draga marie uz ovaj cjenik moraš uračunati lijekove ali i troškove puta ako nisi iz Zagreba.
mene je svaki postupak koštao cca 30tak tisuća kuna
Printable View
draga marie uz ovaj cjenik moraš uračunati lijekove ali i troškove puta ako nisi iz Zagreba.
mene je svaki postupak koštao cca 30tak tisuća kuna
Cure koliko kostaju lijkovi od prilike?
30 tis.je to much..
Tikica ti si uracunala sigurno i smjestaj u zg?
pa ne ali ako računaš postupak od 7-9 tis
lijekovi isto oko 7 -10 tisuća ovisi jel polustim. ili stimul. pa put koji mi je svaki put oko 1000kn
a ideš bar 7-8 puta.. eto ispadne oko 20-25 tisuća, možda sam malo previše rekla 30..
mari mar pa to što si ko balon je super ! ti si Lucijeva trudnica isto vidjet ćeš!
ja sam merinale platila oko 3100kn (u mađi)
+ suprefact sprej 528,60kn, brevactide i 1 decapeptyl, vag.i hiram. oko 460kn, i fragmine 420kn
zašto draga? ajmo simptome na sunce
nema drugih simptoma osim kao da sam se najela kamenja...(a tako mi je od zadnjeg brevactida) i ponekad zaboli kao pred m
uzalud tražim druge simptome nema ih....:roll:
to ti je dovoljno! :-) vidjet ćeš što sam ti rekla!
na kraju ispadne da su lijekovi skuplji od postupka:(..
ali dobro,nadam se da će mi upaliti iz prve u petrovoj pa da neću morati ići privatno..hihihi,kako nadobudno:)
mari mar želim ti sreću 15. i molim te da nas razveseliš:)
Pozdrav svima!
Bila sam u stimuliranom postupku kod dr L. i vraćena su mi 3 zametka 3.dan np.
Kad sam došla na ET samo mi je dr rekao da mi vraćaju 3, i nikakve mi više informacije više nisu dali, ni on ni biologica.
Doduše, nisam ja ni tražila, ali zanimaju me vaša iskustva. Da li informacije o vraćenim zamecima daju samo ako pitaš ili...
BTW betu trebam vaditi 18.06.
navijam za tebe i da te više ne viđam po čekaonicama,hehehe! a treba i osijeku pokazati kako se može doći do rezultata!
mislim na tebe.....ja sam se ipak naručila za vv....mm sam već naručila za androloški pregled 17.9. i krečemo!
lijekove u KBO-u sam otkazala,ne želim više ni prismrdit tamo!
s_iva ja sam pitala kakvi su embriji a doktor je samo rekao odlični.
tako da ne daje on iscrpne podatke ali mislim da je tako i bolje da ne razbijaš glavu , opusti se i uživaj u svojim mrvicama! a vidim i beta ti je uskoro!
milasova nek upali na VV~~~~~~
Sanda tako mi je drago da gibaš iz Osijeka !
tikice a tebi želim najbolju trudnoću do kraja :love:
joj ma daj ja još nikad nisam kod dr.L doživjela da nema transfera, mislim da razlog zbog kojeg ti nisi imala transfere je nestručnost dr. i biologinje , nemaju oni ni mogućnosti ni znanja za to.. a naša bolnica koja je najgora u Hr nema novca ni za što a kamoli da ulaže u to, i koliko se god oni trudili ograničeni su .
jooooj tikice,nadam se da je to tako.....da nisu u pitanju moje js....da su loše kako dr kaže....a kada sam imala 1 transfer biologinja je rekla da su odlične js....e sad....a nije bio veliki raspon od transfera....svaki drugi mj sam išla na postupke...
najgore mi je kada sve prođeš i ondfa ti jave da se nije oplodilo!
a za one 3 js koje sam dobila stimulacijom sam čekala 4 dana da mi jave....i da bi na kraju saznala da se oplodile sve tri,ali se navodno nisu razvijale dobro.....:evil:
s_iva, samo da te pozdravim i poželim ti sreću!
tikica hvala ti (u Petrovoj sam) ali nema veze,bitno da je uspješno gdje god..
iva_s sretno od srca
a joooj sorry kak sam ja to fulala! nek je sretno u Petrovoj onda! a hoće 100% samo da kreneš u postupak! znam da je najgore čekanje..
Sanda,
ja sam ti u zadnje 2 godine imala samo 2 ET. Kažem samo, jer ja idem "redovito" u postupke, tipa svaka 3 mj, najčešće u polustimulirane.
Dakle od cca 7-8 aspiracija samo 2 ET!
Već sam lagano razmišljala o donaciji js, bila sam luda...Kakve li su to moje stanice kad se tako loše oplođuju???
I onda sam se odlučila otići do dr L. U postupku kod njega transfer 3 zametka! Ne moram ti ni reći koliko to znači za moje samopouzdanje, te za moju nadu da će nekada ipak uspjeti.
tikica sretno do kraja!
Kada mogu raditi test? Zadnji beta hcg booster je bio u nedjelju.
mare41 :heart:
s_iva, ne isplati se radit test prije subote, nedjelje zbog boostera, dotad~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba
kolko samo slavonki ima na ovom forumu...da se samo nadovežem na KB Osijek...kolko mi se samo doktor nabrojao što sam išla u ZG na postupak...da me nije bolilo zbog hipera, MM bi me odvezao dalje...a da ne spominjem kako je samo ružno pričao o dr.L...a upravo je on zaslužan za ovo brbljavo svorenje pored mene :-)
curke samo hrabro...u dobrim ste rukama...i mi ćemo uskoro opet po jednu seku :-)
mari mar vidim da si mi sugrađanka...nadam se da te sljedeće godine vidim kako guraš kolica po gradu:-)
evo ja moram s vama podijeliti i ovo nas smo tri išle u postupak ovaj mjesec i Osijeka kod dr.L i sve tri smo trudne...
snow.. točno znam o čemu pričaš i meni se isto dogodilo..
a da ne pričam kad sam prokrvarila sad u prošloj trudnoći kad me zaprimio baš dr.kod kojeg sam bila u postupku u KBO i onak pita: A kod koga ste ostali trudni?
i onda još 3x došao kod mene u sobu da me pita koju terapiju sam koristila i sl.pitanja..
ali to sad sve želim zaboraviti!
bravo za moje osječanke :) moj najdraži,rodni grad:) fali mi.....
[QUOTE=tikica78;2163988]evo ja moram s vama podijeliti i ovo nas smo tri išle u postupak ovaj mjesec i Osijeka kod dr.L i sve tri smo trudne...
snow.. točno znam o čemu pričaš i meni se isto dogodilo..
a da ne pričam kad sam prokrvarila sad u prošloj trudnoći kad me zaprimio baš dr.kod kojeg sam bila u postupku u KBO i onak pita: A kod koga ste ostali trudni?
i onda još 3x došao kod mene u sobu da me pita koju terapiju sam koristila i sl.pitanja..
ali to sad sve želim zaboraviti![/QUOTE
Cccccc Tikice, mislim da sam ja četvrta u ovoj ekipi :-)
Samo što kod mene neće dobro završiti..
jesi draga.. a ja se nadam da će na kraju ipak biti sve dobro...pomoliti ću se za tvoju mrvu danas kod sv.Antuna
mari mar dali ti trebaš inekcije protiv zgrušavanja...ja sam ih dobivala i to ideš na transfuzilogiju,oni određuju količinu a tvoj gin ti daje uputnicu za injekcije koju samo pokupiš na ginekologiji, nemaš nikakve veze sa doktorima na ginekologiji...na transf.su super, sve mlada ekipa...
Hvala ti puno na informaciji......:lol:
:coffee:
Dobili smo stanicu!!! :) cekamo dalje....
Sretno svima...
bravo m@tt :-D nek se oplodi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jupiiiiiiii M@tt, evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ za tulum u labu :-)
evo i ovdje da zahvalim ivf centru i dr.L na mojoj današnjoj beti 1641..