Tang :lol:
Printable View
Tang :lol:
tang :lol:
sad vise nisam sigurna da radimo istu tortu :mrgreen:
ja zelim da dijelovi budu razdvojeni, citala sam u komentarima da se cesto razlivaju, posebno krema od cokolade, pa se drzim recepta
poslikam sutra kad je budemo degustirali
ja imam sta obuci, ja se ne mogu odluciti sta cu
najradije bi se presvukla na pola, kao mlada na vjencanju :lol:
Tang ovako je nekako kod tebe bilo, je l da :lool:?
http://mudrolije.org/evo_me_ovde-moj...ci-po-receptu/
j-la, da! tako ti ja skoro uvijek pravim kolače :lool:
nekad ispadne super, nekad grozno, nekad nešto naučim, nekad ništa :mrgreen:
ali ništa me nije briga nakon onih jaja koja su mi najdivnija
Tangerina tako i ja, sve od oka.
Sirnice mi se uopce nisu digle. Eno peku se pa sta bude :/
Prijavak: 5 km, pace 6:22. Bilo mi je tesko, mislim da sam trebala i danas restat al sad sta je tu je.
A ja se natapam i plivam cijeli dan u Adamovcu nas dvije obitelji bas nam je lijepo. Vrijeme je za domeka uskoro.
mb ma nek si otrcala nije svaki dan naj naj.
tang jaja su ti krasnaaaa!
cure drage
ja sam popodne odradila kraći s girjom
tračnje otpalo zbog vremena...
100 swingova
100 8 squat
100 russian twist
100 c&p (50 svaka ruka)
sad sam se okupala, namirisila i obukla kiklju!
odoh na piće
svima vam želim lijep odmor i zasluženo uživanje u delicijama!
:kiss:
Ideeees flopice mrak trening! Bravo!
Sad fino uzivaj na druzenju.
Ja sam nakon obilnog rostilja, kolaca i super drustva dosla doma i napravila onaj izazov koji je Anci linkala.
Ma znala sam da cu ga napravit jos jutros ali sam lagala sama sebi da cu restati.
Bravo za sve treninge :-)
I kod mene se kolači uglavnom svode na odokativnu metodu. Nekad budu ok, nekad se pojedu zato što me moji bližnji vole pa da me ne uvrijede i da se ne baci :lool:.
Ja sam sinoć odradila the challenge, bio je i večeras u planu cvx, ali izgleda ništa od toga. N.je kasno zaspala, mi joj se pridružili. Ustala sam u 20., njih dvoje još spavaju. Tako da je svaki šum može probuditi. Nadam se da ću sutra ujutro prije polaska nešto ugurati.
Flopi i ostale cure koje izlazite večeras, uživajte!
Flopi, 100 c/p, svaka cast!!
Izlazece cure, uzivajte
Veceras 95 komada odradjeno. I to je to za veceras. Cijwli dan smo na nogama. Klinci se digli u 6 ujutro. Farbali, pekli i kuhali. Bili dva put na dvoristu, oprali tri masine vesa, dva put usisavali....nemam pojma kaj sve ne, dan mi je bio ispunjen kao nekad cijeli tjedan! Uzivajte svi sutra!!
Pozz i laku noc!!!
Cure uzivajte u izlasku :)
Mi se vratili s mise i vecerali, jedva cekam u krevet!
Flopi, uzivaj!
Tigric, 95 komada!!! Bravo!
Sjetila si me sad da nisam odradila svoj do kraja. Odmah sam se bacila na posao, 30 komada.
Sani, super za butt izazov! Probaj koliko stignes, super je :)
Tatianna je jako ucinkovita, jako pazi na formu, ne juri i uzrokuje upale :)
Anci koliko dana traje taj butt izazov?
Jutros odradila wo11 i odmah sam nekako čvršća bila nakon toga.
Blago vam se cure koje izlazite, ja krepana od pospremanja, nisam imala snage ni ići na trčanje.
plima, izazov traje 6 dana.
Sretan Uskrs drage moje curke! Provedite ovaj dan okružene ljubavlju i mirom. :kiss:
Sretan Uskrs curke:)
Mi cemo danas u zoo pa na rucak.
Prije odlaska radim tibetance ostatak rest.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Sretan Uskrs cure :kiss:
mene je sinoc uvatio neki umor, zaspala sam oko 10 ipo i spavala jutros do 10 o.O
sretan Uskrs :)
ja odradila jučer the warrior, baš sam ponosna na sebe jer sam u 3 prva tjedna samo 2 workouta ispustila (i nedjeljom je odmor)
aha, i stajala na misi skoro 3 sata u visokim potpeticama, listovi su radili kao blesavi :lol:
kolači - pa štos u kolačima i je da se u većini moraš držati recepta, eventualno možeš smanjiti šećer iako bi ti i tu puno kuhara reklo
da zašto jer je poanta da budu slatki...
baš sam ja nedavno radila jedan kolač i ispalo mi rijetko tijesto, dodala brašna a ono ispao suh - u originalu je baš sočan,
drugi put sam po receptu i ispalo savršeno
zato mm (on super kuha) kolače ne radi jer veli da se tu ne može improvizirati ;)
uživajte cure danas i odvježbajte bar malo (ili puno) ;)
Sretan Uskrs i od mene :-)!
Ja sam jutros odradila CVX, ne bi li manje jela danas, ono kao da ne upropastim naporan rad hranom. Ma da, kako da ne :lool:. Jedva dišem!
Sretan Uskrs cure!!!
Jucer trcala, danas rest. Nisam jos pogledala Ancin izazov ali sviđa mi se sto traje 6 dana :-)
Sve ste bile vrijedne vjezbale, kuhale, spremale, bravo!!!
