A meni brdskog trcanja puna kapa i jedva docekam dokopati se nasipa :mrgreen:
Javi dojmove.
Anci, 80 pistolsa... ideeeeeeeeš braaavooo!
Printable View
Anci
80 pistolsa ti si zakon, bravooo!!
Flopice prekrasan dan, da bilo bi lijepo radit recimo 3 dana u tjednu :-)
Zhang javim obavezno, meni ce to bit zahtjevno jer sam stalno na ravnom al u prirodi mi je sve ljepse 100 puta. Nadam se suhom danas.
Anci place na wc-u :lool:
Curke, bas mi je drago da sve uzivate u ovim lijepim danima.
Flopi, kuzim te, ali da nam je svaki dan ovakav, ne bi toliko uzivali :)
Danas sam isto laganini, pila sam dugo kavu kraj svog djeteta u krevetu, u kuci njene bake, procitala 70 stranica knjige. Sad nam pripremam dorucak i veselim se jos jednom lijepim danu :heart:
Anci :lol:
Anci ja plačem još i danas. Treba napraviti tih 80 pistolsa. Pa bili oni i half :-D
Ja nisam uspjela 80, nego 60, ali i sa tim sam prezadovoljna. Jump side lunges sam napravila sve.
Jučer sam napravila drugi dan izazova, međutim sjetila sam se da sam šipku posudila bratu. Radila sam sve s utezima od po 5 kg.
Imam blagu upalu.
J-la probaj napraviiti taj balans test. Fora je a uz to ćeš i naučiti kako da si maksimalno pomogneš. S jogom svakako nastavi.
Flopi onda samo laganini i dalje.
Ja ne radim pa su mi svejedno ovi dani bolji i ljepši jer smo svi skupa. Nitko nigdje ne žuri.
mb skroz dobar trening. :-)
Curke uživajte u danu!
cure koje radite taj tatin izazov, šta je to Thrusts on a Balance Ball?
ja sam odlučila, danas ću napravit onaj killer legs od prošlog utorka
Ledja, tj.lopatice otprilike su ti na lopti i dizes kukove i stegnes na vrhu.
Tangerina ocekujemo dojmove :)
Mene boli svaki misic u nogama :drama:
napravila sam killer legs
nije tako strašan ko što mi se činilo prošli tjedan, samo jump lunges su ubitačni
Odradila jutros wo12, očekivala sam nešto teže za kraj ali je dosta lagano. Jedva čekam završiti, dosadilo mi jillian svaki dan. Još ću večeras yogu i bunt izazov.
bravo cure za sve odrađeno uz finu klopicu ;)
ja odradila isometrics, novi workout, baš mi se sviđa, puno plankova i držanja, težak ali baš fin trening :)
Tangerina morat cu probat :klap:
Plima i willow bravo :klap:
Ja napravila neki za ruke i trbuh. Ne lajkam, puno sklekova i triceps dips,sve vjezbe koje ne volim radit :lool:
Treci dan Tatianinog izazova odraden.
Vec sad se veselim cetvrtom.
Navukla sam se.
Sto vidim po tom sto ne odustajem premda mi gore i noge i guzica. :lool:
Kod tog izazova je dobro sto mijenja vjezbe i koncept.
Nije onakav standardni izazov, jedna vjezba pa se povecava broj ponavljanja.
Mene malo blues uhvatio sto su blagdani gotovi. Bas nam je bilo lijepo.
ja sam bila dobra djevojčica i večeras napravila još i arm balance #3
Dojmovi:niije bilo brdskog treninga.
nesto mi je kcer boluckao trbuh dok smo planinarili i taman kad je nju prestalo ja sam nekako blesavo u hodu uspjela iskrenut nogu i Boga pitaj sta sam napravila uganula, istegnula ligamente, tetivu ne znam.
Brzo se digla i nastavili s druzenjem nas 2 obitelji bas je bilo lijepo jer smo isli novom stazom naisli na lovacke ceke klinci se penjali ma bas je bilo krasno pa nisam htjela riskirat s trcanjem uzbrdo po neravnom jer sam osjecala to zatezanje oko gleznja.
