Mury,Big Blue čestitam!
tako lijepe vijesti :-D
Printable View
Mury,Big Blue čestitam!
tako lijepe vijesti :-D
Joj cure, ja sam si sa testom samo "natovarila" problem više. Jutros opet ponovila test, isti clear blue u očekivanju da će crtica biti tamnija od one jučer, kad on ista, imam još jednu jakoooooooo bljedu crticu, kao i onu jučer :-( ...i sad ludim!!!
mury draga, ne bi ti sad htjela davati niti lažne nade niti te ubiti u pojam... Ali meni je taj clearblue na betu od preko 7000 pokazao tak jadnu i tanku crticu da sam ja odmah rekla gotovo je. Ok, moja trudnoća nije dobro završila ali to nema veze s ovom pričom.
Probaj se skulirat i odi izvadi betu jer ćeš s tim testićima izludit. Mislim, to ti kaže ona koja je valjda 50 testića popišala...uh...nije to lako, znam.
Ali ja se iskreno nadam da ste ovaj put uspjeli jer previše si ružnog prošla. Mislim da sad zaslužuješ i koju pinkicu sreće.
Drž' se i šaljem sve ~~~~~~~~~~~~~~~~ ovog svijeta za lijepi ishod ove priče.
Hvala ti Bab, u pravu si, nije testovima za previše vjerovati. Ponašat ću se da je to, to i gotovo. Budući da imam još jedan taj clear blue test (obični), popišat ću ga vjer. u pon. i onda čekati betu do srijede, jer ništa ne mogu promijeniti, nadat je se najboljem. Čuj to, na betu 7000 bila slabašna crta, onda nije ni čudo da suk od mene ovako slabašne crtice, kao malo jače sjene.
Mury, draga, ne brini... i kod mene bilo isto tako, a ponavljala sam ga 3 dana kasnije i bila uvjerena da će crtica bit tamnija, kad ono skoro pa ista..... a sutradan beta 590! Sretno i držim ti fige, i kako kaže Bab, nemoj se previše opterečivat testićima, beta je glavna!
Sretnooooooooo i neka bude uspješnooooooooo.... :-D
lovekd, draga, hvala, u ovakvim trenucima dobro dođu dobra iskustva "iz prve ruke" :-)
Mury, kad ti je bila zadnja štoperica?
I tebi i BB držim fige :zaljubljen:
i ja sam imala štopericu 17.03.ali punkciju 19.03., transfer 22.03.danas mali iscjedak stare krvi, mislim sa bi mi sutra test mogao pokazati + ako ne dobijem m
Tj.u mene je štoperica bila 15.03., a na dan punkcije smo svi dobili još po 1500 IU brevactida.
olivera sretno!!!
Mury,nema više testića :-) ti si naša trudnica i beta će to dokazati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
olivera za veliki plusić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam danas obavila svoj transfer 2 četverostanična embrija. 16.4. je beta. Sve je prošlo ok, i ono što me najviše obradovalo, napokon sam uspjela napunit mjehur da dobijem slikicu, za razliku od prošlog puta )))
Gledam svoje testiće po cijeli dan, uspoređujem ih, i sad mi se čini da je današnja crtica čak i bljeđa od jučerašnje :-(...jel moguće da je još štoperice ostalo???
a joj Mury,draga nemoj se tako mučit :-( znam da je teško,pusti te testiće-probaj se nečim zabavit,opustit,bit će sve ok.drži mi se
šaljem ti brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nema plusa za mene :no:
Strašna sretno u iščekivanju bete!
Mury ma zaboravi te testove i molim te strpi se do srijede i vidjet ćes da će beta bit velika!!!!
Mury draga, ti si nama trudnica i TOČKA!!!
BigBlue sretno¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
dobila sam m, nema smisla ići vaditi betu nažalost
olivera :love2: :love2::love2:
olivera :love2:, nema utješne riječi.
Hvala drage moje, ok, jutros nije bilo testa, i ja smatram da sam trudna :-)
To te ja pitam!!! Trudnico naša!!!
olivera, žao mi je!!!
cure, kad sam prošli put dobila m umjesto bete sam prokrvarila i dobila normalnu m a ja imam jako, jako obilnu(često prve 2,3 noći pazim da na krevet ne procuri)bilo je isto tako a sad imam onaj mali dnevni uložak i taman da sam držala 1 cijelo vrijeme nebi ga napunila, tako je oskudno.ali svaki put kad odem na wc kad se obrišem papir bude krvav.to još nije ni sjena mojoj m ali je preobilno da bude t...muko moja
Mury od srca čestitam ! Meni je danas 6.dan od transfera simptoma - 0. Kao da nigdje nisam ni bila. Pa da me hoće barem nešto dole žicnut da osjetim da se nešto događa , ali ne jedno velikooo ništa. Pih!
olivera, a jesi radila test?
mury,tako je !! :-)
petra,kad je beta? a joj,meni tek 3dnt,tako mi dani sporo prolaze da je to strašno :-)
olivera tebi je danas 10 dpt??
moguće da ti je implatacijsko krvarenje i ja sam ga imala,čak prestala sa utrićima,mislila gotovo je, al onda vidila da to nikako da krene obilno, pa sam mislila i da je to zbog utrića da nemože da krene,ali dva dana curkala,taman tako 9dpt i 10dpt i 11 dpt mi je test bio pozit.
vidi kako će bit sutra pa test napravi,ako nemožeš izdržat onda odmah se testiraj
držim fige :-)
mury čestitam :-D
Olivera, i meni bude jdenako tako kao tebi nakon neuspješnog postupka. Prvi, pa čak i drugi dan jako oskudno krvarenje, tragovi čak, ali crveni. Zbog utića, a i ja kao i ti imam inače obilno krvarenje prva tri dana. Šaljem jedan virtualni:love2:, a ako nisi stigurna otiđi sutra vaditi betu.
Po pravilu bih trebala vaditi betu na uskršnji ponedjeljak ali tada se ne radi pa vjerovatno ću to napraviti u petak to bi mi bio 11.dan nakon transfera trebalo bi što pokazati
nisam radila test,nekako ne vjerujem da sam trudna, nemam nikakvih simptoma a prije par dana sam imala malo.krvarenje je i dalje prisutno ali jako oskudno, uglavnom curka samo kad odem na wc vidjet ide li šta, nada zadnja umire pa još nisam prestala sa utrićima.još uvijek samo tanka crta na ulošku ali svijetla krv tu i tamo pomiješana sa tamnom.taman dosta za igru živaca.betu bi trebala na uskršnju nedj radit ali je dr rekao da mogu i na petak prije nje
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
olivera,pa probaj sutra napravit test,koji je sutra 11dnt?
mislim da bi onda već trebalo nešto i pokazati ako je,sretno!~~~~~~~~~
petra za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury :-D:-D:-D:-D za testiće i naravno da si trudna. Ti si zaista borac i zaslužila si sreću. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ moja Jelenčica i ja da bude prekrasna beta i školska trudnoća do kraja.
Pa da Olivera prebrzo si odustala. Nemoj još crno misliti ....
olivera, i ja bih rekla da je to imlantacijsko, kod mene je u obje trudnoće tako bili. Napravi ti testić, i sretno!!!
olivera, i ja bih rekla da je to imlantacijsko, kod mene je u obje trudnoće tako bilo. Napravi ti testić, i sretno!!!