hej mary!
evo me doma,super znači sve je ostalo isto!
vidimo se onda u ned. :bye:
Printable View
hej mary!
evo me doma,super znači sve je ostalo isto!
vidimo se onda u ned. :bye:
Žuži a kad bi trebala dobiti M? (mislim na ovu u 3.mj)
Yes...vidimo se...:-):bye:
nisam bila u petrovoj,naručila sam se mailom:-),baš sam hepi i jedva čekam!
ma da...moja M je bila ko vurica do prvog postupka,i nakon svega evo nikak da se ustabili,svaki mjesec dojde drugačije..
bilo bi lijepo da smo skupa:klap:
kak smo se sve poredale u 1. mjesecu, žužy baš mi je drago da si dobila termin!
e da one tetke koje idete prvi put, sparkirajte te se u pozemnoj na Kvatriću , imate 5 minuta pješice do bolnice da se ne morate tražiti okolo parking sat vremena je 7 kuna.
tina29 i mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nedjelju
pitala sam se di se parkirate kad idete u petrovu..mi stanemo u baboničevu,barem mislim da se tak zove,tamo se ne plača a i uvijek se nađe mjesto.2-3 min. od bolnice.
i mi se tam sparkamo... uglavnom ispred albanske ambasade (mislim da je albanska)
sretno svima :)
:klap:
meni je uvijek problem to kaj letimo zbog posla mm,dečki iz prve smijene ga pričekaju,al uvijek gleda da dođe što prije..nadam se da bumo uspele bar se videti:-D
bernica,možda znaš kad otprilike trebaš dobiti m u ožujku?
hej curke moje,da vam se javim!
moj AIH danas obavljen-nadam se najboljem!
sad dva tjedna čekanja,joj ko če to izdržat!
svima vam šaljem puno~~~~~~~~~~~pa se poslužite!
puse!
Tina kak je prošao AIH?
Bok curke!!
Ja sam obavila svoju insiminaciju u petak... Sad čekam betu 01.02....
Tina ~~~~~~~~~~~ mary123~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike tete bete!!!
sirena28 tebi također~~~~~~~~za veliku betu!
Curke prikljucila bih se vasoj temi,ali u ime za prijateljicu! Naime u groznoj je emocionalnoj fazi i kaze da kad vas cita ili se place ili je ljuta i da ne moze ni sama zapoceti pitati sve sto bi joj itekako dobro doslo!
Naime, muz joj ima 19% pokretnih spermica, ona je obavila sve sto se dalo i moglo,i dobila injekcije! 15dana injekcija! Nakon toga slijedio je 1uzv i nista,pa 2uzv i obustavlja se sve do daljneg!
A zasto? Navodno su injekcije ucinile kontraefekt! Nju su usporile,kao da ulazi u menopauzu!( I sad kako je ona bucka,reklo da ili je pitanje sala ili stitnjace! Nakon toga radila je nalaze stitnjace sve je u redu osim TSH (ako sam dobro napisala)36, na donjoj granici, jer najniza vrijednost je35 ili 34! Ima i cistu na stitnjaci ali koja miruje,ne raste i tako je vec godinama! Sve je ona doktorima rekla i pokazala da prije tih injekcija budu upuceni u stitnjacu! Medjutim kako ona kaze dok.se uopce sve do sada nije osvrnuo na stitnjacu i dao jon injekcije unatoc sto su jos neki dok.smatrali tj.dali misljenje da bi terapija trebala biti drugacija,a ne injekcijama!
Ocajna je i tuzna! Kontrola je tek 20.02! Molim vas, savjet,informacije...! Sto ide nakon injekcija, sto i kako ide terapija ako je stitnjaca taj problem sto injekcije rade kontraefekt!
Puno vam hvala!
Hej petrovke , tko je sutra , odnosno kad ste tamo ?
Ja ću biti oko 10h .
ja sam u 12 naručena!
moj protokol. od 1.dc estrofem 2x2mg, od 2.-6.dc menopur, prva 3 dana po 3 ampule, pa onda po 2, cetrotide nakon uzv
živjeli :pivo:
moj protokol. od 2dc po 3 ampule menopura, dalje po 2 ampule, uzv 8dc, pa kasnije ovidrelle i to je to. nisamo baš puno pametna, ukupno 25 menopura ću imati.
drage suborke iz petrove!
dal je netko nedavno bio u klomifenskom ivf postupku (od uvodjenja novog zakona)? dal petrova klomifenski ivf racuna kao prirodni ili stimulirani?
Sanja :), Snupi je otvorila zasebnu temu na potpomognutoj u vezi problema tvoje prijateljice. http://forum.roda.hr/threads/78360-t...-ovog-problema! Javilo se vec nekoliko forumasica koje su spremne dati savjet, ali mislim da bi ipak bilo najbolje da se prijateljica sama javi na temu i pojasni neke stvari, jer ovako je ovo igra gluhih telefona. Npr. ovo sto si navela kao vrijednost TSH ne moze biti tocno...
Bubekice to i mene zanima, da li klomifen ide na recept? znam da ga je teško nabaviti!
wanna be imas moj protokol. Vrati se martin iz zga- 29.05. idem po ljekove!
Wanna be kad si ti bila ?
To je bio moj protokol od 11. mjeseca, ponovno idem tek 29.05. , danas sam bila na kozultacijama!
Danas u 11 sam bila.
Evo me opet! Ima li koja 5.2 da je narucena? Ako smo narucene,tad dobivamo protokol i lijekove i uzv? Vjerujem da ce biti dugi protokol,al me zanima kad rade prvi uzv? Prvu folikulometriju? I ima li koja kod dr.Šimunića?
Ja sam danas bila i dobla ljekove, imam kratki protokol, tolko sam skužila, pikanje počinje 2 dc i 8 dc na uzv.