I onda ja pametna nakon 5h boravka u prirodi kazem muzu vi idite doma a ja cu produzit do Jaruna na 40 min trcanja prema rasporedu s takvom nogom i to 7.5 km pace 5:30 :skartoc:
I nista me nije bolilo dok sam trcala al me evo sad veceras lezim s ledom i deep reliefom. Al i dalje uvjeravam muza da to nema veze s trcanjem nego sa samim izvrtanjem noge na Sljemenu :lol:
Midlim ono trcim mjesecno velike kilometraze a uganem nogu dok se setam. Bit ce bolje sutra.
bravo svim vrijednima!
Ina33 niz :-)
I u onoj sekundi kad sam zapela i pala znate sto mi je taj tren proslo kroz glavu:
Jel trcim neku utrku? Odahnula kad sam skuzila da nemam neki polumaraton koji me ceka :-)
Pogledali veceras Doktora Zivaga kako mi je taj film snazan i divan :heart: a po Larinoj pjesmi sam dobila ime pa sam posebno vezana uz taj film :-)
lili, nadam se da ce brzo proci, ali to trcanje na ozljedu ti i nije bilo bas najpametniji potez
ja sam se odmorila ova tri dana
ne od vjezbanja, vec psihicki
u subotu sam napravila kolac, oooodlican je, bas svi ga hvale, super kombinacija ukusnog biskvita, kiselkaste kreme od sumskog voca i slatke kreme od bijele cokolade
ispao je bas kao na slici u receptu
navecer sam proslavila maturu, bilo je super, odlicna zabava, smijali smo se, plesali, pjevali karaoke, ma bas genijalno
nisam stala skoro sedam sati s plesom, noge su mi otpadale
nedjelja kod staraca, nisam cak ni previse jela, lijepo smo se druzili i uzivali u suncanom danu
i danas laganini, sredjivala po stanu, uzivala u seriji i odvjezbala svojih 40 minuta snage
sad u krevet spremna za kraci tjedan :)
Lili jesi tvrdoglava, valjda će biti dobro :love2:
tang, plima, Willow bravo bravo
ja dakle ništa jučer, a neću ni danas
obilan mi ciklus pa ću si dati još jedan dan potpunog odmora
summer super za druženje i mene čeka uskoro 20 goidna, baš se veselim!
daš taj recept s bijelom čokoladom i šumskim voćem?
meni je jučer bio još jedan odličan odmarajući dan, uz "Doručak kod Tiffanyja" navečer :heart:
i beauty day, malo sam se uređivala s maskom za lice, kosom, noktima, i teško mi jutros na posao :-P (nikad zadovoljna)
Bravo, lili, bas bravo. :mrgreen:
Meni se danas ne ustaje. Jel moze netko prevrtiti vrijeme? Unazad ili do iduceg vikenda. Hvala.
Joj Lili, stvarno ti nije trebalo, nadam se da nije nista ozbiljno.
Mi smo kasno dosli sinoc, odmorila sam se, jutros je bas tesko sve po starom. I jos skolaaaa!!!
Jucer strech, jutros extreme.
Sani bravo za izazov. Moram ga danas pogledat. Dobro bi mi doslo nesto za popodne.
Lili nadam se da ce se noga brzo oporavit, pauziraj dok bol ne prodje.
Summer bas mi je drago da si se odmorila i uzivala :) tako i triba :)
Sani bravo za izazov :klap:
Tangerina, poslin ONOG jos jedan trening?! :naklon:
Ivana, flopi, zhang kuzim vas, i ja bi jos praznika.
Mene probudilo grlo oko 4 pa sam se mucila zaspat ponovo, sad sam ko zgazena. Bome me dobro zapeklo prema plucima kad sam kihnula :/
Jbmu, krenilo me ove god, nisam godinama bila ovoliko bolesna ko ove god. Idem odma po nesto u apoteku, popila sam dva antibiotika od pocetka god :/
Jedan mah mah i od mene.....
