Evo i mene curke!!! Smjestili se i sad na odmaranje od cjelodnevnog puta :-) ujutro smo na klinici, pa cemo vidjeti kolko je dobiveno stanica :-D jedva cekam! Pusa svima
Printable View
Evo i mene curke!!! Smjestili se i sad na odmaranje od cjelodnevnog puta :-) ujutro smo na klinici, pa cemo vidjeti kolko je dobiveno stanica :-D jedva cekam! Pusa svima
Bluebella, navijam!!! Sretno i iscekujemo tvoje lijepe vijesti :-D
curke :bye: i samo da vas sve pozdravim
tikici :-D :klap: :heart: cestitam bas si me obradovala sa trudnocom stizu ~~~~~~
za skolsku T
svima ostalim rinfuzne ~~~~~~~
mislim na sve vas samo se nestignem javit
curkama u Pragu sretno ~~~~~~~za najljepsi ishod i nezaboravno putovanje
Cure sretno u Pragu.. uzivajte u gradu.. zelim vam super tulum u labu...i da se vratite u vecem broju..
(orline, kiss:-))
od 8 j.s. 7 ih je oplodjeno... transfer u pon... :-)
hvala svima na podrsci :-) i veliki pozdrav iz praga.
sejla javljaj novosti :-)
BB:klap:
sejla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikice:kiss: tebi i mrvicama
Evo cure bili danas u klinici :-) dragi ostavio plivace, zezao se da ih je pofarbao u roze i plave za curice i decke :lol: sutra ce nam smsnut koliko je stanica oplodeno, nazalost marina jutros jos nije znala reci koliko je js dobiveno, al vjerujem da ce bit dobar broj :-)
Bluebella ~~~~~~~~~~~~~~~
sejla,mislim na tebe i čvrsto držim:fige::fige:
Od 12 js 10 ih se oplodilo :-D :-D :-D transfer bi trebao biti u srijedu! Pusa i pozz iz suncanog i jako toplog Praga!
bravo sejla:-D
Sejla, pa to je fakat odlicnooooo ;)))))
Sejla predivna vijest iz Praga!!!!!
Sejla, odlično!!!!! :-D uživajte u toplom Pragu
sejla,lijepa vijest!! :-D :-D
BlueBella, sejla, opasne ste cure :-D :klap: :-D
Jadzia, dobro došla :-)
mare41 :heart:
Cure, pomoc! Nocas sam primijetila blijedo rozi iscjedak, ali je u njemu bilo i malo sukrvice. Prepala sam se i jedva cekala jutro da posaljem Marini poruku. Rekla je da ne brinem i da to moze biti od Utrogestana, ali ako se pojaca da dodem sutra na pregled. Jutros vise nije bilo nista i bez frke s utricima, ali kad sam si sada stavljala bilo mi sukrvice na prstu, i opet rozi iscjedak...je li kojoj od vas tako bilo? Bas brinem :-(
Draga Sejla, prije svega, da zaželim tebi i drugim praškim putnicama naš rezultat.... :-)
Kaj se tiče rozog iscjetka - to si najvjerovatnije sa stavljanjem utrogestana si iziritirala rodnicu. To ti se i meni dogodilo, i to naaaakon transfera (jednom prije bete, i jednom nakon bete ali prije prvog uzv-a) - oba puta sam premrla od straha - a onda mi je dr. prokljuvila u čemu je stvar. KAd sam počela utriće uzimat oralno, rozi iscjedak nestao... :-) Švrčica sad drijema kraj mene :-). Ponavljam ti savijet koji su meni dali - prije nego staviš utriće namoći ih (tako su mi rekli - ja to nisam radila pa me nemoj pitati sa detalje ove operacije) tako da klize uz stijenke, pa da te ne 'ogrebu'. (ogrebat se možeš i sa prstom, btw. pa pripazi). Smisao je u tome da su stijenke zadebljane i prokrvljene pa su zato u toj fazi ciklusa izrazito osjetljive. S druge strane, kažu da je bolje uzimati utriće vaginalno nego oralno jer da je bolji učinak i manje ti je mučno. Zato se moje rješenje ne preporuča, ali eto... kod mene je imalo sretan ishod. Sretno i tebi!
Patuljchice, puno, puno hvala!!! i ja vjerujem da je od toga, al evo preplasila sam se bas...svaki put kad idem na wc me strah da cu vidjet krv...oralno ih jos necu prije nego se posavjetujem sa dr u klinici, al cu probati s umakanjem u vodu!
Sejlice, puno, puno ti sreće želim. Moraš i radi mene! :-) Kad vidim kak tebi ide dobro, odmah se ja veselim svom postupku!
Hvala ti Jadzia :-) Tebi sretno donosenje odluke i planiranje :-)
Bluebella, nadam se da je transfer dobro prosao i da je sve super! Puno ~~~~~~~~~~~~~~ za dalje :-)
embrio transfer obavljen... vratili smo dvije morule, a cetiri su nam ostale zamrznute. doktorica sonja i embriologinja su jako zadovoljne razvojem embrija i kazu da ne mogu biti bolji i pravilniji. endometrij odlican... sad samo ostaje cekanje bete :-)
sejla ~~~~~~~~~~ za tvoj ET
Bluebella :-D
BBella, sjajno!
sad čekamo sejlu...
(cure, jel da da je prag čaroban, a klinike divne:-))
Draga Sejla mislim na tebe i želim ti svu sreću ovog svijeta.
Bluebella držim fige
BBella, miriši na dobro....stvarno dobro ;-)
Sejla, puno sreće mila :love2:
Meni je Prag grad iz bajke i zaista vam iskreno zavidim što ste sada tamo. Iskoristite svaku minutu za uživanje!
Pozdrav svima prije svega:-)
Sejla koliko se sjecam to je i moja draga imala! Pored toga i krvarenje. Sada je nasa ljepotica pored nas.
Inace moja ljepsa polovica je u tolikoj guzvi oko Marije da Vam se i nestigne javiti. Veliki razlog tome je i moje odsustvo. Ovaj prekrasni kapitalizam me je odovjio od mojih cura. Tako da ih vidim samo vikendom.
Inace sve ide svojim tokom uz manje probleme.
Drage cure zelim Vam svu srecu ovog svijeta.
mare41
Obecao sam svojim curama cim prode ova vrucina-jednu kavicu u Zagrebu s tobom moja velika je zela da upoznam andela ovog foruma:-)
prag_mm, držim te za riječ! (krasna ti je žena, a ni ti ne možeš biti lošiji:-))
evo nas i ovdje http://www.pragueivf.com/sr/o-nama/boravak-u-pragu/ na dnu stranice, mali su postali dio velikih:-)
Hvala vam svima na podrsci :kiss: :heart: Dobro sam, nakon onog prekjucer vise nije bilo tog brljavljenja tako da sam se umirila :-) Jucer nam je javljeno da nase stanice dobro napreduju, 9 je odlicnih i jedna malo sporija ali jos uvijek dobra :-) Sutra je transfer, samo jos moraju javiti u koje vrijeme :-D Naravno da uzivamo u predivnom gradu, a i za kliniku same rijeci hvale!!
mare:naklon::naklon:
sejla odlično, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~