Ma daj 6*150*3 popriličan broj kn je to
Printable View
Ma daj 6*150*3 popriličan broj kn je to
I muz dobio kad je bio sa malom u Lidlu.
Žuta, pa pitaj nekog tko ne misli iskoristiti da ti da kupone. Ili povedi bar jedno dijete u Lidl, dobit ćeš sigurno
Ok. Tnx.
Pitaj u ducanu. Mi smo jucer ostavili u Lidlu 7 takvih kupona. Ne treba nam , a ne da mi se imati paprice po kuci.
Može, mislim i frendici izraditi. Ona ima dve klinke.
Videla sam da su im koševi puni računa, ali je baš na vidljivom i prometnom mjestu pa nisam čupkala, a trgovkinju se uopće nisam sjetila pitat. Ko ono knjiga vrijednosti 245 kn, baš će mi dat kupon.
Dobila sam info da je brašno nulerica u trgovinama metroa kontaminirano žitnim žižkom. Zna netko kaj o tome?
Ja ću preporučiti kupovinu namirnica u Sloveniji.
Mene su oduševili sa cijenama i ponudom.
Osobito za bio,vegan i bezglutenske proizvode, a i za sve ostalo.
Brašno nuler (00) je stara oznaka za glatko brašno. Oštro je cvajer. Mislim da u Italiji još uvijek imaš na ambalaži te oznake.
Malo sam pogledala na internet, pa vidim da i sad ima kod nas za kupiti talijansko brašno s tom oznakom - vidi ovdje: https://www.konzum.hr/web/products/f...elo-tip-00-1kg
Duplić...
U Metrou ima i 00 (zero) za pizzu a i manitoba koja je odlična za kruh od kiselog tijesta
Ove oznake 400, 550 odnose se na udio smeća (one ljuske u kojima je zrno). Mislim da to nije paralelan sustav za 00 oznakama. Ima veze i vrsta pšenice (tvrdo zrno i sl.) To je cijela nauka. Nisu ljudi prehrambeni tehnolozi bez razloga. Ja se samo sjećam da je moja baka zvala glatko bijelo brašno nuler po toj 00 oznaci.
U zadnje vrijeme mi iskaču reklame za Lidl Srbija, imaju neke fora stvari, pa me zanima jel ima kakav plan kad bi to trebalo eventualno biti i kod nas
Sto konkretno?
Nešto kupaona ili jakna koje nisam vidla u našim katalozima
Ima ko iskustvo s royalti linijom posuđa iz spara?
Kakvo je to suđe? Nisam čula ni vidjela.
Inače, iz Spara imam nekoliko tava s oblogom od vuklanskog kamena - odlične (Tognana). Ekspres lonac 5l, mi isto služi već godinama i rado bih kupila novi jer ne brtvi više kao prije, ali nisam vidjela da imaju u ponudi. Imam još jedan lonac za tjesteninu od inoxa, ni ne pamtim kad sam to kupila. Mislim da se zove Inoxriv (svojevremeno sam tražila proizvođača, pa je ispalo da je to talijanska linija s proizvodnjom u Turskoj ako se dobro sjećam - ne da mi se sad tražiti...)
Njihovo emajlirano suđe nisam kupila, jer to baš i ne koristim.
Eh, sad, kakva je kvaliteta koju sad nude - pojma nemam. Zdravoseljački, nikad nisam kupila neko ekstra skupo suđe jer se u našoj kući pohaba jednako brzo kao i neko jeftinije, a pola toga je iz Spara i uredno služi. Ako ti je cijena prihvatljiva - uzmi. S druge strane, manji lonac iz Plodina sam nedavno bacila u smeće (kamena obloga se počela guliti). Kad kupuješ suđe s oblogom, bez obzira gdje ga uzimaš, ne smije biti lagano u ruci, to je znak da će se brzo raspasti. Takav je bio lonac iz Plodina. Nisam ga trebala ni uzeti. To je za ljude koji povremeno nešto skuhaju, a ne za moju kuću u kojoj su dnevno dva kuhana obroka.
