Sonja mi je najfrendica :)
Printable View
Sonja mi je najfrendica :)
Sonja je trebo bit moj najmanji da je bio cura
Iskra
Eva :-)
Mila, Anja, Lorena
Asja
Ozana, Žana
Sara :)
Dunja, Tanja, hana
Neva i Lota su bili moji favoriti za zensko.
Na kraju je Tena.
Svidalo mi se jos i Iva,Toma,Iris.
Franka
Rita je sestra od Lune
Kako vam se čini ime Kallisto? To je verzija najbliža starogrčkoj superlativu za riječ lijep - Kalos - Kallisto, lijep - najljepši/najljepša.... Koja se vama verzija tog imena najviše sviđa - Kalista, Callisto ili Kallisto?
Jel ti tražiš žensko ili muško ime? Gdi ti živiš u Švedskoj?
meni je i Katja prekrasno ime i mislim da ide uz imena tvoje djece :)
i Leda
Kalista. Hm? A što ako dijet, jednog dana djevojka i ne bude baš najljepša?
Ja sam izbjegavala takva imena koja imaju značenje neke osobine ili fizičkog izgleda , npr. Divna, Mirna, Nera...
A zašto tako neobično ime, zašto ne neko koje postoji tu ili tam gdi zivis
Jučer sam se srela s imenom Domenika.
Nije kratko, ali mi je tako dobro zazvučalo da mi je cijeli dan u uhu
Jedna mama čija curka ide s mojom u razred se zove tak, a ima i bratića Dominika.
Moj izbor za curicu su imena
Izidora, Teodora ili Eleonora
Sada je došao trend kratkih imena, ali meni se baš sviđaju duga. Više si imam problema smisliti ime za dečka ako bude.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
I meni su divna. Da je najmladja bila decko, bila bi Teodor.
gle i naše forumašice imaju dost imena po sapunicama, a neke i po svecima.
Kad smo kod kratkih imena, kaže kolegica da njezina snaha čeka unuku - starije dijete joj je odabralo ime Kim i za sada nema odstupanja, iako su roditelji imali nešto drugo na pameti. Imaju još vremena, ali nekako mi se čini da se privikavaju...
Htjela sam reći - stariju djecu stvarno treba uključiti u odabir imena. Na taj način izrone ideje koje su izvan roditeljskog vidokruga, a baš su dobra. Na sličan način je dijete moje poznanice dobilo ime Klara - baš mi se čini dobro. Kolega je kćeri dao ime Marta, a drugi kolega mu je prigovarao da je to ime za babe, pa smo ga baš dobro izgrdili jer je ime savršeno. Uostalom i ja ću jednom biti baba, kao i svi mi... I to dijete koje se treba roditi će jednog dana biti baba. I treba dobiti ime koje je za cijeli život.
I nama je malac nasao ime za seku. Jako nam se svidjelo, a ne bih ga se uopce sjetila da on nije spomenuo
Vrci ajde reci ime? Mi smo sada na Nika i mislim da ce tako i ostati iako se kceri ne sviđa , odnosno kaze da je obicno.
Stela
Doduse zivira me sto neki pitaju jel budu dva L, al ne dam se :D
Stela mi je jako lijepo. Na zalost mm-u se ne sviđa. I meni je bolje sa jednim l.
A da nije Stela meni su divna imena Lena, Eva, Ema (al ih ima puno sad), Helena i Jelena, od duljih Katarina