naša crvenkapa bit će još spava od koktelćića:mrgreen:
Printable View
naša crvenkapa bit će još spava od koktelćića:mrgreen:
hehe bilo je super imamo 2js , nije puno ali sta cu , ja zadovoljna samo da me sutra poziv obraduje
mury ja sam jos uvijek tuzna zbog tebe , i ljuta isto
Crvenkapice :fige:
mislim meni je ovaj postupak krenuo naopako totalno zivaca sam izgubila ,
:roll:
menga trajala jedan dan kako treba ostalih 2 dana brljavila, endometrij 7dc oko 2,5mm, folikuli prepresitni , uzas, onda su folikuli krenuli rast a endometrij debljat, menopure sam tek 10dc dobila, postupak trebao biti odgođen ali eto ipak sam zavrsila na punkciji i nadam se transferu 2 embrija :)
i dosta kako ne, steta jedino sto ne mogu sta zaledit , ali ja sam ostala trudna od dvi zaleđene js , iznenađenje tada veliko bilo tako da .:joggler:...
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~ za savrsen tulum u labu,i da nam za 8 mjeseci grlis i ljubis dvije zdrave bebice,to ti od srca zelim!!!!
Crvenkapice držimo:fige:za sutra da ti jave lijepe vijesti!! Nema veze što su samo dvije, sve je moguće!!!
Željkice kako si ti, jel ti "sjelo" da si trudna?!!
E, a gdje nam je Sissy nestala:zbunj: !!!
Dage cure, ja dobila m, od sutra počimam sa Femarom, a u ponediljak prva folikulometrija!!!!
sara kad si dobila , nije valjda ovak kasno, ond a ti je sutra 1dc to znas ??
Ne, ne, jutros sam dobila, tako da mi je danas 1dc. Znam za ono do i prije 16h!!!
Crvenkapo moja cili dan virkam po forumu da vidim kako je prošlo i mislim na tebe.
~~~~~~~~~za veliki tulum u labu i ~~~~~~~~~ još veču betu. Da nam budeš lipa i sritna trudnica :) :)
Ps: večeras ću se pomoliti za tebe,za jedan veliki tulum u labu :)
Crvenkapice držim :fige: za tulum u labu!
Sara sretno, neka ovaj bude dobitni!!!
Corina :heart:
Sissy se malo uspavala :) mentalno spremna za novi pokušaj na jesen,prokrvarila prije bete ali to je bilo za očekivat s obzirom na sve. Prošli tjedan vodila svoju kujicu u Split na sterilizaciju i vađenje tumora tako da sam cijelo vrijeme titrala oko nje jer to biće mi je prevažno u životu tako da nisam ni stigla mislit o svojim problemima.
Željkice mogu samo:-D do neba za tebe i čestitat!! Da ti ovih 7 mjeseci prođe u miru i uživanciji :)
Crvenkapice ~~~~~~~~~za ludi tulum u labu
sara10 a znaš sve, za puno lijepih folikulića i js
matto čestitke !!!
ja se ovo ljeto bacam na kučnu radinost nitko nije rekao da nije moguće :)
Evo i mene opet triban par mudrih savjeta, kad mi je počela menstruacija to je bilo nešto bezveze više sukrvica i nakon dva dana počela je prava mens. i ta traje li ga traje obilna i nikako stati inače mi traje 3-4 dana! kakva je situacija bila kod vas, vjerovatno je end. bio dosta podebljan od ljekova pa dok to sve ode to je moje mišljenje, da li i vi mislite tako?????
Pozdrav svim curama i puno uspjeha, Sissy75 i ja ću malo u kućnu radinost pa ako Bog da!!
Evo i mene opet triban par mudrih savjeta, kad mi je počela menstruacija to je bilo nešto bezveze više sukrvica i nakon dva dana počela je prava mens. i ta traje li ga traje obilna i nikako stati inače mi traje 3-4 dana! kakva je situacija bila kod vas, vjerovatno je end. bio dosta podebljan od ljekova pa dok to sve ode to je moje mišljenje, da li i vi mislite tako?????
Pozdrav svim curama i puno uspjeha, Sissy75 i ja ću malo u kućnu radinost pa ako Bog da!!
Ma zašto meni uvik idu dvi iste poruke, baš san smotana!!!
:-Ddraga matto,čitam i ne mogu da vjerujem,presretna sam zbog tebe...plačem od sreće:-D:-D...i sjetim se dr-a kako je pričao da oko 40-te ima jako puno iznenadnih trudnoća jer u tim godinama ženama jako naraste plodnost,zašto nama pojma...valjda majka priroda. pozzzzz tebi i aleksandru:heart: i novoj bebici.
Uživaj u sreći,zaslužila si,želim da ti sve budejednako lijepo, kao i u prvoj.
A od nas "starih",čini mi se ostale smo samo ja i crvenkapica,nažalost i Muray nam se vratila:cry: Zapravo crvenkapica još malo,ona je nova buduća trudnica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...
crvenkapice navijam za tulum u labu!!!!!!!
sara sretno!!!!!!!!!!!
sisy :love2:
Željkice možda budu i :love2:!!
Cvitka ne moraš se ništa brinut, to ti je normalno, kod mene isti slučaj bio pvi put, petnaest dana sam krvarila s tim da je prvih 7 dana bilo dosta ko pravi m, a onda ono pomalo dok skroz nije prestalo. A druga dva puta bilo normalno ko i inače kada imam m. Taj prvi put sam imala dva 8-stanična emb. možda su se bili i zakačali pa "odustali", tko će znat šta se tamo "dolje" dešavalo...al uglavnom ne brini, nije ti to ništa opasno...
Crvenkapice jesu ti javili za transfer?
Evo drage moje došlo nam je lipo vrime, proljeće a nadam se i velike bete ~~~~~~~~~~~
Pa eto i ja krecem put Splita. Imamo dvije smrznute blastice pa idemo po njih :) :)
Prva folikulometrija mi je u petak ili subotu :)
Draga Corina, želim ti sreću da se blastice ugnijezde:-D:-D i kako i sama kažeš da nam proljeće donese velike bete~~~~~~~~~~~~~~
corina sretno!!!!!!!!!!!!!!!da nam i ti procvateš u proljeće!!!!!!!!!!!!!!!!!
crvenkapice kad je transfer?
Corina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!!!
Crvenkapice, čekamo lijepe vijesti?
evo mene :))
transfer 3 dan , jutros, dvi mrve 8st i 10st
sad cekanje ....
Crvenkapice lipe vijesti! Držim :fige: da se mrvice pričvrste!!! Puno strpljenja ti želim u narednih petnaestak dana!!!
Ja bila danas na prvoj folikulom. 5dc mi je i dr. kaže da je zadovoljan, da ima 5 folikula na desnoj strani, a 2-3 na lijevoj, još su mali, ali s obzirom na 5dc to je ok!
Dao mi od danas puregon (dosad nisam to koristila), a sutra ću si sama na poslu to dati, sestra L. mi danas pokazala, valjda ću znat, dosad nisam sama sebi davala injekc.!! U sri opet folikulometrija..
A Poljak, od početka sam u njega...bio me malo naljutio nakon trećeg puta sa onim: "oću li odustat", al bilo pa prošlo...stručan je i u potpunosti mu vjerujem...
Hvala ti!!! A nekako sam pozitivna ovaj put i opuštena (zasad), idem baš sa nekom nadom...sve sam već prošla tri puta, znam šta me čeka, a psiha je najvažnija, rekla sam sama sebi: "opusti se i idi naprid sa pozitivnim mislima..." pa eto step by step!