Arianm strasno mi je zao... Isplaci se dobro.... I onda u nove pobijede!
Printable View
Arianm strasno mi je zao... Isplaci se dobro.... I onda u nove pobijede!
ARIANM zao mi je draga jako:(
Arianm :-( :-( :-(
Arianm:love2:
beta 202
:-D
ARIANM žao mi je! Odtuguj pa kreni dalje!
pcelice, bravo!
milasova, jel bolje? jos si u bolnici?
arianm, grlim!
drzim fige svim betocekalicama!
pčelice- bravo
Arianm- žao mi je , bude bolje drugi put, možda ostanemo prirodno trudne i ti i ja.
ARIANM,zao mi je:(
Pcelics,vita cestitam!!
Mare moja,smirena sam i brzo sam prihvatils situaciju takva kakva je..imam smedi iscjedak,lezim cijelo vriheme jos u bolnici..i ostajem do srijede kad je novi UZV..drzite fige da druga beba ostane..
Hvala na pitanju:)
Milasova, nema uopce razgovora naravno da ostaje!!! Drzim fige na vise ni nece biti hematoma kod sljedecek ultrazvuka kao i kod mene
Snupi i Arianm, žao mi je :love2:
Pčelice, bravo! :-D
nema veze idemo u nove pobjede!
Arianm :love2:
pčelice, vita :klap::-D
pcelice cestitam:)
milasova bit ce sve u redu s bebicom samo miruj,svi smo uz vas draga
šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tužnicama i trudnicama i betočekalicama
ja lagano odbrojavam....kraj 9 dnt....uh..sad mi je nekako najgore :cupakosu:
a gdje je još 14....:facepalm:
e meni je tek kraj 6dnt..... ludim...imam klasične PMS simptome....sinoć nisam mogla zaspat 2 sata .....samo sam osluškivla kako mi jajnici "rade"...kičma me rastura....pa sam tužna...to mi M kuca na vrta....pa si kažem ma ne mora biti...samo sebe tješim...i tako u tim mislima 2 sata.....
Hvala svima na ljepim željama,Tigrice L tebe svi znaju morali su ispipati:-*...............hvala posebno mojim fiumankama....
vita22, pčelica cestitam i ~~~~~ za lijepo duplanje!
arianm, snupi grlim puno i nadam se da cete vrlo skoro krenuti dalje!
milasova sretno u srijedu!
svim nestrpljivim betocekalicama zelim da im vrijeme prodje sto brze i da ih na kraju nestrpljivog puta cekaju lijepe bete!
curama koje cekaju novu sansu u 2013-oj zelim da ih zagrije blagdansko raspolozenje i pogled iz tople sobice kroz prozor - kod mene lijepo pada, kod vas?
Dok sam ja oplakivala svoj prvi transfer.... ovdje se svaašta dogodilo :-)
milasova8 odmaraj i uživaj misleći na svoju bebicu.....
pirice, snupi, ARIANM žao mi je :love2:
pčelice, vita :-D
sanda1977 još malo :lol: - zezam te,al znam kako ti je to sam prošla prošli vikend....
šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tužnicama i trudnicama i betočekalicama
snupi, arianm:love2:
pcelice, vita22 bravo :-D:-D, i puno ~~~~~~~ za duplanje
Svima :heart:
Uf zaboravila sam skuhati kavicu, pa evo poslužite se :coffee:, a ima i čaja svih vrsta, sokića, vode kome ništa ne paše...
Ja ću jutros duplu kafu, a ne bi zgoreg bila ni kratka. Kako se približava sutrašnji dan i micro tese mm sve sam nervoznija. :cupakosu::cupakosu:
Može li mi neko reći koliki endometrij treba biti na dan punkcije, a folikuli? Meni juče endo bio 9mm, a folikuli razni: najveći 18. Punkcija bi trebali biti u ponedjeljak ili utorak. Je li to ok?
Više vjerujem forumašicama nego doktoru:-)
anddu...... hvala na kavici.....
sos15 ok ti je endo.... folikuli vjerujem isto... koliko su drugi veliki? Ja vjerujem da će punkcija već u ponedjeljak, kad si opet na folikulometriji
pčelica2009, čestitam na beti i ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
ostalim za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11
Danas opet idem na uzv, ostali su bili 16,5, 15, 15, 15, 14,13,12, i niži ne mogu sve upamtiti, em priča na engleskom , em dok ležim na onom stolu, potpuno se pogubim.
Svim curama koje danas nešto čekaju puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a posebno mojim azoo suborkama aboni76, nela 86 i new girl, tačnije njihovim muževima koji će danas na micro tese.
X
Budi stvarno je lijepo, baš sam jutros MM rekla kako bi uz topli čaj, krckanje vatre i pogled na snijeg koji pada i kod nas u Puli (!) bilo lijepo da kitimo bor! Onda je MM popio čaj, krenuo na posao, a bor nam je prevelik pa ne mogu sama, i još kasnije idemo u svatove... i prođe čarolija ukrašavanja bora uz pahulje snijega... :(
sos, pridruzujem se dobrim zeljama da sve micro tese budu uspjesne, i vama sretno!
Hvala mare41, nadam se da si ti dobro. Jesi li bila na uzv?
P.S. femaru sam popila i uz svaku tabletu sam te se sjetila:love2:
anndu, hvala na kavici...ja sam pod dekicom pred televizorom, probala sam otvoriti prozor i upalo mi brdo snijega!!!
svima saljem pregrst ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto god vam treba :-D