Ja i dazler u istu minutu pišemo. Heheheeee
Printable View
Ja i dazler u istu minutu pišemo. Heheheeee
Curke pocela me prati depresija bole me jajnici i maloprije sam imala nekakav cudan bijeli iscjedak, veceras idem primiti stopericu a tako me strah da nece biti nista od svega ovog:(
Hvala cure, još da vas pitam u starom ili u novom dijelu je to?
Krtica :-D
Iva, da ja sam imala zelenu haljinu. Sretno tebi i mužu. Npr. mm je u početku imao dosta loš nalaz, uz samo 8% pokretnih još i većinu morfološki neispravnih. Čak je u jednom postupku i biolog rekao da se jako namučio izabrati nešto. Iz ne znamo kojeg razloga, sad mu se s-gram popravio. "Samo" treba potrefit taj mjesec kad će nalaz biti nešto bolji.
Lana, moji su folikuli bili čak 21-23mm na dan primanja štoperice
Lana ne mora to ništa značiti,ja sam prošli mjesec bila u prirodnom postupku,sve me je dolje pikalo,mislila sam da je folikul pukao.... a ono na kraju sam štopericu primila prerano i jajna stanica je bila nezrela
Držim fige da je sve ok
svim curama sretno!!!!!!!!!!!!!
Cure hvala svima zelim vam da sto prije dobijete + nije lako sve ovo izdrzati,onaj tko ne prolazi kroz ovo nije ni svjestan koliko hrabrosti treba. Pusa svima
Anitsirk evo kako je Lara objasnila gdje se ide: ginekologija ti je prizemlje, humana 5.kat - ista zgrada. ako dolaziš na glavni ulaz bolnice onda prođeš kraj mini kapelice i suvenirnice (budu ti s lijeve strane) pratiš taj puteljak, nakon nekih 50 m ti je tisak i kiosk s pecivima, a preko puta tog s pecivima ti počinje zgrada u koju ideš. ulaz je par metara više
E jel to novi il stari dio nemam pojma. Nikad tamo nisam bila.
Cure jel novi, stari?
Lana samo hrabro!! Glavu gore!
Lana01 i ja imam punkciju sutra :) vidimo se..cure držite nam fige da ne puknu...uh..
Lana i Saraya sretnooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Baš mi je drago da vam je uspjelo. :) Nisam čak se sjetila pitati kakve su šanse da nam uspije u prirodnjaku s takom lošim spermiogramom. Ali možda je i bolje da se ne opterecujemo postotcima. Doktori najbolje znaju što i kada rade. Sada samo da obavimo još tih par pretraga i krenemo u našu prvu bitku!
Dragi je imao upalo mjehura, ko zna koliko dugo i koliko je teška bila. Dr kaže da to može biti razlog tako lošeg s-grama. Vidjeti ćemo...
Svim curkama good luck :)
Sretno curke i nek budu lijepe stanice!
Lana i saraya sretno danas.
cure da vas pitam nešto, da li vam nakon transfera u otpusnom piše "mirovanje" ili tako nešto slično, zanimaju me friška otpusna, unatrag kojih 2 mjeseca?
doanna, ja sam imala transfer prošli mjesec - nije mi pisalo mirovanje niti ništa u tom smislu.
Doanna, za mirovanje ništa ne piše. Po novom tvoj ginekolog odlučuje hoće li ti dati mirovanje. Specijalist ti može preporučiti mirovanje, ali ginekolog je taj koji odlučuje (tak je meni objasnila moja gin. )
ovo je bas zanimljivo sto pisete, na VV i dalje pisu mirovanje na otpusno.
zato i pitam, jer meni soc. ginekologica tvrdi da mi ne može dati mirovanje tj. bolovanje bez preporuke mpo doktora, a mpo doktor mi govori da mi on po novome ne smije preporučiti mirovanje i tako sam se ja sad našla u neprilici jer imam jutarnje mučnine i ne funkcioniram a svaki od ginekologa drži se svoje priče a ja između njih i sad moram trošim godišnji jer ne mogu dobiti bolovanje....užas jedan....toliko sam se namučila da ostanem trudna a sad to ne smijem čuvati i zaštiti
Doann a kak ide ono s komplikacijama kad trudnice prestanu raditi? Moja kuma čim je saznala da je t prestala raditi. Povračala je jako jako.
donnana,
koliko je bilo neuspješnih postupaka prije ove trudnoće?
koliko imaš godina?
možda, ipak da otiđeš u vinogradsku na pregled, objasniš svoje probleme. vjerujem da neće biti problema oko preporuke za mirovanje.
Što mpo iz Vinogradske misli kad kaže da ne smije preproučiti mirovanje?
Mpo doktori iz Vinogradske, tko smije ovoj trudnici koja radi prekomjernog povraćanja nije sposbna za rad i koristi godišnji odmor umjesto neopravdano uskraćenog bolovanja, tko smije ovoj trudnici preporučiti mirovanje tj. bolovanje?
Možda ovoj trudnici smije preporučiti bolovanje portir iz Vinogradske, ili joj bolovanje smije preporučiti dostavljačica iz Vinogradske ili možda spremačica?
Tko smije preporučiti bolovanje, ako liječnik subspecijalist ne smije?
Mpo doktori iz Vinogradske, tko vama oduzima pravo na odlučivanje o liječenju? Nitko!
Iz konformizma i straha ne donosite odluke koje jesu u vašoj nadležnosti. Tako nanosite štetu pacijenticama, nenetično se ponašate i sami sebi rušite dostojantvo.
lana01, kažu oplodila se stanica, ali sada čekamo sutra da nam kažu je li došlo do diobe....a ti???? kakve su novosti? i jesi maznila one ćevape hi hi :)
Super bas mi je drago :) kod mene je svih 5 oplodeno a vidjet cemo sutra sta ce reci . A cevapcice nisam jela haha
divno :-) da..vidjet ćemo sutra:fige:
:fige::fige::fige::fige:
curke, držim fige da js se lijepo oplode i razvijaju i već njušim novi val trudnica na Vg, za tulum u labu :rock:
Kaze dok da je za sada sve ok, stanice se dijele i da ce biti transfer u srijedu :zaljubljen:znaci 5 dan
super bas mi je drago :) zelim ti sve naj nek se lijepo primi :) . al ne kuzim to , zasto vracaju 3 ili 5 dan :/ pa poludit cu do srijede :)
Lana ako imaš više oplođenih stanica,onda puštaju ih do 5 dana da budu blastice
ako imaš 2-3 onda ih vraćaju 3 dan,da ne bi slučajno propale
tako su bar meni objasnili
cure fige držim da se prime i da nam javite pozitivnu ß :fige:
Hvala puno :)
Odlične vijesti cure!! Držim figeeeeeee do neba!!
Ja sutra krećem na konzultacije. Sva sam uzbuđena!!
Ja sam u petak obavila prvi pregled, dobila sam popis nalaza koje trebam obaviti ali menstruacija nikako da dođe, do sad je bila redovita i sad se javila cista od 6 cm i navodno zbog toga kasni menstruacija, naravno nalaze nemogu obaviti ako nema menstruacije, ima li tko slično iskustvo?
Krtica, sretno sutra! Javi kak je prošlo. :)
Cure, da li za ove pretrage koje se obavljaju prije postupka se treba naručiti li samo se dodje s uputnicom? Ja trebam sutra ili preksutra točno napraviti pretrage hormona, jer ako sada ne odem ode nam postupak idući mj. Znam da su inače liste čekanja po par mj, no Dr je rekao da nam ne treba vise od mj dana za obaviti sve, pa kontam kako samo dodjemo tamo s uputnicama...ili se varam? Je li bio itko nedavno?