probala cardio2
ali me sve boli od jučer + mala se budila, tako da sam se zadovoljila sa 2 od 3 circuita
ajde da sam napokon probala te burpeese, izgledaju strašniji nego što jesu :)
Printable View
probala cardio2
ali me sve boli od jučer + mala se budila, tako da sam se zadovoljila sa 2 od 3 circuita
ajde da sam napokon probala te burpeese, izgledaju strašniji nego što jesu :)
Bravo cure :klap:
Mi smo na grupnom neki recovery radili.
Ja cu sutra najvjerojatnije pizzu napravit :/
Cemu taj smajlic? :mrgreen:
Moras malo UH goriva ubaciti ;)
Ja sam poslije posla napravila body crush 15 i jos onaj zadnji petominutni #25. Taj je fora.
Volim sve vjezbe sto bosa radim.
I pratila sam zuzku u ovom AMRAPu! To me bas usrecilo. Onda sam napravila mini shopping, jedan poklon, jedna torba i jedna cokolada. I to me usrecilo.
Meni danas ekstra cardio dan :-)
Prvo Zuzi s pocetnickim koji je bas fora, sve jednostavno a opet se fino zapuses i jos se maloprije dokrajcila s c3.
Cekaj Betty jel ta coksa ide za poklon ili tebi :-D
Uh mene bi razveselila jedna fina od 85%
Spajka zato sam si ja kupila i od 2,5 kg :lool: Ti su mi bas taman.
Stara 16-ica ošla jučer, ne bi virovala, došao rus po nju i kaže on meni: mi u Rusiji imamo veće girje :lol: dobro pa sam se suzdržala da ne prasnem od smijeha....
Odmah danas uzela druge ruke profi 16-icu i sutra testing :angel: večeras sam u komi i pojela sam puno previše lješnjaka (još sam i domaću nutellu napravila) :škartoc:
Spajka, bome si skromna za ročkas :lol: baš mi se sviđa spravica!
Slanutak će ti bit i sutra ujutro brzo....ja kuham maneštru za 2 dana...
PS. okinula sam na opis danci s garminom i girjom :lol:
I da, Spajka, sasvim normala stvar da nešto možeš s jednom, drugo s drugom, treće s trećom težinom... zato kreneš kupovat, putem negdje krivo skreneš i završiš sa stanom koji liči na moj :lol:
Betty, super za torbu i čoksu!
Iiiiiiiiiiiii jeste se raspisale
moram priznati da nisam znala da je trcanje takva znanost
svaka cast cure!
al ja necu na tamnu stranu :mrgreen:
meni su tu dvije stvari nevjerojatne - sasa zvijer, koja kaze da je bila antitalent za sport i vikki koja stalno nesto prica da nema neke rezultate :zbunj:
a ono, rasturaju
ja bila i ostala antitalent, motorika mi nije jaca strana, nikad se sportom nisam bavila...
pa kad to uzmete u obzir, jasno vam je zasto me veseli mojih 7 sklekova :-)
danas sam vrhunski odradila c1
ne mogu reci da nije bilo tesko, al pratila sam ih u stopu
sutra wo3 po zadnji put
e da, pa po kakvim selima to sve zivite?
sve nesto pricate u mom selu...
Ne vidim da ima neke funkcije osim što izgleda sportski :/ ili nisam pažljivo gledala.
Ne znam koji Danči ima, ali ja bih recimo ovaj: http://www.sportsshoes.com/product/g...running-watch/ ili ovu zvijer: http://www.sportsshoes.com/product/g...-rate-monitor/ ali to u nekom idućem životu. Mjeri sve, puls, pejs, aerobne zone, vrijeme potrebno za oporavak...
Jeftinija verzija istoga (naravno manje funkcija i slabiji gps, koliko sam čula): http://www.fitness.com.hr/shop/oprem...unner-110.aspx
Inače imam već četiri godine ovaj polar: http://www.bodyblade.com/en/webshop/...n-s-ft40-white ali to je samo pulsmetar, nema gps-a, no super je jer pokazuje jesi li u aerobnoj (fat burn) zoni ili anaerobnoj (fitness improve), pamti treninge, ima fitness test (na temelju petminutnih otkucaja srca u mirovanju izmjeri VO2max - kapacitet pluća, npr. kad sam tek počela trčati, bio je ispod 40, a sad je 51). No garmin ima sve to, pa i više :D
Spajka, što radi ova tvoja narukvica, je li to isto što i vivofit? Mjeri puls? na temelju čega registrira aktivnost?
