Sneki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim srcem da male mrvice ostanu kod mame i da mama i tata dobiju najljepši Božićni dar.
Printable View
Sneki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim srcem da male mrvice ostanu kod mame i da mama i tata dobiju najljepši Božićni dar.
http://www.ivfconnections.com/forums...lues-and-Facts
evo jedan zanimljiv link, neka moderatori presele di treba, meni se posebno dopada ovaj dio
There are so many reasons that betas can start out "low" or "high."
- Depending on your procedure (if you had an IUI done, a cancelled cycle during which you had intercourse, or if you're pregnant using natural 'rhythm' timing), you may not know your ovulation date. Without knowing your ovulation date or your date of transfer, you may not have your pregnancy test done at the right time.
- Another reason for a low beta is that some embryos are "late" implanters. Typically, an embryo begins to implant and your body begins to produce hCG between 8-10 days past conception. But it's possible your embryo had a slower start.
- Some research shows that frozen embryos are slower/later to implant than fresh embryos. So if you did a frozen embryo transfer (FET), this may be the case.
- Your number may be low because you had a chemical pregnancy. Sadly, this is a very early miscarriage. It is estimated that up to 25% of pregnancies end in early miscarriages - but researchers aren't sure. Most women who go through IVF know everything about their lab values, practically to the minute. But in the rest of the population, women can experience a chemical pregnancy without ever knowing it.
- Your number may just be low, and there's no way to know why. Remember the range in that table, above? There's a big range of acceptable values, and that means someone has to be at the low end. It could be you, and there is nothing unusual with your pregnancy. (I know of one woman whose first beta was 4. She has a three year old boy.)
:oops: nepopravljiva sam, razum govori jedno srce hoce drugo
Sneki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro jutro drage moje. Vidim da nema kave, pa poslužujem jednu (ja sam na drugom duplom espressu, ali sve varijante prolaze).
Prvo da zavibram za naše ß-čekalice, željno očekujemo vijesti, a onda i za sve druge čekalice, a onda da :-D za sjajne rezultate naše Petre na punkciji (bravo draga, nakon što su nas sveli na jajomate od 12 js po postupku, tvojih 21 je pravo osvježenje)
Pirice, zašto se ne bi nadala dok/ako ß ne pokaže suprotno (a pogotovo što ti tijelo šalje drugačije signale). Imali smo mi ovdje na forumu i čudnijih nalaza od tvog, pa je izašlo na dobro, a ja držim :fige: da sve bude dobro. Kad ponavljaš betu, danas ili sutra?
BB betu ponavljam u pon, treba ga docekat
Malo me zbog gužve nema ovih dana,..
pirica i ja se nadam da će sve proći bez komplikacija, ja sam imala jednu prirodnu biokemijsku trudnoću, potvrdjenu prvo kućnim testom, a kada sam počela krvariti na 5+4 iznosila je 860, svaki drugi dan sam provjeravala padanje i malo duže krvarila od uobičajene M, krvarenje je naglo prestalo bez uobičajenog spottinga. Drž' se draga :love2:
Hope tako mi je drago na ovoj predivnoj vijesti :zaljubljen:, mene su tako u 34 tt uplašili sa zasotojem u razvoju, ali bilo sve na kraju ok, ali do poroda sam bila zabrinuta i smršavila 3 kg
Kyra, anddu, s_iva :-D, čestitam svima na lijepim betama, transferima i šaljem svima kojima treba ~~~~~~~~~
Test 10 dpt -------
Svim čekalicama puno strpljenja, držim fige za lijepe bete. Trudnicama čestitam od srca!
Tužnice grlim vas, nije bilo naše vrijeme :/
Mare :love2:
I hrabro naprijed...
jutro svima!
BB hvala na kavici! maznut cu ti srkic espresa i razrijedit ga s 2dcl mlijeka, jucer sam pretjerala s kavom pa sam se tresla cijelo popodne.
ARIANM kakva je situacija? si se cula s dokom?
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~
mare85 :love2:
Runa ~~~~~~ za iduci pregled i :heart:
snekica ~~~~~ za bozic 3u1
PetraP :-o svaka cast!!!!!
inace ja sam na vv svjedocila nekoliko punkcija preko 12js, tek toliko da udje u zapisnik :-)
s nestrpljenjem čekala i dočekala vijesti transfer će biti peti dan ....:-D
i moja beta se prepolovila.
a joj snupi :love2:
snupi:love2:
snupi zao mi je :(:(
snupi žao mi je, glavu gore, ispunit će vam se želja kad se budete najmanje nadali
hope, ma divan ti je ovatar, mali mrvić je već veliki :zaljubljen:
pirice, snupi :-( žao mi je
pirice :shykiss: kužim te... čuda su moguća, doduše rijetko (al ja sam primjer jedne takve lude bete...paaaa)....
hope :-o nemam riječi za tvoju dr i sestru, ja bih je klepnula po glavi, garanrt
mare, a nije još rano za test?
