ja kupujem suženi izbor, tak da sam tek tolko stvari našla
Printable View
C&A 20%popusta na sve.Mislim da je do 23. 9.
Moja mama je ovo kupila za klince kada se kod nje tuširaju, ajme što krasno miriše... :zaljubljen:
I samo da još napišem da mi je Avonov "Morrocan argan oil" broj jedan u toj kategoriji, bolji od oriđiđi Morrocan oil-a i Macadamije, a duplo jeftiniji.
Uzela sam i šampon iz te linije, odličan je.
Teddybearz, hvala na info, uboli smo besplatni mobitel danas! :yes:
Koliko košta gel, koliko košta šampon od Avona sad na akciji i do kad je akcija?
a gdi kupujte Avona?
u irisa 20% popust na sve! još danas i sutra.
19.9.-23.9. je 20% popusta u C&A na cijeli asortiman
U Lidlu debele djecje dokoljenke 2 para, 20 kn. Raspon brojeva 19-30, cini mi se.
Takodjer i tanke pidzame za muskice dugih rukava 35 kn.
west gate, CIA, 20%
Ne znam da li je netko vec stavio - Goldenpoint u Gundulicevoj - 5 pari djecjih stramplica za 55 kn, a 5 pari djecjih carapa za 35 kn.
jurisnik- kakve su to štramlice?kao najlonke ili one pamučne?za koju dob?
upravo sam vidjela reklamu na tv-u za popuste u mercatoru, ima svega za djecu, zapamtila sam **** kašice koje su na popustu nekih 20% :-)
u mulleru (cc1) je prašak za veš Dash na akciji: 24,90 1,5 l ili ona mala vrećica (nisam sigurna od koliko je)
inače je 34,90
i mini lego figurice (serija 7) su snižene sa 19,90 na 7,90
u one2play-u ima bilježnica sa tvrdim koricama A4 i A5, sve matematičke, po 4,99 i 1,99
c&a 20% na sav asortiman ovaj vikend.
OT zakej se ne vidi otvaračica teme?
Tisak, reklamiraju 40% popusta na igračke. Ali na njihovim stranicama legići nisu na popustu.
Klasika.:roll:
Popust u Tisku je od danas, do kad ne piše na letku ali lego asortiman nije na popustu.
Šteta za Lego, baš sam se poveselila (prijateljičine blizanke imaju rođendan) :-(
Interspar u subotu ima -25% na legiće
Tisak media 40% na neke igračke;
http://tisakmedia.hr/Kategorija/Igra...tml?q=cGdcMzYy
U HM-u sniženje, da se naći hlačica i majica dugi rukav po 35 kn.
U Mulleru SIGG-ove bočice od 3 dcl po 55 kn.
u nami na trgu sniženje mtč donjeg rublja za odrasle
i sniženje dječjih čarapa (stopalice na garfielda 5.90, čarape na garfielda 9.90 (il 10.90) )
Jeste vidjele kakva je situacija za cure, vel 98/104 i 128? I u kojem H&M? Hvala.