
Ja nisam od htane nista jos, bavili smo se izradom zeca od kartona. Eno me gleda sa kuhinjske plohe, malo izgleda spuki u ovom polumraku...
Sutta sve laganini..stigne se, a sta se ne stigne ni nemora!
Prijavak: 90 burpija i zwow #26.
I pola pince! Sta mi je fina, majko mila, cijelu bi je pojela! Dobro da sam kupila dvije.
da se pridružim onima koji nisu ništa spravljali, sutra se prištekavam svojim starcima u ned svekijima...fregala kuću jesam ali ja to inače redovno...čistunka...
jutros brzinski kružni sa 5 vježbi, moram se sad natjerat odradit ostatak čučnjeva za challenge....
Zhang, nemaš ti 30% BF no way!
Za reps - OK je to sa 8-12 ponavljanja ali kad npr radiš kružni,prvu seriju odradiš relativno lako pa onda do zadnje jeeedva izvučeš taj isti broj ponavljanja,što ne?
ja sam se danas udesila priklama u sveki...:( i sad sam napuhana ko' da sam u 5tom mj trudnoće i imam vjetrove..:( ja ne smijem jesti tijesto/pšenicu i gotovo...
dojenje me čini užasno proždrljivom,trpam u sebe velike količine hrane jako brzo...
za shopping ne smijem ni gledat stavljene linkove,prošli sam mjesec na Asosu kupila 6 haljina i ako nastavim ovako žderat bome neću moć stat u njih...
ja upravo odradila svoju snagu, 40 min
sad sam spremna za seriju i krevet
sutra laganini dan, rucak imam, hvala mama, a spremat cu onu tortu sto je tang stavila, pomamila me :)
a navecer izlazak s drustvom iz srednje skole, nakon puno godina, jupiii
jos moram vidjeti gdje uklopiti cardio+abs
Summer, divno! Uzivaj!
Ako nekome treba izazov :mrgreen:
Ovaj je odlican, iako zahtjevan, ipak je to Tati!
Ja sam ga radila prosle ili pretprosle godine i fakat mi je dupe bilo bolje nakon samo 6 dana!
http://www.lovingfit.com/exercises-w...egs-challenge/
Nasla sam si trening za ujutro:
http://www.lovingfit.com/exercises-w...-body-routine/
Isto Tatianna, lower body.
Isproban davno, garantirano radi upalu :heart:
Anci, ja sam ga nedavno radila, samuraji su radili sa mnom, ovi slides smo radili na plasticnim tanjurima, presmijesni su bili. Manji nesto u zadnje vrijeme hoce vjezbati kada ja vjezbam, skune se u potkosulju i carape skine jer ja tako vjezbam :lol: i prasi mali bome dobro.
Taj ima opcenito odlicne preispozicije za sport
Da, to bi trebalo biti tako da zadnja dva ponavljanja izvlacis na jedvite jade.
Ali tu onda pati vrijeme kojeg pokusavalmo ganjati u takvim konceptima treninga. Ja sam odavno odustala od ganjanja vremena prilikom treninga. Mislim, ne radim ja sporo, bude to dobar ritam, ali ako mi treba koja sec da dodjem sebi, uzmem. Radije da mi trening bude malo duzi, a forma dobra, nego obrnuto.
Inace, sa bodyweight vjezbama je malo teze ovo pogoditi jer nemas kg koje pratis. Ali u tom slucaju npr sklekovi moraju biti izazovnija varijanta. Ako mozes 6 normalnih, onda radi elevated... i tak.
S time da i to pravilo nekad potpuno zanemarim pa radim jednu rundu za 3-4 puta vecim brojem ponavljanja u jednoj rundi, onda bude samo jedna runda, i tak...
Meni vjezbanje treba biti zanimljivo i raznoliko. I ta raznolikost u treningu isto ima benefita jer se organizam ne moze priviknuti na trening pa nema cuvanja energije.
Ovi rasponi su, ono, po skolski, ali i ostale varijante su ok. Jer, ruku na srce, vecina nas ovdje zeli biti fit, nitko ne stremi ka bikini natjecanju gdje se do u cm gledaju mjere.
I nisam summer rekla da je bas super tempo i ritam uhvatila. :-)
E da, i tigric, moj naklon do poda za takvu ustrajnost u iazovima.
Ja sam odradila samo jedan izazov do kraja, ovaj gore sto je anci linkala od tati za dupe. Mislim pretproslo ljeto.
Sve ostale izazove sam odustala tamo negdje cetvrti dan :mrgreen:
tigrić bravo bravo
90 kom. :sp: zaslužuješ!
jutros sam poranila da sve obadiram na vrijeme
I opravdam jučerašnji nerač
jaja ofarbana, grožđice za kuglof se namakaju
kad sve zgotovim odoh s guštom na trčanje :heart:
popodne i navečer se družim s nekim dragim ljudima pa sam sretna
summer, vidimo se u Lidlu kod police s bijelom čokoladom :) ja sam misilla stavit maline umjesto šumskog voća, one su mi najdraže :)
i ja večeras imam godišnjicu mature, baš se veselim :)
zhang, tnx na potvrdi, znači da je ipak bolje što sam napravila nešto više od pola sa girjom od 12 kila, nego da sam dostojanstveno sve dovršila sa 8icom
idem još malo plesat s malom, pa se uhvatit u koštac sa neredom i kućom :)
Ajme jedva gledam kcer koja se inace ne budi nocu godinama, sinoc nije mogla zaspat od 3:30 do 5h ni ja s njom. Legla u ponoc digla se maloprije uh treba sad izdrzat trening dosta brzih 11km.
