Jasno je to meni, ali svejedno mi je čudno. Hvala ti..
Printable View
Jasno je to meni, ali svejedno mi je čudno. Hvala ti..
Vatra jesi pisnula test?
Da li to znači da bi ja eventualno trebala napraviti kariogram?
Pa nebi bilo loše napraviti.
A i ja sam sam ga radila, radi tih biokemijskih, bio je normalan. Puno veća je vjerojstnost da ti testosteron smeta nego da ti je kariogram neispravan.
Misliš da testosteron smeta kod implatacije?
U kojem smislu smeta testosteron? Kod mene je godina na nizim granicama, cak ponekad zna biti i ispod donje granice. Nitko to nikada nije prokomentirao. Sad u ovom postupku je bio malo ispod zlatne sredine. Meni su sada spomenuli genetske pretrage. Ali za sada cekamo betu 18.4, ako istrpit do tada.
vatra kakva je situacija kod tebe?
Mislim da prvenstveno u kvaliteti stanice, posljedicno embrija, ali cini mi se da govore i o endometriju, jer ipak on ovisi o hormonima. Pogledaj malo ako ti se da, stalno trubi kako pocs daj puno stanica ali nekvalitetnih.
https://www.youtube.com/watch?v=lPhKOyj8gFg
Super video!
Oprostite sta se javljam kasno
Jutros + ko kuca!! He he...
12 dnt 4-stanicnog malo embrijica
O pa bravo!!!! Cestitam i sretno i dalje!!!!! :)
Vatra 86,čestitam,tooo!!:)
Ja krenula stavljat obloge s ricinusovim uljem pa poslije malo izmasiram svoje reproduktivne organe. Jel ko od vas to radio? A valjda ne moze skoditi. Bar nesto da radim.
Vatra tooooo :) posebno me veseli tvoj plusic! Ako si ti pisnula 12 dan, ja sam skoro na pola puta ;)
Bravo Vatra!!! Čestitam!!!!
vatrice predivno!
Hvala cure, bit ce ovo dug period, ali izdrzat cemo sve za bebicu
Rominka pa ti mozes slobodno prije na 9 ili 10 dnt.. ~~~~~~~~~~~~~
LF2 Zanimljivo, nisam to radila ali ako psihi pomaze onda super a jos ako organima pomaze onda jos vise super
Vas zanimaju simptomi? ;-)
Vatra cestitam!:-D sretnoooooooooooooo!
Vatra cestitam, bas se veselim zbog tebe, sretno.
Vatra, cestitam i zelim ti da sve ide kak treba!
I koji su simptomi? Ajde, Vatra reci nam da se pronadjemo u njima :)
Vatra, supeer, cestitam... Neka bude lijepa beta i predivna trudnoca...sretno :-)
He he.. Mene su jajnici poceli boliti 5 dnt i bol se nekako sirila do bubrega, sad me jos uvijek bole jajnici, imunitet mi je pao isto 5 dnt da sam zbog temperature,grlobolje i sinusa zavrsila na antibiotiku, i skuzila sam da nekako vise pijem tekucine, cice bole samo na.dodir.. Danas mi se place.. Malo su mi neobicni simptomi, jer u prvoj T nisam imala ni jedan..
Vatra :kiss: sve znas...
Romeo85 kakvo je stanje? Ima li blastica za smrzavanje? Ides li na et? Kako se osjecas?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Romeo bas sam te i ja htijela pitati kako si? I jel ima novosti?
vatrice :-D:-D:-D
Vatrice, da ti i ovdje čestitam! Nek ti ova trudnoća završi za 8 mjeseci i da ovaj put plačete od sreće! Btw, i ja ću s vama (plakati od sreće!) ;)
Romeo, kad je transfer? Možda si i pisala, ali nisam uspjela vidjeti. Sutra ili odgađate da se organizam umiri? Kako ti je sa trbuhom, jesi napuhnuta?
Jao vatra, tu i tamo virnem ovamo... kao ono...
Predivno... :-D :-D :-D
Držim fige! Ljubim te!
Rominka, Romeo... pratim, držim fige, navijam... čekam s vama!
Tnx curkice, dobro sam. :-) sve ne mogu vjerovati da je ovo sve iza mene i da je sutra taj dan. Malo sam napuhnuta, al nista strasno u donjem dijelu trbuha, nije ni cudo od tolikih folikula.... Sutra idem na transfer 1 blastice, ali bez boostera, tek toliko da se zna... Nadam se da ne budem buknula nakon toga, stvarno se trudim biti optimist i samu sebe smirivati i ne panicariti...Jucer mi je dr javio... Bila sam toliko sretna da nisam uopce pitala sta je s drugim embrijima... Znam da ce zamrznuti ostale, samo nemam pojma koliko ih je tocno, sutra cu znati pa vam javim...:-)
Yees !!!!!! Ajde da i ja, bar 10 ili koliko ono dana budem uvjerena da sam trudna, a ako ne upali, onda letimo po drugu blasticu (sigurna sam da ih ima jos)..
Hvala vam cure na podrsci :-)
Curke, sretno :ghug:
Romeo sretnoo!!! Da za 10 dana ugledas plus na testu..
Romeo85 - - hvala Bogu da je nakraju sve dobro prošlo i sretno ti na transferu i da za koji dan ugledaš plusić na testu za početak. :heart:
Romeo neka je dobro finulo, a onda jos malo pa ces se i ti kotrljati ovo ljeto :)
Postoji li mogucnost da se osjecam od utrogestana iscrpljeno i umorno, da glava boli?
Sretno i da prodje sve ok Romeo :)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Moguce je, na mene su djelovali ko Normabel.
Samo sam gledala di bi mogla lec i odspavati malo. :)
Sutra 9.dt ...dal da napravim test...tko je za ko protiv ;)