Cubana, dobrodošla na tamnu stranu :-D
Tangerina, bravo za burpeeje :klap: treba zapravo samo probati.
Prijavak: brzinski trening, 3 runde, 6 vježbi (triceps dips, sklekovi, one leg dead lift s girjom, swingovi, side plank leg lift i russian twist.
Ajd da se nasmijete otkrit cu vam moju kolekciju utega, koju jelte sad moram prosiriti. Dakle imam 0.5 kg, 0.75 kg, 1 kg, 2 kg i 3 kg. Napredak vam je jasan. Apsu di si? I ko je jos pocetnik? Eto i sad cu u shopping 5 kg. Bas se bahatim.
Skuhala sataras, poklekla na neeee slanutak i pohanci iz pecnice. Klinci s osmijehom otisli na spavanje.
Ginger, nije da nema rezultata, ali imam slabih točaka, večeras sam jedva osam sklekova u komadu i to ne do poda (ali malo mi fali), girju od 8 kg imam već godinu dana i još nisam napredovala da bih trebala težu, tursko dizanje nisam probala napraviti ni bez girje :škartoc: Bezveze stojim na jednoj točki što se tiče snage zato što brljavim, ono, znam svu teoriju, ali praksa šteka. Nijedan program koji sam započela nisam dovršila,a onda su mi i rezultati slabiji nego što bi mogli biti.
Vikki mjeri puls, gibanje, ima gps. Po recrnzijama je dobra. A ni seljancici je lijepa. Proucim jos, na kraju cu kupiti vivofit jer vidim jako je pametan.
Ivana, coksa je za mene, bas ta od 85% ♥
Danci, umirem na rusa :lool:
Ginger, selo je nesto sto nema gradonacelnika nego nacelnika :lool: (a ponekad ni to). I teska provincija, 500 km od zagreba. Selo, dabome!
vikki ovaj tvoj mi je najljepši od svih spomenutih, inače volim bijele gadgete :plitka:
Danci loool za Rusa, gdje te nađe :lol:
Spajka, fina kolekcija, a što ti nije 5 kg previše? Možda ti je vrijeme da pređeš na kbell, ja se sve nešto mislim a ne da mi se investirati...
cure
izgleda da i ja pređoh na tu vašu dark side :-)
Idući tjedan imam prezentaciju na jednoj međunarodnoj konferenciji u Ankari gdje ću biti 4 dana i ja već sad razmišljam da neću moći bez sporta i smišljam načine što i kako.
Još nam nisu javili hotel al bit će neki s 4* pa se nadam i nekom fitnesu/bazenu ili ću skakutat u sobi gledajuć u laptop juhu huj...
Nekad bih samo planirala što obići i vidjeti. Definitivno širite zarazu :mrgreen:
Idućom prigodom nadam se da ću vam se pridužit na cugi :-)
Danci, looool na Rusa!
Ivana, super za Zuzi, bas volim da ti se svidja.
Lili, Ankara, wow! Sretno na prezentaciji. I naravno da ces vjezbati :D
Ustvari, meni je bilo lakse vjezbati na tim putovanjima nego u Zagrebu. Npr. na sastanak moras doci u 9:30?! Halo, pa sto ja napravim dotad :lool:
Na dorucku gledam biti u 8:30, krenem u 9 i stignem na vrijeme na sastanak.
Ja sam znala ici i na trcanje, vjezbala sam u sobi kraj laptopa... Nemas nikakvih drugih obaveza :D
Predobri su satovi! Lijepi i kul :)
Jutros perfect abs: http://www.lovingfit.com/exercises-w...rglow-workout/
Betty, jesi kad to probala?
Meni je taj trening super, vjezbe naoko i nisu zahtjevne, ali svaka ima 30 ponavljanja i onda se bas osjeti. Nakon toga malo swinga i pravac na istok Hrvatske :mrgreen:
super su vam ovi satovi :klap:
al ja bi radije jos jedne tajice :povrsna: :lool:
lili naravno da ces vjezbat :) kako se brzo navuces, jel da?
anci sretno danas!
anci, jesam, radila sam ga jednom. tad mi je rame bilo u banani pa su me oni windmilli mučili
to je super tihi trening, baš bih ga mogla opet ovih dana, zaželila sam se nečega od čega će mi trbuh gorjeti, to mi je nadraži osjećaj na svijetu
inače, jutros cardio shred #11, pratila sam zuzi i bila sam krepana jer sam sve radila s 12kg, oni sumo squats sa girjom su me dokrajčili
al sam je pratila! :-D
ne windmill nego plank mill :lool:
Bravo, betty, pa to je super!
Ja nisam mogla sve sumo sqauts s 12, morala sam nakon prve ture uzeti 8!
Bravo, bravo!!!
Da, i ja iz istog razloga i ja volim perfect abse! Tiha vjezba, a znojis se :D
Bravo cure!!!
I meni su ti ABSi mrak!
Jutros S&S sa upgrade-om :mrgreen:
Dokazalo se ono u što sam sumnjala. Nije bilo problem 1 arm swinga sa 16kg do gripa nego preširoke ručke za moje dlanove. Očito je nama manjima to problem (ili je samo meni :neznam:).
Daklem, da se pohvalim, napravila sam SVE 1 arm swing sa 16kg :-D!!!! I onda 4TGu sa 16kg + 6TGU sa 12kg.
Od sad pa nadalje ne kupujem nijednu vrstu girje do profi :raspa:
Danci, ja sam jutros i prsten skinula jer mi je sve smetalo, a nikad mi ne smeta. Vracala sam se iz auta po njega.
Sad mi je zao da nisam kupila profi, uopce nisam ovo ocekivala.
I ruralna sam djevojka, pa tko bi rekao da cu imati problema s ruckom :lool:
Anci, sr.....
Al dobro, girje ne propadaju i ne gube na cijeni, uvijek se može prodat i dodat razliku do profi, po mogućnosti 2. ruke obzirom je cijena manja a ona potpuno jednaka (ako izuzmeš da se možda malo manje sjaji) ;)
Jedino se profi općenito manje prodaju...
Baš me mm pitao jučer što ću s 8-icom. Stoji tamo, nisam je u rukama imala već jako dugo. Reko za sad ne prodajem. Pa bit ću ja jednog dana stara baba koja možda neće moć mahat sa 16-icom :mrgreen:
Za vjezbu ili za opremu?
Za vježbe, ali da nije Zuska, ako ima. Da je neka cijela, konkretna rutina. Ja si sve nešto sama slažem, ali vidim da idem linijom manjeg otpora i radim što mi ide.
balarosa, najbolje bi ti bilo ovog Pavela što danči radi, simple & sinister
Ja sam oduševljena sa S&S. Doduše, svaki dan se radi isto pa je tu malo problem monotonije ali snaga mi rasteeeeeeee toliko nevjerojatno da i na monotoniju zaboravim :-D
Dobro razumijem da su to samo swingovi i turkish get up?
Ok, čitam komentare, očito nije *samo* :D
Prvo je zagrijavanje: 3 runde: 5x praying squat + 5 bridges (3 sec zadrške) + 5/5 halo
Trening:
1. cilj je 100 1 arm swing u 5 min - fora je da sam sebi dižeš težinu čim ovo možeš odradit
2. 5/5 TGU
Ne izgleda teško. Ali.. Ima dana i dana, nekad smo jači, nekad slabiji. Tome se prilagođavamo. Nema smisla radit sa težinom koja nam ne stvara problem jer 100 swing i 10TGU sa 8kg (ovo govorim za svoju formu) neću ni osjetiti.
Ovaj program se može kombinirati sa svime što se radi, pomoći će u poboljšanje svih drugih aktivnosti. A opet, za početnike je i ovaj program sam dovoljno.
Oj!
Samo da prijavim traljavo odradjeni wo3
Boli me zub :-(
mene noge rasturaju nakon jutrašnjeg treninga...
anci, jesi radila ovaj beginner cardio?
razmišljam da ga napravim danas popodne takvog kakav je, bez modificiranja na teže
betty ivana ga je radila cini mi se, potrazi njen post.