Idem nesto pojest, valjda zivnem od sunca. Svi.koji idete na put uzivajteee!!
Od srca se nasmijem kad Anci stavi srce pored treninga koji definitivno radi upalu :-).
Sviđa mi se izazov, mogla bih ga ubaciti nakon završetka planka.
Zhang tebe mi je gušt čitati. Super da malac želi vježbati.
Lili i trebaš biti ponosna. Ne samo zbog pohvale u ljekarni nego općenito zbog trčanja.
Nije mi uopće jasna tvoja dr. Oni bi prvi trebali potiicati zdrav život i tjelovježbu.
Flopi tako rano a već si vrijedna.
Hvala Sani :kiss:
Evo iskobeljala sam se iz kuce sad ravno do nasipa.Vani se cuje cvrkut ptica zov proljeca u zraku...
Proljece a ha kisa sipila.
60 min :trci: 11 km pace 5:24
+ 4 puta 100 m ubrzanja
total: 11.6 km 5:19 :-)
Yeah a sad klopat i negdje u prirodu ili toplice
Lili, genijalno! Vidjela sam jutros nekoliko hrpica trkackih skola :)
Sani :)
Pa da, nekad bas volim upalu. Znaci da sam malo misice stavila pod stres.
Napravila sam dvije runde tog Tatianninog treninga i 30 burpees. Ostaje mi jos 30.
Izazov nije lagan. I radi se uz treninge i na dane odmora. Da radis samo izazov, naravno da je lakse, ali to onda nije to :D
Meni se ovaj jako svidja i nije mi dosadan. Svidja mi se sto sam u dva tjedna uocila definiranije ruke i promjene na trbuhu. Ne znam jel moguce, utjece i relativno ok prehrana, drugi treninzi, a bome i onaj odmor od dva tjedna prije koji sam si uzela.
Promjene vidim, svidja mi se to.
anci bravo :klap:
znala sam unaprijed koje si tatianine treninge stavila :mrgreen: sejvala sam davno ali nisam ih jos radila...
lili odlican pace!
flopi bas si vrijedna :klap:
ja jos pijem kavu :mrgreen: ali moram se pokrenit. rucak i sirnice me cekaju. i trcanje nadam se, iza break dancea.
moram provjerit kad je misa veceras pa da to sve poslozim.
Ja sam uzela ancinu formulu pa sam se odmah ujutro ubila u treningu. Jedan od tati, inner beast, za upper. I nakon toga jos jedan za abse.
Kod ovoga za upper mi je u jednom momentu doslo da placem od muke :mrgreen:
Hvala, anci, sjeti me da te i drugi put poslusam. Ne.
:mrgreen:
MB sto sam daleko od tvojih sirnica.... kmeee.
Zhang, mrak trening! Jedino ne znam otkud ti snage nakon uppera da radis reptile i mc u afterglowu :lool:
Ja cu napraviti taj upper. Izgleda pregenijalno.
Kazem ti, plakalo mi se na momente. Za ozbac, ne zezam se.
Reptile u treningu sam morala i na koljenima raditi.
Isuse :lool:
Kad ti radis na koljenima...
I sad me nagovaras da ga ja napravim :lool:
Samo da vidim hoce se i tebi plakati :lool: :lol: :mrgreen:
vidi ove dvi sadomazohistice :mrgreen: :-*
zhang, tvoji savjeti su uvijek na mjestu
ja volim chalene jer mi se cini da su njeni treninzi pravilno koncipirani
ona s vecim tezinama radi polako, pazi na formu i cilj je od 8-10-12 ponavljanja, ovisno o tezini, s tim da zadnji-dva jedva napravis
kad radi endurance, radi s manjim tezinama, puno ponavljanja
ima i cardio, ima intervale, ima odmor
jos imam dva i po tjedna ovog leana (on mi je najtezi u chalean extreme i njim sam najzadovoljnija) pa cu vjj na gammu ili nesto novo
i meni je godisnjica mature, okrugle 22 :lol:
nasli smo se samo za pet pa neke ljude stvarno nisam vidjela vise od petnaest godina
tang i ja se danas pratimo :)
ja sam ispekla biskvit, stavila ga hladiti i odradila 58 minuta treninga
42 intervalni cardio i 16 abse, uf
sad cu vocnu kremu i od bijele cokolade, sin mi zeli pomagat :)
summer, moja je torta gotova, a kako je ispala javim ti sutra
naime, nešto sam krivo vidila i zbrojila u glavi, pa sam stavila u tijesto cca 4 puta više brašna nego sam trebala :lool:
onda sam u kremi s malinama perksočila i puding i želatinu, namjerno sam napravila da ostane tekućine od malina da je tijesto upije, i upilo je fino
ganache sam isto radila bez želatine i maslaca, nekako mi je to izgledalo bespotrebno, samo slatko vrhnje i čokolada mi se čine dovoljni
izgleda skroz dobro, ako tijesto nije pre...nešto, bit će odlična
ručak sam s*?"$IU$, tu nema pitanja
ali su mi jaja ispala predivno!
i jutros sam napravila chutney koji je isto ispao super
sad još moram zeznit šunku u kruhu i to je to od mene za danas
pojma nemam šta ću obuć večeras, cvilila sam mužu jutros da "nemam šta obuuuuć"