Da s vodom, zlicicu sode u casi od dva dc? Zakaj ? Nisam znala kaj bi od panike :(
Printable View
Da s vodom, zlicicu sode u casi od dva dc? Zakaj ? Nisam znala kaj bi od panike :(
http://www.yu-fitness.com/forum/trad...atosti-tijela/
Sad nalazim svasta o sodi :)
Idemo vjerojatno u 8 mj ak nam uspije dok dogovorit termin na srebrnjaku.
alergija se nije pokazala opet.
Mi smo odradili ph metriju na Srebrnjaku; potvrđen refluks.
Otkako smo na terapiji napadaji kašlja puno puno punnnoooo rjeđi, spasili smo se.
A sto ste sve radili bubice? Alergije isto nema? Jel vam bilo bolno ? Koju terapiju ste dobili ?
Evo sam ti pp-ala. mi imamo alergije, astmu..a zbog stalnih laringitisa i napadaja kaslja koji su zavrsavali stalnim hodocascenjem po hitnoj na injekcijama, pedica nas poslala na ph metriju..i dobro da je..taj kasalj je prestrasan..
Terapija su mu kapsule, ne znam ti sad naziv napamet..uz preporuke spavanja na uzvisenom polozaju..
Nije bolno, vise neugodno al dobro sestre to tamo odrade, brzo..
I određena prehrana,ne jesti kasno navečer.....
Da, i prehrana..nama je ona i bez refluksa jako ogranicena pa tu nismo imali nikakve promjene
Jel se dugo ceka termin za tu pretragu na srebrnjaku?
Mi smo jedan termin otkazali pa dobili novi za 3 mjeseca.
Nas je naručila i rezervirala nam apartman dr.koja nas vodi gore dok smo bili na pregledu,tako da nismo dugo čekali,mi smo sad sam se sjetila radili i metakolinski test i još neke pretrage ne znam točno koje.....
Lunahor jel curke osjete kiselinu grlu?da im se hrana vraća?jesu bljuckale kao male puno?
Ne shecam se bljuckanja vise.. Ali da osjete kuselinu, kak one kazu povracanac
Onda je moguće da je refluks.....
Obavili smo i orl pregled danas, onako samo pregled grla i nosa bez endoskopije i kaze dr da je sve cisto, nema onog karakteristicnog crvenog traga za lpr i refluks , ali da nek obavimo ph metriju jer je to jedini sigurni pokazatelj.
Tankam ja nju donatom. Pijucka kroz dan po malo.
Nasa saga se nastavlja. Na srebrnjaku aparati riknuli a dal ce dobit nove ne znaju kao ni kad. U klaicevoj dok koji to radi ide na put do zime. Jos mi ostaje vinogradska al se oni ne javljaju a na mail ne odgovaraju :(
O ph metriji pricam.
daj mi reci to je kod obje?
a jel često povračaju?
koja hrana se ne smije jesti? i moja je na skraćenoj prehrani.
Ne povracaju nikad. Samo nekad znaju osjetit kiselinu u ustima tj vrati im se onak . Prehrana je koma, sve leso, ne jest prije spavanja dva sat, ne masno, cokolada slatkisi .
Da kod obje.
Pohano,gazirano,citrusi....spavati na povišenom,jesti manje,a češće obroke,dobro žvakati hranu..
Iako s obzirom da je moj i dijabetičar,nekako smo usredotočeni na to,pa toliko ne pazimo na gerb.
A joj za aparate.....
ta prehrana od ellice i lunahor je nama svakodbnevno na jelovniku.
lunahor zakaj misliš da je koma ak ne jede čokoladu, čak i moj najzdraviji klinac je ne jede
Ma smiju one pojesti i čokoladu i sve ostalo,ali ne često.Nije potpuno zabranjeno,nego se ne preporuča....
moja dugo nije smjela nikakve čokolade, zbog sastav same čokolade( primjesa u njoj) i ad, sad smije neke , ali recimo u godinu dana pojede max. 100 gr.
Kod nas tamne:mrgreen:-dozirane.I ono što pojede dok nitko ne vidi uglavnom u susjedstvu,ali to je sve o.k.;-)
Jelena tvoji su alergičari?
Daljnja saga. Dakle u klaicevoj na pulmo dr ne upisuje do nove godine jer samo on to radi a on ide u ameriku :( na gastro odjelu sam jedva namolila sestru da nas nekamo upise( na salvetu vjerojatno koju je hitila poslije) na cekanje jer mi je brojila da rade samo svojima pacijebntima i da kaj sad ovi sa srebrnjaka si ne poprave aparate nek k njima salju i tak mi svasta izdjelila ..
U vinogradskoj me odhebali isto jer nisam njihov pacijent i nisu me htjeli upisat dok se ne dogovorim s nekom dr koja se naravno nikad nejavlja na telefon :( i tak nis nisam uspjela.
Narucila sam ih u vinogradsku kod orl na endoskopiju pa mozda tak uspijemo dobit il iskljucit dg lpr il gerba. Jadno i zalosno :(
Sve su sestre bile beizmjerno drske i bezobrazne i na pomisao da njima ostavljam dijete na takvoj neugodnoj pretrazi mi je uzasna:(
Ne koliko znam jer dijete mora bit 24 sata u bolnici. :(
A mislim da ni jedna privatnA djecja poliklinika nema nocenje .
Al mislim da se i endoskopijom moze ta dg postaviti .
A da pokušaš do Vinogradske privatnim pregledom u poliklinici Echo? (Dr Boduen radi u Vinogradskoj...
ili zvati tu sestru i pitati za taj pregled u Vinogradskoj?
Ili preko Dr Marna -Sabol- do bolnice u kojoj on radi.
To mi palo na pamet, možda upali.
Čitala sam sad puno o tome i toiiko našla sličnosti sa mojom curkom da ćemo i mi tim putem krenuti.
Mislim da ti je ipak bolje tu 24satnu metriju ćekati.
Uh, :heart:
marn radi u klaićevoj sad mi smo u veljači dobili termin za sredinu 5 mjeseca, otišli smo na sveti duh i već bili na 4pregleda od tada.
Lunahor gdi ste bili prije na ORl, možda u Crikvi?
I idemo tim putem, idemo 29.7. Kod dr. bo. u vinogradsku a on se time bas i bavi. Pa ako treba imat cemo preporuku dr iz te bolnice pa cemo valjda uspjet dobit termin u vinogr.
Pa ja cekam i dalje te termine, vinog nije otpisala na mail centralno narucivanje a u klaicevoj smo na listi cekanja na salveti :lol nisam odustala od te pretrage . Ujedno se nadam dobit tu terapiju i bez pretrage , jer orl to moze i bez tog dijagnosticirat po drugim pokazateljima.
Iako na orl pregledu u crikvi( da bili smo) je sluzni a cista bez znakova i tragova al kazu da to ne iskljucuje.