Emmm, ja bolje da ne komentiram Lili :mrgreen:
MB :love2:
Vikend prošao uz druženje i jake bike rute po mom kamenjaru, ali jutros stigla upala grla :(
Ide spor i dug tjedan......:drama:
mb citam sto si napisala i pomislim pa kud opet. Cuclaj one neoangine ili tome slicno.
Mada, cure su na temi pisale i o propolisu.
Lili a zbilja ti nije trebalo trcanje. To je onaj ovisnik u tebi. Ali nogu si trebala odmoriti. Nadam se da ne boli jako.
Cure potpisujem sve za praznike. Bili su divni.
Ivana s bravo za extreme! Ja imam jos tri dana izazov. Onda me ceka planinarenje i slijedeci tjedan krecem na focus betu :-)
Summer to je ona torta koju ste radile tang i ti? Samo je ona malo improvizirala? Stavi nam link na recept.
Odlican ti je bio cijeli vikend. Super sto si se isplesala.
Flopi treba se malo i tetositi. Nece vjezbanje nikud pobjeci.
Tang ti si zvijer :klap: noge pa ruke. Bravo!
Danci :hug: sto je s tim grlima ove godine. Malo malo pa netko ima neku upalu.
Bravo za bicikliranje :-)
Evo torta: http://www.coolinarika.com/recept/to...sumskim-vocem/
ja sam zezla malo tijesto s previše brašna i to se osjeti, idući put ću radit bliže receptu, ali ne u potpunosti, ganache je odličan samo sa slatkim vrhnjem i čokoladom, a želatinu stavljam stvarno kad baš baš treba :)
malena beba, onaj nožni stvarno nije strašan, a njega sam radila oko 1 popodne, i onda me navečer uhvatila želja da radim još nešto joga tipa, ali snagu, a to je arm balance :) bio je baš zanimljiv, počelo je i prvo dubljenje, koje mi nimalo ne ide, moram prokužit još kako točno stavit koljena ispod pazuha i da tamo ostanu. nego su mi prekratke :lool: mislim da ću ga večeras ponovit čak!
danas me bole gluteusi od jučerašnjeg killer legs, znala sam, čim ima curtsy lunge
MB, Danci vibram za grlo :-*!
Lili, cure su sve rekle. Nadam se da nisi napravila ništa strašno, i da će noga biti ok.
Tang, zvijer :mrgreen:! Svaka čast!
Summer to je onda bio jedan super provod. Čim vidim karaoke, mora biti dobro!
Zhang, ne mogu :mrgreen:!
Sinoć odradila the warrior. Baš se super osjećam poslije njega, ono za pomjerit planinu. Jedino što ne izgledam tako :lool:!
Joj moram podijelit s vama šta je Zuzi napisala uz današnji killer legs, koja generalka:
If I locked you up into my cellar and feed you only certain foods and only the amount of calories you deserve (I’m joking of course, but bare with me) you would lose weight. And if I made you work for your food by digging holes and then jumping over them, you would build muscles. Wouldn’t that be fun? :) Maybe just for me, but you would reach your goals damn fast.
:lol:
Cure moje,
al mene stvarno nije boljela noga ostatak planinarenja (samo malo zatezalo) zato sam i otisla trcat.
evo stavljam led i deep relief i cini mi se ipak bolje jutros.nista nije oteklo.
zelim vam ugodan skraceni tjedan sa sto manje guzve.
flopica moze svima biti super primjer samokontrole sto se tice treninga, eto obilna menga i ona poslusa tijelo.bravo draga!
Ja cu danas rest :mrgreen: bar od trcanja, nadam se da sam opet brzo back.
tang predobro!!!
jutro :mrgreen:
zijev, ja sam na prisilnom odmoru i baš dobro jer je ubitačno rano (čak i meni), mala još spava pa bar na miru mogu popiti kavu,
a i kozice su joj puno bolje, sad još čekam da vidim hoće li mali pobrati
tangerina, malo me strah Zuzi :-o
lili, odmaraj sad tu nogu, jel stavljaš led?
