Kolika je cijena FET-a doniranih stanica u Pronatalu i ako netko zna kakav je postupak i cijena lijekova?Hvala!
Printable View
Kolika je cijena FET-a doniranih stanica u Pronatalu i ako netko zna kakav je postupak i cijena lijekova?Hvala!
Sos, nesto su se cijene mijenjale. Nadam se da ce se javiti netko sa najsvjezijim informacijama. Ali kako god, mislim da nema puno odskakanja od ovog sto smo nas dvije navele.
Nadice, jel' se spremate opet? Najbolje da im posaljes mail. Niste imali nista zamrznuto preklani?
Dobro jutro! Ja sam si Gonal f već piknula,ali sad me muči sledece:
Orgalutran dajem u isto vrijeme kad i gonal ili njega navece?
Citala sam da ste nalazile povoljne smještaje u blizini klinika? Možete li mi sta preporuciti?
Meni je bitno: čistoća, parking, i vlastito kupatilo!
Doručak je poželjan,ali nije neophodno da bude ukljucen.
Rominka kad ces ti za Prag? Ja očekujem da bi u ponedeljak trebali biti tamo. Uzbuđenje raste.
Sos, mi idemo za Česke Budejovice :). Krecemo oko 7. ili 8.11. Ovisi o uzv.
Rominka,ja sam pomijesala. Mislila sam da sad ideš u Prag. Onda se nećemo vidjeti
pozdrav curke
prosli vikend je krenuo ciklus,odbockala svoju dozu i nastavljam s estrofermom dalje....12ti dan bi trebali na uzv...sto naravno pada na praznik. moram vidit s njima da li da idem dan prije ili dan iza.
Rominka...ne znam sto me ubilo decapeptin ili estroferm ali ova menstruacija mi je bila cisti uzas s odljevima i bolovima. uffff.
FET tranfer isto izmedju 17og i 20og dana-valjda. sto je vec sljedeci tjedan!!! ajme meni!
naravno da je uvijek nesto naopako pa je tako cura bolesna vec par dana,samo da ozdravi i u miru ostane s bakom i djedom....
ima li tko na pfc 6-10.11.?
jos nismo uzeli ni karte ni hotel,ceakm uzv za precizniji datum jer mi se ne da izbivat dugo zbog curke.
Tigerlilly....polako i sretno! Meni je pfc sasvim ok. ljekove sam nabavila u Gradu. sve laganini nema preše,skupi informacije i kreni. ako sta treba...pp.
Little ivy, vec slijedeci tjedan :) bome nas ide sad u ovom jesenskom periodu. Kad se preselimo dolje kod trudnica imat cemo super ekipicu. Mene estrofem ubija. Nikako da se priviknem na njega. Glava mi puca, srce hoce iskociti. Cak mi je gore nego ljetos s onim vrucinama. Ali, smirit ce se.
Little ivy vidim da smo u sličnoj situaciji. Čekam ovaj tjedan da mi počne menga i da se počnem pikati decepeptylom i gutati ostale tabletice.[emoji3] I 12 dan uzv. Tad ću vjerojatno riješiti smještaj. Računam ta 3,4 dana možemo biti bilo gdje. Meni su napisali od 16-24 dan transfer. Jedino što mi odemo autom. MM kaže da mu je bezveze da idem sama. Ovako nekako zajedno to prođemo. A onda nam je avion duplo skuplji.
Taman ćete ti i Rominka obaviti sve prije mene. Pa zajedno u čekanje [emoji3]
Poslano sa mog T04 koristeći Tapatalk
stvarno nas dosta kreće u jesenske avanture. nadam se pozitivnim ishodima.
i mi idemo zajedno elvi samo nama je avion zbog udaljenosti jedina opcija,sa ko zna koliko presjedanja...ufff. sta je tu je. isto cekam uzv pa da sredim i prijevoz i smjestaj...ne bi htjela dugo stat gore bezveze da cura ne stoji sama doma. avion ce nas doc ko papar a smjestaj stalno gledam preko bookinga...ima dosta opcija oko klinike pa bit ce nesto.
ajme sto ce nam svima biti dobro.....
Little ivy, ocisti si inbox draga :)
evo jesam
:klap:
Dobar dan svima, vidim da diskutirate oko cijena, pa možda može pomoći odgovor koji sam jučer dobila friško iz PFC-a. Citiram ih: "IVF postupak ,osnovne metode ,košta 2900 euro.
