Je.:mrgreen:
Printable View
Baš ću muža iznenaditi :-)
A od četvrtka su buce i skafanderi. Ja sam bila jako zadovoljna ranijih godina. Moram najmanjem kupiti, lanjske su mu male, a za količinu snijega koju mi doživimo svake zime, ove su sasvim dobre
Plahte iz Kauflanda u Zaprešiću.
Akcija iz trenutnog kataloga 24,99 snižene 50% sa 50 kn.
Zaobići u što širem luku.
Plahte su pune rupa, s odrezanim etiketama i čak ručno krpane.
Ovakav užas još nisam vidjela.
Još veći užas su njihovi djelatnici i njihovo ponašanje prilikom reklamacije.
Znam da se negdje jako hvali Lidl sladoled, može više info koji? Iskreno nisam nikad kupila...
Meni je vanilija burbon odličan sladoled.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, da, da. Taj u crvenoj kutiji.
Prefino.
Taj, i svi iz Gelatelli linije oko 20 kn. Oni jednookusni.
prefini
nisu loši ni ovi za 10 kuna/kutija, ali ovi malo skuplji (cca 20 kn/kutija, Gelatelli) su stvarno jako dobri, kremasti
ja volim probati i vanstandardne, kad imaju
azijske u azijskom tjednu (baš smo neki dan dokusurili zeleni čaj/limeta), pa kad je bavarski tjedan - onda imaju sladoled tipa štrudla od jabuke okus ... itd
Odlicna je vanilija bourbon i ti Gelatellii, ja uzmem jos tu liniju al Premium. Mljaaac!
Mm je znao kupit te jeftinije, nije mi fino kao ovi skuplji. Vrijede svake lipe.
Hvala vam!!
Kupujete li u Žapcu?
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktu...enama-15077540
Povremeno da, uglavnom slatkarije :mrgreen:
Imaju dobru kolekciju pringlesa koje moji dečki obozavaju, aosjwtno su jeftinij nego u drugim dućanima. Oreo mrvice i prah ponekad budu na akciji, super su za podlogu za cheesecake.
Ostale stvari kako naletim, idem tamo kad mi je usput.
Žabac je dosta podignuo cijene, tako da treba paziti. Najbolje je gledati cijenu po kg
najbolje kad su na fejsu stavili reklamu za veliku Mliku po 18 kn. Kaj ih je škvadra ispljuvala. Naveli su 10000 primjera s cijenom Milke od 15 kn po običnim dućanima.
Ja sam nedavno naletila na Mozart kugle. I pazi sam. mala vrećica je jeftinija (ak gledaš po kili) od velike. Inače je obrnuto. No očito su puni tih nekih marketinških trikova. Uglavnom, treba biti baš oprezan.
Mozart kugle su u Žapcu 25 kn, a ista količina u Mulleru 50 kn.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bilo je dvije veličine ( gramaže). Manja je jeftinija ak se cijena/kg
Na x-icu ponedjeljkom -10 posto
Bilo je i za penziće. Ne znam jesu ukinuli
Jel ima Lidl dobre kokice za ispeći u tavi?
Nema ih uopće, samo one za mikrovalnu
Ja danas kupila kod Siladi na Jarunskom placu,ne stignem do moje Međimurke na Dolac,s moji jučer feštali jedući kokice
Veliki danas časti ,klinac sutra a kokice im je glavni adut. Samo kaj se kod nas rade i velikom loncu
Zanima me imaju li Tommy,Plodine,Studenac morske/ otočke/ kontinentalne cijene ili su svugdje iste?
za tommy pouzdano znam da nisu
I Studenac ima (polu)otočke cijene ali mislim da im akcije vrijede svima svugdje jednako.
Odem u Spar po gotovo pile. Muhe mesare slijeću.
Ne znam kak bih ovo nazvala, jer nije proizvod Lidla, imaju sad tu promociju, što li https://skuhajpricesvoje.hr/
osim kaj nema za više djece i sad shvaćam da bi im bilo teško napraviti verziju kuharice za sve moguće slučajeve tipa 12 djece u obitelji, .... s druge strane, ... sad ne mogu napraviti jednu za jedno dijete, a za drugo dvoje ne.... a baš mi se sviđa sama ideja.