sutra embriotransfer :-D
Printable View
sutra embriotransfer :-D
m@tt, tetadoktor sretnooooo :)
m@tt i tetadoktor sretno :dancingfever:
i svima malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
frka -upravo sam to htjela reći-mislim da je više stvar u kvaliteti embrija ( kao što kaže i dr. L. ) a heparin je možda pomogao
Cure moje ne znam vise sta reci! Konacno smo trebali krenuti, punktirali smo cistu prosli tjedan, u meduvremenu dobili nalaze imunoloskih pretraga dogovorili heparin s dr.L., dogovorili punu stimulaciju i eto danas na 3dc opet šok! U tjedan dana se opet stvorila velika cista!!!! :( nastavljamo sa supresij do subote, i ako ce jos biti tu stajemo da svime je rekao dr. Jer ne zeli hraniti tu cistu i veli bolje cekati.
Tolko smo se veselili da konacno idemo i sad opet to. Pretesko je to sve skupa. :( draga place... :( prosle godine nismo imali tih problema sa cistama, a sada su tu evo vec 3. Ciklus zaredom! Cak je spominjao i dva mjeseca kontracepcije da se stanje izregulira...a vrijeme ide... :(
M@tt jako mi je žao.... pa odakle sad tolike ciste? šta kaže dr... jel to od klomifena?
Nije nista rekao dr. Da bi to bilo od klomifena. Pa polustimulirani je bio u ožujku tako da ako i je od njih do sad bi se vec to trebalo izregulirati jel tako? Ma katastrofa, tolko smo se veselili pocetku i onda te neso takvo spusti na zemlju. :(
a joj m@tt tako mi je žao...:cry:
a kako ćeš sad ti to uskladiti s putem?
Jao M@tt nemam riječi, držite se.. Šaljem veliki :love2:
ako i na jesen budem imala ciste-e onda ću znati da nije od klomifena!
m@t kisi sž! :(
joj shvaćam sve, sad vam se cijeli svijet srušio. jako mi je žao , ali mora biti neko rješenje..
M@tt a ..ebemu, drž te se a valjda će se te glupe ciste povuči.....žao mi je.:love2:
Sutra transfer:-D:-D
ma daj rijetki su ti koji su dočekali transfer u kbo! što dovoljno govori koliko nemaju pojma nažalost..
M@tt jako mi je zao zbog glupe ciste,ja sam isto tako u dobitnom ciklusu imala cistu koju smo punktirali tjedan prije i dr je rekao kad je 3dc bila jos tu da cekamo ako bude jos tu sve odpada,i tako je bilo do 9 dc i pocela se povlacit i tek smo onda krenuli sa stimulacijom i uspjelo je,nemojte jos ocajavati mozda se povuce,i ja sam plakala i sizila,a na kraju sve se poslozilo
Vračene tri mrvice.......:štrika:
:cekam: beta 15. 6.
Mari mar odlično! Sad uživaj sa svojim mrvicama..
mari mar, uživaj sa svojim mrvicama i sretno :)
drage moje suborke...čitam vas redovito al tek sad vam i pišem!
momentalno sam pacijentica dr.L i za sada samo lijepe riječi za njega(a posebno će biti lijepe kad dođemo do svog bebolinka :heart:)
eto,toliko samo da vas pozdravim i zaželim svima nama naše smotuljke u rukama:bye:
bebolinko , jesi krenula u postupak?
puno sreće ti želim ~~~~~~~~~~~
Bebolinko dobrodošla :-)
jesam cure,danas mi je 5dnt
pisala sam tamo na temi "poslje transfera"al mi se nije prikazao post:zbunj:-mora da sam nešto krivo odradila8-)
hvala puno na dobrodošlici:heart:
Bebolinko dobrodošla :-D
....da nismo bile isti dan na transferu?:lol:
mari mar kada si bila???
ja u četvrtak u 8.30 bila gore!
kako je prošlo kod tebe?kako prolazi čeka :)?
bebolinko, prvih par postova će ti kasniti jer moraju dobiti odobrenje (ilitakonešto). nakon 10 postova ćeš dobiti mogućnost privatnih poruka, a i kašnjenje će se srediti.
dobrodošla i sretno!!!
hvala frka,baš sam se pitala hoče li uvijek biti tako da odmah odustanem 8-).
odoh sada natipkati postove da se to sve normalizira
tikica 78 draga samo pozitivno do kraja a ja ti držim več i znaš ogromne palčeve od :heart:
sve vas čitam i šaljem puno sreće svima
i odma mi dođe želja da idemo po naše smrzliće :)