Postoje i dodatne metode koje mogu poboljšati implantaciju,a koje se plaćaju posebno: LAZT,PICSI,Embryogen,EmbryoGlue." Ove dodatne metode, po informacijama sto sam ugrubo prikupila, koštaju ukupno 1.000 eur.
Slala sam i upit u Pronatal, ali još nisam dobila odgovor od njih.
Meni treba i vasa pomoc, nova sam i nista ne razumijem :( Sto mi preporučate od ovih dodatnih metoda: LAZT, PICSI, Embryogenesis i Embroj Glue i ako mi možete po laički objasniti što je to. Inace sam problem ja, imam ociti problem s plodnosti. Drugo što me interesira, a vidim da se i to dosta spominje - traže me nalaze kako bi bili sigurni da nemam familijarnu sklonost trombozi, a meni je nažalost mama nedavno od toga i umrla, a imala je i moždani udar unatrag 15 godina. Što takva sklonost može značiti za mene u postupku IVF? Voljela bih čuti, ukoliko netko zna, zašto IVF u Češkoj košta 2 900 eur, a po mojom informacijama u splitskom Citu je dosta jeftinije.... Nadam se da će mi netko moći nešto sugerirati. Hvala vam unaprijed i veliki pozdrav
vikky dobro došla na forum.
predlažem da malo čitaš ovu i druge teme, a cure ti sigurno budu odgovorile na tvoja pitanja.
sretno!
jutro svima...prekjucer sam bila na konzultacijama kod dr Đelmiša vezano za nalaz trombofilij i od dana transfer sam na heparin 0,4 do pozitivne bete nakon toga na clexan 0,4 ali preko Petrove,rekao mi je nikakav aspirin protect ali zato B-complex kao jos dodatno!! jutros ponovljen TSH...cekamo nalaz :-) i naravno svima od:heart: koji kreceju u Praski vlak zelim uspjeh i da se vrate trbusaste....
Rominka i ostale cure...
Tesko za povjerovati ali zesci Azoo kod nas (i nakon biopsije nista)...
Preostaje nam donacija...
Kontaktirala sam Pronatal i sad me samo zanima koliko se cca ceka na red i u kojem periodu smo u Pragu. Zar 10ak dana? Koliko puta za jedan postupak se ide? Npr trebaju li prvo konzultacije? Od kojeg dana ciklusa smo gore i do kad ako se nor dogodi transfer i sve bude ok?
Hvala puno...
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Carrot, Pronatal zahtijeva dva dolaska, jednom na konzultacije i prvi pregled i drugi put na postupak. Kad se ide gore ovisi o tome koliko kome ciklusi traju, kakva je reakcija na stimulaciju...transfer pak ovisi o embrijima i njihovom razvoju.
Vještica došla dva dana ranije. Ali nema veze. Krenula sam sa pikanjem decapeptylom, a od sutra i ostatak terapije. Malo mi je jutros bilo frka opet bocnut, nekako se nisam pripremila ali što dalje sve bolje ide... Čekamo uzv 12 dan...
Poslano sa mog T04 koristeći Tapatalk
Elvi, neka je sa srecom!
elvi, sretno! kad si krenula s decapeptylom, ujutro ili?
Cure moje sretno vam svima ❤️
Antonija, ti ces uzeti dakle fragmin? Imas koju mutaciju? Moj doktor nije za fragmin, a ja imam pai i mtfhr mutaciju. Znam da nije tema, ali ne volim pisati u inboxe. Imam skoro 40god i jedan smrzlic još. Prosli transfer je bila biokemiska uz andol. To mi je jedini plus u zivotu. Za slijedeci ivf planiram prag, pa čitam ovu temu
sos15: hvala :) samo pozitiva
nora eleonora: ujutro sam se piknula... to mi je nekako bilo lakše. Tako sam i kad sam imala hrpu za pikanje kad smo išli na punkciju. Ispada da je ova jedna "piece of cake"
Moram priznati da me danas glava luđački boli i ne mogu skužiti da li je od ovog ludog vremena ili od decapeptyla
Budući da sam sretnica koja ima preosjetljivost na nesteroidne protuupalne lijekove, kao što je brufen i ostali ...ofeni ništa od pomoći od neke tabletice. jer lakše mi pregurat glavobolju nego da me astma dotuće...
sva sreća da je petak
Cure moje, potrebna mi je vaša pomoc.
