Ježić čestitam!!! :-D
Printable View
Ježić čestitam!!! :-D
Ma znam da debelo kasnim, ali...
Sela, čestitam na malenom blizancu! :klap:
Lua, Ježić .... čestitke i sretno! :love2:
Ježić...čestitam..i svim friškim mamicama...
..i moj dječačić je došao 01.06. :zaljubljen:
ježić i tina2701, čestitam!
pridružujem se čestitkama!:-D
tina i ježić cestitam od srca :)!!!
bok cure, evo da se i ja prijavim ovdje iako me još uvijek strah i pomisliti da sam stvarno trudna...
naravno, odmah imam pitanje: jeste farbale kosu u trudnoći? meni je izrast već očajan a nisam sigurna jel se smijem farbati...
i da, čestitke novim mamama ježić i tina2701!
Ježić....čestitam od srca!!!!
tina i ježić cestitam !!! :-D :-D
Jezic i Tina cestitam na deckicima
kitty cestitke na trudnoci, i mene je takodjer bilo strah povjerovati da sam trudna, jos uvjek ne vjerujem, dok ne dodjem na UZV i vidim moje slatkice.
Meni je doktorica rekla da se ne moram brinuti za preparate koji idu na tijelo, boje za kosu, kreme i sl. Jedino da ju pitam za sve sto mislim unositi u organizam, lijekovi, cajevi i dr. Tako da mislim da bez problema mozes na uredjivanje :yes:
tina čestitam :-D
kitty dobrodošla među trudnice i želim ti školsku trudnoću!
Možeš se slobodno farbati.
Čestitke novim mamama i dobrodošle bebice, a naravno i nove trudnice! Neka sve ide glatko i po planu.;)
samo na brzinu da vam se javimo...tak smo teški da mama više nemre ni držat bucu na ramenu za podrignut a kak pišem s dugom rukom ovo je zaista teško..puse svima drage moje....idem da mi biceps ne pukne
Ovo baš i nije točno - koža je najveći organ i ono što je u kontaktu s njom itekako može utjecati na bebu tako da se u trudnoći nikako ne preporučuje upotreba agresivnih kozmetičkih preparata poput anticelulitnih krema i sl. Oko farbi za kosu su podijeljena mišljenja... Osobno sumnjam u to da to kratkotrajno nanošenje farbe samo na tjeme može uzrokovati probleme... Ali neke agresivne kreme nikako ne bih koristila - upijanjem svi ti sastojci dolaze i do bebe.
ježice i Tina, čestitke :-D:-D:-D
Kitty čestitke još jednom i dobrodošla u klub trudnica! Sada samo polako, mazi trbuh i uživaj u trudnoći...
Što se tiče farbanja ja sam ipak čekala do 5 mjeseca trudnoće... Tada pitala frizerku koja je rekla da ako već želim da je onda bolje pramenove nego bojanje kose jer kod pramenova boja gotovo i ne dodiruje tjeme za razliku od bojanja. Sve te boje sadrže teške metale, iako meni je smetao onaj intenzivan miris boje i svih onih ostalih sastojaka sa kojima ih miješaju tako da sam tijekom bojanja disala na škrge i definitivno odlučila da to više ne želim udisati dok sam trudna.
odgovorit cu na to farbanje iako ima posebna tema o toj kosi i oprečnih mišljenja.ja osobno nisam se farbala prvih 12tjedana...zapravo 4.ti mjesec sam se sama farbala i zatim u 6tom mjesecu i u krajem 8og mjeseca trudnoće.farbala sam se sve do tjemena...razvjetravala prostoriju gdje sam se farbala da tih udisanja bude što manje...a da od tih 3 farbanja sa razmakom najmanje 2 mjeseca ima kakvog štetnog učunka, mislim da je to premala količina toksina da bi prek kože tjemena ili udisanjem štetila ili meni ili bebi.pusa
da i ja cestitam mamicama jezic i tini, i malim bebonima veeeliki pozdrav
e mirna26 moja bebuska ima samo 4kg i otpala mi ruka a tek sta me ceka
e lasta...a moj blizu 7kg..i zaista više nemrem ga držat..sve više ga dajem tati...a kao nemre još u klokanicu..tek sa 3mj smije...ali nekak mislim da do tada više neće niti moć u klokanicu jer je ograničena na 9kg...pa da se ubiješ:)...a koštala 500kn
da i ovdje proslavim svama...moja beta na 18dpt je 4916,6 :) prvi uzv je sljedeci tjedan i nadam se da cemo vidjeti srceko...:)i da ce bit sve u redu i dalje..
donatela..čestitam ti i želim ti dalje svu sreću da budeš što bezbrižnija....puse
Ježić i tina čestitke od srca!! :zaljubljen::klap::zaljubljen:
tina i ježić čestitke!!!