Ma nije mi prihvatljiva, ni uz kupon, a vidim recenzije nisu nešto.
Više mi se sviđaju Metalčeve stvari, sad imaju popust. Trebala bi mi neka rajngla srednje veličine, ova koju sad imam čim stavim na indukciju luk trenutačno zagori. Kupljena u Sparu među onim posuđem koje nije išlo na komad, nego po masi, čini mi se.
Oh kriste, imala sam jednu tešku i moja tanka zapešća to ne mogu podnijeti. :/
Ima li netko Korkmaz express lonac? Stalno mi reklame iskaču, a trebam novi.
Nemam express, ali imam običan lonac Korkmaz i zadovoljna sam.
Ja imam njihovu tavu s keramickom prevlakom i Ok mi je. Imam i bolju, ali je ova sasvim u redu. To sam u loncima i poklopcima kupila.
moje najveće razočaranje su izazvale Kraševe napolitanke (lješnjak, one koje su uvijek bile najbolje)
od početka se počelo nizati razočaranje za razočaranjem: prvo cijena, potom redizajn, pa naravno šrinkflacija i sad zadnje - okus (sastojci)
užas što su napravili, to sada ima okus kao Kplus, tj. sami šećer ....
tužno kad firma ubije tako dobar proizvod
(Dorine su se isto promijenile. Ako promijene Bajadere - gotovo je...)
Da su ostavili sve isto i nabili cijenu 40% gore ne bi im to nitko uzimao.
Ne jedem napoliranke, pa ne mogu komentirati tu odluku Kraša, ali mogu ove nove praline Antique pelinkovac.
Kupila sam kutiju, 3,99 €. Savršene, stvarno savrsene.
Pa sam htjela kupiti još jedne. Nije ih bilo neka dva tjedna, sretno sam ih ugledala, ali cijena od 4,99 € za istu kolicinu i izgled me je posve odvratila od kupnje.
Čime se moze opravdati toliko poskupljenje? 25%!!!
Ja ih više kupiti neću.
ja sam ih kupovala tu i tamo na akciji i bile su okusom iste kao prije
ali sada ove zadnje (nakon mjesec-dav nekupovanja) - užas...
Od Jadro napolitanki smo davno odustali zbog cijene.
I od Domaćica ...
(jedna kutija keksa je našoj obitelji, samo svakome pod zub, sitno da se zasladi. Kad su dejca bila manja, onda se to raspodijelilo u nekoliko dana, ali sada je to skup sport... jeftinije je napraviti biskvitni kolač, ali volimo i kupovne kekse ...)
Ja sam pocela bojkotirati sve živo, i ispada da bez pola toga i mogu.
:)
Ja imam ideju koliko za što želim platiti, za proizvode koji nisu osnovni. Ne dam više od 1 euro za 100g normalne čokolade. Drugo su delikatesne, njih ionako rijetko kupim. Kad naletim, kupim par komada. Dorina ionako nije bila na mojoj wish listi. Bajadere su navodno oduvijek na rubu isplativosti, vele zaposlenici Kraša. Mi volimo Ritter sport. Ne tamanimo baš nešto slatkiše u velikim količinama. Imamo ih uvijek, ali nama troje jedna čokolada obično traje 2-3 dana. Ja ju gotovo i ne jedem.
Isto više ne kupujem krumpir na placu. Jaja sam opet počela kupovati.
Ja novoj vlasnickoj (mesarskoj) strukturi Kraša ne mogu oprostit ukidanje famozne rum pločice. Nisam od slatkoga, ali njih sam baš voljela zbog ruma.
Krumpir imam lički to je nešto neusporedivo.Naručila 2 velike vreće,donijeli mi u stan-2x15kg.
Jaja mi znaju bit ok i iz dućana, al trebam čitat čija su i otkuda.Ne samo ovako kupit brzinski.