Danas sam bila na ultrazvuku i nakon toga mi je Andrijana napisala da u nedelju trebam primiti stopericu, tacnije Ovitrelle 500.
Sad ja moram postaviti glupo pitanje: ja sam u Pronatalu dobila Ovitrelle 250 mikrograma, 0.5.
Jesam li ja dobila pogrešnu injekciju ili je to isto?
takoder imam MTFHR ,isla sam preko vinogradske i nista nisam postigla no onda sam se narucila kod dr Đelmisa privatno i upravo mi je on odobrio heparin.ja imam 46 i zbog mojih god odobrio mi je lijek. Predhodni postupak je bio uspjesan ali je zavrsio u 10t (kireteza),neznam otkud si ali moj savjet je ako si iz zg da isto ides do dr Đ s nalazima i vjerujem da ces to snjim rjesiti.Sretno
Vikky,
vama bi ovo bio prvi IVF? Jesi već bila na konzultacijama negdje vezanim uz IVF?
Koje su tvoje dijagnoze vezane uz neplodnost i koliko imaš godina? Je li tvoj partner ima uredan spermiogram? Pitam jer je važno za odluku - koristiti neke od adjuvantnih metoda pri IVF-u ili ne.
Ja ću pokušati ponovo postaviti pitanje jer mi je hitno.
Danas sam bila na ultrazvuku i nakon toga mi je Andrijana napisala da u nedelju trebam primiti stopericu, tacnije Ovitrelle 500.
Sad ja moram postaviti glupo pitanje: ja sam u Pronatalu dobila Ovitrelle 250 mikrograma, 0.5.
Jesam li ja dobila pogrešnu injekciju ili je to isto?
Ovitrell 500 je dupla doza stoperice, ja sam ju dobila zadnji put...
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Marina je na odmoru, a Andrijana mi se ne javlja. Javila sam joj juce za folikule: 11 ukupno od toga 3 velika.
Endometrium 11mm.
Kaji, imaš li kakvu ideju kako bi to mogla ovdje kupiti bez recepta. Subota je i Apoteke rade krace. Sumnjam da će mi i dati bez recepta.
Ne znam sta da radim.
Ima li neko broj telefona u Pronatalu za hitne slucajeve? Na koji se javljaju i vikendom?
Sos, zar ti nisu koordinatorice dostupne na telefon? Bilo bi najbolje s njima provjeriti dozu, jer mi cemo samo nagadjati. Ja imam brojeve, ali moji su u CB, pa ne znam koliko bi ti mogli oni pomoci.
Vikky, napisi nam koliko imate godina, jeste li tek saznali, koje su vam dijagnoze...
Carrot, Pronatal, bez obzira koji, trazi taj dolazak dva puta. Kad krenes u postupak, sve ti moze voditi tvoj ginekolog, i ti samo javljas stanje po cemu te oni dalje navode, eventualno mijenjanju protokol. Kada ti kazu da je vrijeme za polazak, pakirate se i idete, a sam odlazak ovisi o duzini tvojih ciklusa, o tvojoj reakciji na stimulaciju i naravno o samom postupku o kojemu je rijec.
Maritas, dobro ti Antonija Mia kaze. Ako imas vremena ne bi bilo lose otici Djelmisu. Iako treba uzeti u obzir da nismo svi u istoj situaciji. Nazalost, Antonija Mia ima iza sebe sad gubitak i ako je uvodjenje NMH rjesenje, vjerujem da je Djelmis to itekako dobro izvagao. A da je skrt na rijecima, to sam vec cula.
Mi putujemo u sri, jer u cet je najavljen transfer. Od danas su mi u protokol uveli jos i utrogestan i to startamo s 4 dnevno, a od sutra ide 6 x. Estrofem ostaje na 6 mg dnevno i nakon transfera ce mi dati Pregnil. Clexanom se pikam od pocetka. Jedino sto me muci jest vrlo stresan mjesec, ali ja pomicem zidove pa cu valjda i taj stres.
Mozes otici u apoteku i reci da ces donijeti recept iduci tjedan. Ako dobijes prag mogu ti i oni poslati recept mailom i ja sam tako jednom uzela utrogestan jer ga nisu dali bez recepta. Ali mozda je i dovoljno 250 ovitrelle. Hoces da ja pitam moju iz PFC. Rado bih ti pomogla nekako. Imas super folikule i endo bravo ❤️