Ja samo uzivam u suncu, ko guster, divno je!
Sretan Uskrs :)
Prijavljujem trčanje po treći put ovaj tjedan i sutra ujutro opet!
Totalno sam jutarnji tip za trčanje, pa koristim priliku dok je mm ujutro doma :)
I postavila sam si na runtasticu godišnji cilj i prijavljujem se za 5/10 km, Beč pa Graz!
Hvala svima na motivaciji!
Sretan Uskrs svima!
Prije ručka sam vježbala jogu da rastegnem želudac da više hrane stane. Zaboravila sam sinoć ubaciti krempite u hladnjak pa se krema nije skroz stisla ali jaaako su ukusne.
Sutra počinjem taj guza izazov, večeras trčanje jer nisam sinoć.
Sretan Uskrs!
Cijeli dan proveli u obiteljskom okruzenju, papali, uzivali, odmarali.
Sutra negdje u prirodu.
Ah sto volim blagdane...
Sretan Uskrs, cure drage :)
Jutro sam zapocela s 20 burpees i 400 side jump lunges i 80 pistols!
Divan dan.
Od dorucka pa nadalje.
Rucak kod mame.
Kava na suncu sa sestrom.
Divota. Uzivajte u danu :)
Divan, divan dan.
Bili u zooloskom, malena se odusevila a i stariji nisu bili nista manje uzbudeni.
Nadam se da ste se lijepo provele sve :)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
cure drage, sretan uskrs!
i kod mene divan dan, u biti cijeli vikend baš super! sinoć fina večerica, jutros idiličan doručak, i onda lijeni opušteni dan, baš kako sam zamišljala sve
kako sam ja shvatila našu učiteljicu zhang, trening se sastoji od tri vrste aktivnosti: vježbanje, jedenje i odmaranje. pa sam odlučila ovaj vikend posvetiti posljednjim dvjema :alexis:
ali ima bit da sam postala malo čangrizava jer mi je muž prije dva sata rekao: "ljubavi, a da ti malo odvježbaš?"
pa sam njemu za ljubav malo swingala, pendulumala i clean and pressala
anci, 80 pistols! :klap:
zuzi je najavila da od ove srijede ide nova serija koja će biti posvećena svladavanju pojedinačnih vježbi, između ostaloga pistolsa, ali i clappign push ups i tako još neke teže. baš se veselim tome, jer bih baš htjela malo više se skoncentrirat na pojedinačne teže vježbe i naučit ih radit kako treba, a ne samo lovit to vrijeme. nadam se da će dobro izvest tu seriju, da mi neće bit ni prelaka ni preteška. nema mi boljeg osjećaja nego kad naučim i svladam vježbu koja mi je dugo bila preteška :klap:
Tang :lool: na muza!
Nisam dobro napisala: radila sam half pistols. Bojim se odlaska na wc ujutro :lool:
Sretan Uskrs svima!
Ja danas nista!!!
Anci i treba te biti strah :-).
Ja sam ih napravila jucer, u sklopu izazova.
Nisam posteno sjela na wc danas :lool:
Ali odraden je i drugi dan izazova. Odlican je!
Uz to 3 min plank. Danas restam s burpee izazovom jer se ne zelim gurnut preko ruba.
Anci ipak je to 80 komada pa makar oni bili half.
Ajd sad pojasni, to bi bio čučanj na jednoj nozi ali se spustis samo do nivoa koljena ili niže?
Dan mi je bio toliko lijep da sam pomalo tuzna sto je gotov.
Solo setnja s mamom nakon rucka me vratila u doba dok me vodila za ruku. Nahranila mi je dusu. :heart:
Nisam Anci ali mogu odgovoriti.
Cucanj na jednoj nozi i spustas se do razine koljena. Forma i balans su jako bitni.
j-la imas na fitness.hr stranici objasnjen jednonozni cucanj. Cak ima i test mobilnosti.
Ovako kao sto sani kaze, do otprilike razine koljena. Stavila sam gore link na izazov.
S tim da ovo nije kao drugi izazovi da traje par minuta i da ubacis pored treninga: neki dani u izazovu (ovom 6-day) su zahtjevni i traju po pola sata pa sam ih ja radila kao trening, a ne kao dodatak treningu.
Bravo cure :klap:
Annie :klap:
Anci :naklon: ja ne mogu te pistolse nikako.
Ja sam isto odradila trening: jump lunges, cucnjeve, burpees, ... Ne znam vise ni sama, pola sata,lipo me umorilo.
Mimo toga rucak, samo nas 4. Pa cestitali njegovima, pa malo odmaranja pa cestitiali mojima.
Jos smo otisli na pice, taman sam usla u kucu.
Sutra trcanje, koliko budem mogla.
Ako je bitan balans da se ja onda još malo podružim sa yogom prije nego probam half pistols :lool:. Pokušat ću ga danas napravit.
Pričala mm za pistolse, kaže on, misliš čučanj na jednoj nozi, ovako? I napravi ga bez problema! Ništa ne trenira, nego je kao mlađahan momčić puno vozio biciklo. Valjda mu ostalo.
I ja ću nekad moći :lool:!
Sani super što si počela s burpee izazovom, meni to još ne pada na pamet :mrgreen:
Anci bravo za 80 kom.
ja sam u mirovanju, šifra perioda
i osjećam se slabašno i ranjivo
ovaj tjedan svakako trčanje pa makar sjekire padale...
jučer lijepo i lijeno
laganini doručak, ručak, večera, druženje i torta sa svekijima, rolanje s curama, šetnja s psom
poposne serija s mmm
ma milina :heart:
obožavam ovakve dane i pitam se zašto moramo raditi :mrgreen:
i letiti stalno negdje, biti u stresu i sve to, ubija me ta našpananost