Chu-chuuu! :-)
Bit ce to duuugacak vlakic, a u Cita je nedavno sletila i jedna veeelika roda tako da uopce ne sumnjam da ce biti jos puno beba!
Naravno da ce se i Firulasice pridruziti, prolice je, priroda se budi, bete rastu... ;-)
Printable View
željkicaaaaaaaaaaaaa a jooooooj koja lijepa vijest napokooooon čestitam ti dušice od srca jesam ja rekla da ćeš ti nama sad svake god rađat hihihihi milijon pusa i vibrica da se uredno dupla beta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D ma jesi sigurna da analiza ne radi subotu?????
željkice čestitam od srca. Lijepa beta.:-D:-D:-D:-D
Crvenkapice, čaj od vrkute je odličan za zadebljanje endometrija, ja ga pijem!
aaaaaaaaaaaaaaaaa željkice jupiiiiii koja lipa beta, čestitke od :heart:
nekako sam baš znala!
ja ti isto mislim da rade u subotu, nisam sigurna, provjeri opet!
željkice bravo, čestitam!:-D:-D:-D
A ta vrkuta,ja je dobila od nećakinje,a meni to dosadno piti i kuhati i odustala,je li stvarno tako dobra i koliko prije postupka si je pila. Odmah ću opet početi s njim. Crvenkapice,imaš je kupiti u ljekarni,čini mi se da sam je negdje vidjela
Željkice čestitam :) :) :) :)
kupila je,
ali pitanje je dali je smijem piti sad kako sam bila na femari , ma i onako nemam sta izgubit ....
Vrkute ima kupit u svim biljnim ljekarnama. Ja je pijem stalno (jedino ne kad imaš m), sigurno je dobra za endometrij, a i za sve ženske tegobe i za upale, bolne m...Ina to je sve stvar navike...ja skuham malo više i onda pijuckam pomalo kroz cili dan...nekad preskočim, ne mora to bit svaki dan... Kad sam imala FET pila sam sve do transfera, onda više nisam jer u trudnoći se vrkuta ne smije piti.
Čestitam željkice.bravo.
Cure da li se nekima od vas koje ste ostale trudne ( ili znate za druge neke cure) desila trudnoća sa trostaničnim, četverostaničnim, petostaničnim zametkom???
sara,
transfer može biti i 2-dnevnih embrija.
ja sam ostala trudna i rodila nakon transfera 3-dnevnog 6-staničnog ebmrija.
jesi li imala tansfer? koji dan i koliko stanica?
Inesz imala sam od 4-staničnog do 8-staničnog, uvijek 3 dan transfer. Zadnji je bio FET (4-stanični, 5-stanični i 6-stanični)! Spremam se na 4. pokušaj!!!
danas sam ponovila betu nije se poduplala 441 je,sad čekam pon da ponovim. uvik neko čekanje!uf
Zeljkice, zao mi je za igru zivaca, ali ne zalosti se i ne odustaj.
Ja bas i nisam sklona ulijevanju lazne nade (opekla se par puta na svojoj kozi), ali sam se dosad uvjerila da kod transfera vise od jedne blastice, jedna zna odustati i onda se beta cudno ponasa, a na kraju bude rijec o urednoj trudnoci i jednoj zdravoj bebici.
:fige: da je to i tvoj slucaj i ~~~~~~~~~~~~ za veliku betu u pon!
ne odustajem to nikako sad malo jesam potonula.........da lažna nada mi je najgora,hvala ti na potpori!
željkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibrica šaljem :-*
Mislim da ne. Na brdo strana sam procitala da su takve preporuke lijecnika, a ima i logike-ako za postupak prolazis kontroliranu hiperstimulaciju jajnika (stimulacija) onda je bitno da je ona kontrolirana. Uvodenjem kojekakvih biljnih pripravaka koji utjecu na hormone-vise nije kontrolirana.
Najbolje pitaj dr.
Ja nažalost procurila još nije kao prava menstruacija, ali je kasno da bi bilo implantacijsko krvarenje!!!!?????Bojim se da je ovo- Više sreće drugi put!!!! a betu tribala raditi sutra!!!!
Cure, šalljem vam puno dobrih ~~~~~
Da li koja od vas zna što je sa forumašicom Kinki?
ovaj put sam imala kratki protokol. femara od 2-6dc, a od 5-tog dana do 10-tog 3MP. imali smo 6 oplođenih jajnih stanica i na kraju smo od tih 6 dobili 2blatociste koje su mi vraćene, pa sad čekamo. inače do sada nikad nismo dobili blatociste. uvijek su mi vračali 3dan.
zeljkice cekamo super vijesti , lijepo duplanje ~~~~~~vibr vibr
meni dr. rekao mogu pit vrkutu,dokazalo se da mi je vrkuta ovaj postupak spasila, podebljala endic ....ne pijem nesto puno dva dana sam pila po 2 i pol solje a sad cu 1 solju dnevno , nece se nista dogodit , a valjda nece..
meni punkcija u cetvrtak :)
Super Crvenkapice, znači dr. reka da se može vrkuta pit i u stimulaciji?!!! Koliko imaš folikula zasad?
još nalaz nije stiga,a moram i dr zvat,baš će mi bit neugodno ga nazvat ako ne dođe uskoro!
crvenkapice baš mi je drago da je na kraju sve dobro ispalo i šta će bit punkcije!!!!!!!!!!
rekla sam da pijem caj ali nisam rekla koji , on je rekao caj ne moze skodit sad nesto puno,i nisam na jakim stimulacijama i ne pijem ga puno.... ali nemoj ti mene slusat, ja rizikujem hahah a ti nemoj vec pitaj dr. , ja ovaj postupak nisam imala sta izgubit sve mi je naopako krenulo pa sam krenula piti ,
prvo pitaj dr. nismo svi isti !!