Hvala svima na čestitkama....
Tina i Ježić čestitke!!! :-D :-D
P.S.što se tiče farbanja/pramenova ja sam od 3. mj trudnoće....
Pozz svima od mene i mog dečka koji evo ima skoro 5 kg (samo malo,malo fali) :zaljubljen:.....
curke, je bila koja od vas na OGTT-u na Vuk Vrhovec?
Zanima me da li se narucuje i koliko se ceka na red.
naručuje se za ogtt
Evo nas s uzv zatvorena skroz, plodna voda ok. Termin nam za 10 dana. Nije mi jasno zasto nas dr svako 2 dana na ctg naruciva kad kaze da je sve uredu.
JEDVA CEKMO DA MRVICA IZADE VANI. NJOJ LIPO U MAMINOJ BUSI.....
nama je termin za 15 dana,danas se vratili sa mora u užareni Zagreb.
u utorak idemo u bolnicu na pregled pa se javimo sa novostima.
terminuše kako vi podnosite ove zadnje dane,jeli naotičete kao ja,kako spavate?
puse svima!
bok cure.. nekako ni sama još ne vjerujem da tipkam na ovoj temi, ali imam jednu dilemu pa da vas pitam za mišljenje.
vezano je za utrogestan, jel ga bolje piti ili stavljati vagin.? meni je dr. kod koje sam počela voditi trudnoću rekla da je bolje da preko dana pijem a navečer stavim vag. jer tad će se u potpunosti apsorbirati a preko dana više iscuri.
a moj mpo dr. kaže bolje je stavljati. sad više ne znam .
tako da sam npr. jutros stavila utriće i za pola sata morala na toalet i naravna oba dva su mi izašla.. šta sad?
Tikice78 čestitam još jednom!
što se tiče utrića - meni je uvijek savjetovano da je bolje djelovanje lokalno - znači vaginalno.
I tako sam uvijek radila - popila bih tek one prije pregleda. A što se tiče curkanja - odmiruj pola sata nakon stavljanja i to je to.
misliš da je pola sata dosta? a ova dr. mi kaže da je bila na seminaru na kojem je dokazano da je bolje da se piju i da se što manje dolje čačka..
a stavljat ću ih i ja onda kao i dosad. eventualno ako baš ne budem mogla odležati popijem.
tikice, bolje je stavljati utrogestne u rodnicu. odmiruj pola sata, to je dovoljno da se aktivna tvar upije u orgaizam. ono što iscuri kad se ustaneš su uglavnom pomoćne tvari u lijeku koje nisu ni namjenjene da se upiju.
ne boj se stavljanja kapsula, čiste ruke i nema frke ni straha, ništa neće se dogoditi...
:-)
....evo da se i ovdje javim da sam i ja trudnica, što još uvijek ne mogu vjerovati ili se bojim povjerovati u to čudo.....nakon 7. god. čekanja i nadanja.....danas sam vidjela malo srce kako kuca....:zaljubljen:
tikice i mari mar čestitam na trudnoči, neka vam sve do kraja protekne u miru i bez problema :-D
Što se tiče utrića, meni je moj dr. uvijek govorio da je bolje stavljati ih u rodnicu, a kako imam problema s kukovima i kičmom tražila sam da pijem pa mi je dao duphaston.
mari mar čestitam!
Uživaj o uvim čarobnim trenucima ;)
Hvala svima......:*
Hvala svima od srca na čestitkama. Moj mali ježić je stigao na svijet 25.6. s 52 cm i 3630 g. Dobro smo, upoznajemo se i privikavamo.
Čestitam svim novim trudnicama!
tina2701, posebne čestitke i dobrodošlica tvojoj bebici!
jutros krenulo malo crvenkastosmeđe.. tako se bojim.. 7 sam tjedan strah me , zašto ne može biti sve u redu?:cry: