Crvenkapo draga moja, punkcija u četvrtak :klap: :klap:
Printable View
Crvenkapo draga moja, punkcija u četvrtak :klap: :klap:
Anaši draga, isprazni inbox pun ti je ne mogu ti poslati pp. :)
željkice ima li kakva lipa novost???
Cvitka žao mi je, skupi snage za nove pobjede!
Bobo nadamo se velikoj beti!
Crvenkapice sretno na punkciji!
beta 2277! još sam u šoku!
19.3. prvi uz!!!!!!!!!!!
cvitka draga žao mi je,:love2:
bobo :fige: za veliku betu!
corina u kojoj si ti fazi?
željkicaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa hvala Bogu odličnoooooooooo:-D:-D:-D:-D
2774.4 a ovo ti je moja druga beta :lol:
Željkice :klap: čestitam ti!!!
Željkice čestitam ti od srca, hvala svima na podršci a svima koje su u postupku želim veeeeeeliku betu!!!
Ja ću se pribrati i odmoriti koji misec i kod dok. P ili Š valjda ćemo u Cita dobiti više od jedne stanice ipak su veće šanse!!! Pratim vas i dalje.......
bravo zeljkice !!!
i slazem se sa macom ne raditi bete u razlicitim lab. jer bete budu razlicite , uvijek isti lab. mora biti
željkice:-D
zna li netko od koje ure se predaje spermiogram u kbc?
Željkica, pratila sam iz prikrajka i od početka imala dobar osjećaj, tko ima veseo transfer ima i veselje nakon bete, zar ne;-) to se u većini slučajeva pokaže istinito. I ja imam vijesti za vas koje me poznajete iako vas je malo ostalo na ovom dijelu foruma i za nove cure koje ne poznaju mene ali im moj potpis sve govori. Naime nakon sedam godina borbe s neplodnošću, 4 inseminacije i 5 IVF-ova od (toga iz 5. dobitnog i jedan plavokosi dječak) TRUDNA sam 16. tjedana potpuno neočekivano i šokantno još se na to nisam privikla;-),
Aaaaaaaaa Matto! :-D :-D :-D
Ja te se sjecam, taman sam krenula pisati na forumu kad si ti ostala "blago zaokruzena"! :-)
Cestitam od srca i dB da nam se sa ovako lijepim vijestima jave sve "stare" forumasice!
matto predivno!!! cuda se događaju :)
sretno do kraja ~~~~~~~
matto čestitam!!!!!!!!!!!!!!
crvenkapice sretno sutra! ~~~~~~~ ~~~~~~~ za šta bolje js!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matto prekrasno!!! Vjerujem u ČUDA prirode i medicine!!!
Crvenkapice držim :fige: za sutra!! SRETNO!!!!
Matto divne vijesti.
Čestitam od srca :) :)
Crvenkapo draga moja sutra punkcija, nek ti je sretno da te što manje boli i puno js. ~~~~~~~~~
:-D:-D matto
ja kao redovni i odavni čitatelj iz prikrajka poznajem dosta tvoju priču i ono ajmeeeeeeeeeeeee :-D:-D kad sam ovo vidjela čestitam od :heart:
matto, prekrasne vijesti :-D!!! Obožavam ovakva čuda!!!
Crvenkapice, draga moja, želim ti svu sreću ovoga svijeta, da ovaj postupak urodi zdravo i živorođenim mirišljivim smotuljkom, kako bi ti barem malo ublažio bol zbog gubitka tvoga anđela!!! Nažalost i sama sada znam koja je to bol :-(
Joj Matto bas mi je drago.bas prekrasna vijest.cestitam.
e pa Matto ovo je jedna prepreprepredivna vijest
baš se veselim zbog tebe :-D:-D:-D i malog plavokosog dječačića što će dobiti bracu ili seku
baš lijepo izmamilo mi je osmijeh na lice :yes:
matto predivno!!!! :-) čestitam!
crvenkapice sretno! :kiss:
crvenkapice kako je prošla punkcija?
sissy šta nam je s tobom?
Crvenkapo disi draga kako je prošlo ? :heart::heart: