Tang ~~~~~~~~~~~~~~~~
danas je baš dobar dan za rađanje :-)
Printable View
Tang ~~~~~~~~~~~~~~~~
danas je baš dobar dan za rađanje :-)
i datum je fora 7+7=14
Tang :rock:
amari - čestitke!!
Tangerina - sretno!
Sutra imam kontrolu pa me malo frka. Valjda bude sve ok...
33tj. i dobila sam sumamed zbog grla i uha , baš sam tužna zbog toga :cry:
Ajmo Tangerina, samo hrabro!
Tina i ti isto, biti ce sve ok.
Mravak a bolje da si dobila nego da nisi, brzo se to popije.
macoooo :-D čestitaaaaam :heart:
Tangerina, nadam se da već grliš malenu štrucicu :zaljubljen:
Muma :-*, nadam se da je zarazno za nas Pcos-ovke
Tangerina ako već ne grliš bebu nadam se da ćeš uskoro. A isto se nadam i za sebe.
Jer ako me lažnjaci ovako peru sve me strah kako će me rasturiti pravi trudovi. Zadnja dva dana sve nešto krene pa stane.
Tangerina nadam se da uživas sa svojom mrvicom!
Tina sretno danas!
Mi jučer bili na pregledu, sve je super školski, ali bebica skupila nogice pa jos uvik ne znamo ko nam stiže :)
Amari cestitam :-)
Tangerina sretno!!!
Cure kad je najbolje raditi 3D? Ja sam ga mislila napraviti u 17 tt.
Koliko vidim Tangerina je rodila :heart:
Bila sam jutros na pregledu.. sve super:-) Moje cure će dobiti bracu:heart:
anabeg super!
Možda me malo zabrinulo to što je gin spomenuo da mi je posteljica malo niže, ako sam dobro shvatila. Rekao je da se ne zabrinjavam, da nije ništa strašno, ali eto kad je već spomenuo malo me zabrinuo. Ni u jednoj trudnoći nisam imala problema s tim..ako posteljica bude nisko, što može biti? moram mirovati ili se mogu početi rano otvarati ili što?
meni je u prvoj trudnoći bila nisko,nisam imala nikakvih problema tog tipa osim što me zadnji mjesec udarala u jajnike i mjehur nogicama ,bila je na zadak
sad sam malo čitala i vidim da je još rano govoriti o niskoj posteljici jer se ona podiže kako maternica raste..nadam se da će moj slučaj biti takav..zato mi je gin vjerojatno i rekao da se ne zabrinjavam.
anabeg - čestitke na braci!
I ja sam jučer bila na pregledu -šav se drži, mirovanje i dalje.
Cure super za preglede. Ovoj kiši i svježem vremenu se veselim ko prije ljetu. Što mi rade hormoni.
Kris hvala .
Jos me zanima dali je neko od vas povracao cistu kiselinu , samo tekucinu? Meni su se bile mucnine smirile i povracanje prestalo. I sad zadnja tri dana je opet tu al gore nego ikad. Nemogu nista jesti osim kuhanog krumipra. Grozan osjecaj. Jel to normalno? Inace trudna sam 14+4
Uzmi ranital,pisala sam vec o tome,potpuno je siguran a smiri ti zeludac.ja jucer povracala, jedino mi dobro kaj nemam zgaravicu.
Kad smo kod hrane...jel zna itko koliko ljuto se smije jesti u trudnoci??Imam ogromnu zelju za ljutim ali nazalost ono kaj je meni blago ljuto drugima je fakat too much. Jucer smo jeli tortilje na meksicki i konobar me upozori da je to jako ljuto, dragi nije mogao niti pojesti citavu a meni je bio raj za nepce. Kad vidim tabasco doslovno proslinim :lol: Inace sam prije 2 god probala but jolokie kao najljucu papricicu pa bas i nemam mjeru za ljuto :-/
kris cuvaj se hemeroida, jako zacinjena hrana ih moze izazvati a i beba dobiva to sta ti papas. Ja bih pripazila :-)
Inace, u maminoj kucici se sakrio preslatki pisulinac :heart: :heart: :heart:
Kris, ja sam sve tri trudnoce jela ljuto, isto mi je pasalo
Doduse, mozda ne tak ljuto ko ti, al popilicno
A odgovor na pitanje ti ne znam, ja sam jela koliko mi je pasalo
Probaj malo proguglati neke clanke, mozda imam kakva korisna info...
Čestitke novopečenim mamicama!! Svako dobro vam želim!! Kris super za uzv!! Anabeg bravo za dečkića... Ah što će ga seke maziti. :-) Aprililili ja uvijek povratim samo kiselinu, hrana nekim čudom očito ostaje. Zadnja dva dana imam dosta problema sa stolicom. Jako često idem na dugu nuždu i nije to onako kako je inaće i ev jutros s oproštenjem jer ne želim nikoga gaditi proljev. Od čega pojma nemam.
Sutra će biti 11tt i još uvijek kad se ustanem ili se u krevetu okrećem zabole jajnici da se sva ukipim. Jel imate takve muke i vi?
Ljubilice bravo za pišulinca :heart:
Kris ja sam jela dosta ljutu hranu, mada sad vidim da je to ništa u usporedbi s tobom.
Vodi se ovim što ti je Ginger napisala, malo proguglaj i ponekad pojedi to što ti paše.
Krtica, hvala na čestitkama..Daa, seke mu se jakooo raduju..pogotovo starija, ona je i prije nego sam ostala trudna željela bracu, a mlađa je stalno navijala za seku..
I mene zadnjih par dana muči stolica, odem na wc ali se jako namučim:-) Neznam ti ništa o ovoj boli prilikom ustajanja ili okretanja u krevetu, vjerojatno će se javiti neka cura koja ima isto i reći ti da ne brineš..Ako se ne varam tebi je prva trudnoća, želim ti da je školski izneseš do kraja:-)
Mene su hvala bogu u drugoj i sad ovoj trudnoći zaobišle mučnine i povraćanje..žgaravicu povremeno imam, onda popijem gutljaj dva donat mg i bude ok..donat mg mi pomogne i pogurati stolicu ako zapnem koji dan..
Anabeg da da prva trudnoća. Idem u pon na kontrolu kod dr pa ću ga pitati za tu bol. Stalno isprobavam što će mi smanjiti mučninu. Ni voda mi ne paše. Uživajte cure sa vašim dečkićem!! Naravno i sa onim velikim dečkom koji ima saveznika sada u obitelji. Heheheee
U prvoj trudnoći dok sam imala mučnine i povraćanje isto tako sam isprobavala od čega će mi biti lakše i ne mogu baš reći da mi je od neke hrane ili pića bilo lakše..sve što bi ušlo u mene jednako brzo bi izletilo van..ti kažeš da ti povratiš samo kiselinu da hrana ostaje..ja nisam ništa zadržavala:-) jedino što ti mogu reći je da bi tamo između 12-16tjedna trebalo postati lakše..makar je meni tako bilo ali nakon toga su uslijedile svakodnevne žgaravice pa sam i zbog toga nekad znala povratiti..
Cestitke na deckicima, obojema :heart:
Ma guglala sam ja vec sve zivo i stalno nalijecem na suprotna misljenja, glupost. A toliko slinim na ljuto da je to stravaaaaa i nisam nikada imala ikakvih nuspojava, nadam se da bude tako i dalje. Pitat cu sada na Merkuru, 14-tog kada idem, moja je na godisnjem.
I ja sam mislila da se ne smije nikaj osim rennia kojeg sam sa malom gutala doslovno i kada mi je gin ponudila ranital prvo sam odbila pa mi je objasnila da je to jedino kaj se smije i to se smije do 600mg dnevno, valjda zena zna kaj mi je dala. Preporodila sam se kaj se tice zgaravice, jedna dnevno mi pomaze ali mucnine su druga prica, jos uvijek traju.
I toliko se rita ali citavu noooc da pola noci ne spavam jer mi ona preureduje utrobu, mislim to jest najlijepsi osjecaj na svijetu ali je isto toliko funky da ga nemres prespavati.
Za zgaravicu se moze uzeti rennie zar ne ??
Ja sam vaginalni pregled imala prije 2 mj i nisam vise
Imam samo uzv preko trbuha svakih 10 dana
Nemam pojma jel sav drži ili ne
Meni su užasne ove mučnine, sve mi smrdi... Mama je dolazila već nekoliko puta i oprala mi tepihe. Neki dan sam bila na pregledu i doktor kaže da je beba tjedan dana starija, nego što mi piše u knjižici. Nadam se da to nije problem!?
P. S. Čestitke curama koje su rodile...
Ja sam MPO trudnica pa znam točno kad sam ostala trudna, a to ne odgovara doktorovim mjerama. To sam mu spomenula, ali on tvrdi da je beba tjedan dana starija.
A secer je ok? To je fakat cudno...mislim to da on tvrdi da je starija a mpo trudnica si, tu nema bas mjesta pogreskama. Jedino moze biti krupnija genetski na nekoga u familiji a i ne mora biti da ce uvijek biti tjedan dana veca, nemoj se zamarati. Nasoj su nogice u 19tt bila za tjedan vece pa u 21 taman.
Ljubilica :klap: za malog pišulinca!
Kris, ja se ne bih baš trpala ljutim, al osim žgaravice i hemoroida, ne znam što ti može uzrokovati. Prema tome, ako ti organizam ne šalje signale da ne jedeš ljuto, udovolji si povremeno.
Vaki, doktor ti je malo u krivu. Kakve ste konstitucije ti i muž?
Mm je stvarno jako visok, a nije ni moja loza za bacit i prvijenac nam je od samog starta bio veći i tako se i nastavio razvijati, a znali smo u dan kad je začet (tempirani odnosi, folikulometrije, štoperica). Moj dr se uopće nije zabrinjavao i samo je rekao da je do genetike. Rodio se sa 4180 i 54 cm, a sa godinu ima 12-tak kila i 90-tak cm.
Krtice, mi smo terminuše, ja sam sutra 11 tt. Mene isto povremeno zateže, ali sad znam da to nisu jajnici već ligamenti. Rasteže se maternica, rastežu se ligamenti kojima je povezana... Proć će kad rodiš :lol:
Šećer mi je o.k.! Oboje smo visoki i vitki (doduše ja više baš i nisam). Ovo mi je bio 3. ultrazvuk, 2 puta sam bila kod MPO doktorice kad je bilo sve u skladu sa tjednima trudnoće i u pon. prvi put kod soc. ginekologa koji mi je rekao drugačije. Možda je do ultrazvuka...