mislim da za online ne vrijedi
ne piše, ali mislim da ide 30 % popusta na cjelokupan iznos
"za sve oblike plaćanja, na cjelokupan asortiman, osim artikala na akciji i sniženju"
u zagrebu-iblerov trg 10, maksimirska 25, ilica 65
Printable View
mislim da za online ne vrijedi
ne piše, ali mislim da ide 30 % popusta na cjelokupan iznos
"za sve oblike plaćanja, na cjelokupan asortiman, osim artikala na akciji i sniženju"
u zagrebu-iblerov trg 10, maksimirska 25, ilica 65
ima li negdje popust na cipele tipa balerinke?
mass daje 50% popust na drugi par dječje obuće do broja 35. traje do nedjelje 9.9.
Ciciban ima 50% na sportsku liniju
a kaj ima od sportskog dijela
Tenisice ciciban su koma, moj mali ih ima, pustaju boju i raspale se nakon par dana... Jos sam cula od mama da su nezadovoljne njihovim tenisicama...
Moji nose svoje nove Ciciban tenisice i zasad smo turbo zadovoljni, svaki ima po dva para... Vidjet ćemo za par mjeseci kako će biti, ali zasad nemaju nikakve znakove nošenja.
naše su se raspale za doslovno par sati.... (normalnog nošenja..)
ja sam kupila visoke bijele, nadam se da nemate te :-)
nikine su skoro sve tenisice ciciban i nikad nisam imala primjedbe na njihovu kvalitetu
ćupi je imala i platnene i "prave" ciciban tenisice...oboje kvalitetom dobe, zadovoljavajuće...moja jedina primjeda je bila ta kaj su "prave" tenisice jaaaako krute, onako, ne gibljive, drže nogu ko kaciga...nekako mi se čine i poprilično teške...no ona nije imala primjedbi :)
ne znam dal se ovdje pisu i popusti za speceraj... al evo
danas sam vidjela jumbo plakat - u Kauflandu, prasak za ves Rex - 10kg=66 kuna
u Getrou imaju akciju Nutela 750gr - 29,90
a u Intersparu Linolada 750 gr - 29,90
Ja se upravo vratila iz shopinga: Tko je blizu neka svakako ode pogledati (danas rade do 15h)- Centar Elez u Sesvetskom Kraljevcu, dućan cipela (Forddo, Bambi, Primo) se zatvara, pa imaju popust 50-70%.
Iako je dosta pokupovano, još se puno stvari nađe, npr:
-zimske čizmice Bambi vel 31 sa 450kn snižene na 140kn.
- Elviton starke za 59kn (vel 39)
- Primo ima dobru cijenu- visoke gležnjače za dečke 95kn.
Ima ljetnih koje su 50-80 kn, isto kao i balerinki, papuča.
Froddo cipele i čizme su oko 200-260 kn.....
danas u plodinama pillo pelene po 49kn
h&m daje na traperice za djecu 35 kn popusta.za trapke od 99.90 kn
nisam pogledala do kada ali danas je.
popust je i za velike i to veci ali nisam obracala paznju.
mama voli gabi su opet stavili outlet s kapicama ima na facu, ima dobrih kapica, iako je prvi put izbor bio puno bolji, ali se isplate definitivno.
Kaufland u Dubravi (onaj u Vile Velebita - Studentski grad) ima na jednom štenderu donje dijelove trenirki za malene (ja sam našla od 68-98) po 25,00 kn
MamaVoliGabi ima sniženje u outletu, zimska kolekcija po 22, 28 i 35 kuna.
Ja sam bila u utorak i izbor je velik, ima dosta stvari koje nisu u katalogu.
Uzela sam i ljetne šeširiće s UV faktorom po 35 kuna, pitala sam prodavačicu i donesla mi je iz skladišta.
Jako su ljubazni i uslužni.
Lijepim katalog, nadam se da će se moći otvoriti:
https://www.facebook.com/#!/photo.ph...type=3&theater
Znam da u tjednu rade do 7-15 sati, a subotum??? Stvarno ne znam, mislim da ne rade, ali evo broj telefona, najbolje nazvati i provjeriti, ali i kojih modela i veličina imaju na lageru: 01/2949 100 i 091 /3999 922
Ma ja sam se pozdravila sa njima! Vozali su me za neke kapice! Uopce se nisu javljali! Rekli su da dodem lad hocu bez da naglase da rade do 15h! A rekla sam da idem nakon posla! I tako, !
hej ja ti znam sigurno e rade subotom a ovim danima rade do 15 prepostavljam od 7
U Amadeusu u Kustošiji (bivša KUMA) ima sniženih dječjih traperica. Popust nije velik - koštaju s popustom tipa 80-100 kn, ali su divne hlače, divno stoje, fini materijali. Pa ako kome treba...
u mulleru, sve -10%
http://www.mueller.hr/pocetna-stranica.html
Centar, hvala!!!
Avonova Baby linija (kremice, kupke, šamponi i sl.) je na sniženju, proizvodi su super, blagi (nema parabena, teške kemije, isprobali sa svojim trogodišnjakom)