Runa ~~~~~~~~~~~~~ za slijedeći uzv
i meni je nešto kasnilo u drugoj trudnoći, ispalo sve 5!
svima ~~~~~~~~~~~~~~~
pirica, a tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ipak sve bude superiška i da mala princeza dobije braceka il sekicu. makar cure kažu da se početne bete duplaju brže, kod mene se recimo nije beta poduplala kak se spada a evo nas u 17tt, beba se mami javlja svaki dan, i za sad je sve ok. prva beta je bila 110, a 52 sata kasnije 215. s tim da je 15dpo bila 110, a 17dpo 215. a tek sam na 12dpo dobila neku slabašnu crticu, do tad sve negativno. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ti od sveg srca
nema plakanja, prije nego što budem išla ponovno, trebam napraviti nešto što prije nisam.
Evo inognitusa javlja,sramezljivu beticu 332 19dnt dr kaze da je ok
Vita22 čestitke :-D:klap::-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje :yes:
Curke moje, evo mene, nije me bilo dva dana a ovdje svasta
Tuznicama :love2::love2:
A cekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozitivnim betama :klap::klap:
Ja sam bolje vise toliko ne boli i normalno funkcioniram nadam se da nisam uranila
Ali imam pitanje, muci me hematom, pricate o tome, znaci u ponedjeljak prije transfera me je dr pregledao na uzv zbog onih bolova i osim tog jaaako uvecanog jajnika je i spomenuo da imam hematom i sad me to pocelo mucit
Vita, bravo!
Moras nam draga reci sta te konkretno muci.... Ja sam ga imala...proplakala i ispatila.... Tako da sve znam!!! Samo pitaj sta te tocno zanima
Pa ono obicno pricamo o hematomu u trudnoci, dali je to taj isti hematom koji dobimo i prije pa ga otkriju tak na 1. 2. ultrazvuku nakon sto nas uveseli visoka beta ili kaj
Lottos, nisam 100 % sigurna pa uzmi moj post sa rezervom, ali nekako mi se cini da kod tebe nije rijec o hematomu u maternici. Koliko znam, takvi hematomi nastaju kao posljedica implantacije, a tebi ga je dr vidio na uzv na transferu!?! Da nije mislio neki hematom na jajniku kao posljedica punkcije ili buknuca jajnika od stimulacije?
Ne znam, mozda i meljem gluposti :mrgreen:
To se nikada ne zna kada ce se on pojaviti.... Najcesce zbog implantacije.... Ali to su nagadanja.... Meni se u 2 ultrazvuka uopce nije vidio i onda odjednom sukrvica...veli dr mirovanje i magnezi.... I onda nakon dva dana friska krv... Ali je bila jednokratna.,. Dosla na ultrazvuk odmah drugi dan i ono hematom.... Tako da se nd zna to ti je isto i kad se udaris nekad odmah poplavi a nekad za 4 dana.... Tako da je to nezgodno prognozirati!
Hematom nastane i usljed puknuca kapilare..ja mislim da je to kod mene slucaj..
Cestitam pozitivnim betama,cekalicama puno sreve,a dragim tuznicama veeeliki zagrljaj
Curke hvala, znate kako je u iscekivanju bete, i onda mi jos taj hematon usao u glavu i neda mira
Da, mislim da je to posljedica punkcije, a i da skuzila sam da ovi hematomi u trudnoci su u maternici
Uf jos 10 dana, dr mi rekao da betu vadim 18.12 , transfer je bio 03.12 - trodnevni nece biti rano ako vadim dan prije na brevactid idem jos 10.12. koliko se on zadrzava
A dve ovisi koji brevactid- s obzirom da si u hiperu najvjerojatnije ces dobiti ovaj od1500 ako uopce i dobijes! Pa kazu nakon 4 dana ali meni se cini sigurnije6 dana... Tako sam i radila test
Moja beta 0,0 krvarenje pojačalo. Treba mi malo pauze od svega,tužna sam i ljuta istovremeno...