grloboljke, nadam se da će biti skoro bolje :sick:
zhang, zaboravih komentirati onaj tvoj post o bf, pa kud bi ti ženo imala 30 a bome i 25% bf, pa ja onda imam 40 :lol:
sjećam se kad smo davno komentirali o bf pa si napisala da ti imaš oko 20, neko vrijeme si imala i 18-19, e to ti je puno realnije,
ja bi se pouzdala u one slike više nego u vagu a po slikama si sigurno tu negdje u fitness levelu :mrgreen:
btw. čitala sam neki review o P90x3 i našla ovu rečenicu, baš pogađa:
the key to a workout that’s right for you is one you (1) enjoy, (2) can do, (3) can grow with
e takav je meni P90x3!
luđakinja :lool: genijalno je!
znam na koju vježbu misliš u AB, ja sam nakratko uspjela odignuti OBJE noge od poda i baš sam bila hepi. prvi arm balance-i su mi odlični, poslije me nervirala jer je stalno dubila :lool: a to ne mogu sve.
dalje... gotov vikend :šmrc:
lili, e luda si, majkemi. nije ti trčanje trebalo, preskoči koji put, kad ja to kažem :mrgreen:
ja sam jutros peglala i između par majica radila burpije. došla do 65 i ispunila burpee izazov. popodne butt izazov :D
dobro zhang kaže, ovaj Tatiannin butt izazov je super, dinamičan je i učinkovit. ne ponavljaš do unedogled jednu te istu vježbu pa da dojadi. ovo je u principu trening, toliko i traje. izazov je utoliko što je fokusiran na jedan dio tijela. Tatianna je super složila vježbe.
ivana, svakako ga probaj.
mb, hug za grlobolju...
summer, genijalan vikend!
sani, baš mi je drago da se i tebi sviđa. ja sam jutros jedva ustala iz kreveta, ali sad sam već bolje. prva dva dana su vjerojatno najteža (po pitanju upale).
ja ga planiram napraviti do petka i onda rest cijeli vikend.
eventualno planinarenje s djecom jer očekujemo lijepo vrijeme. već se veselim vikendu :ružičasta:
ajme šta ste se raspisale, nemogu sve pratiti ni da hoću..
u svakom slučaju svaka vam čast što ste sve bile tako vrijedne unatoč blagdanima..
ja se nemogu nešto pretjerano pohvaliti, osim izazova sinoć ništa nisam ekstra radila...a kako mi je taj izazov ide već pod normalno čim ne radim nešto ekstra nemam osjećaj kao da sam bila nešto vrijedna.. zato večeras, zadnji dan, stotka i neki dobar trening. već se nabrijavam..
nisam se jučer htjela forsati, bila sam u 9 već u krevetu, po starom vremenu znači u 8. naigrala sam se cijeli dan sa klincima, bili u krašogradu, baš smo bili aktivni cijeli dan, i to ja solo sa njima jer se sa mm-om gledam preko nišana. posvadili smo se glede mede odgojnih metoda, i uopće me ne zanima do daljnjeg. još ovaj tjedan radi popodne tako da se nećemo ni vidjeti. tako mi i odgovara. i tako sam se ja zaokupirala klincima i baš se umorila. plus što su nam kumovi koji su trebali doći na roštilj otkazali jer im klinac zakurio pa sam svu mesinu,vec napacanu, morala iskroristiti. tako da sam skuhala tri ručka. još jedan podijelila na dva dijela i skoro pokrila tjedan. bar sam se toga oslobodila.
sve u svemu, izuzev mog zakonitog, bilo mi je baš lijepo ova tri dana...
a sad na posao..:)
e da, htjela sam komentirati taj vaš butt izazov. budem se sad njemu posvetila. a anči klanjam se na te pistolse, meni je to nikak baš nejde. samo uz stolac mogu. a to nije to.
tigrić :)
super si s tim izazovom, sljedeći neka ti bude ovaj za dupe, svidjet će ti se! jednostavne su vježbe, super posložene i učinkovite.
yebote, trebala bih raditi u prodaji :lool:
hug za muža, kužim te. kaj je bilo?
mi se, da te utješim, najčešće i zakačimo oko djece. ako sam ja prepopustljiva- što znam biti i što nije ok :škartoc:
ako mu prigovorim pred djecom :škartoc: što znam da nije ok.
ali on slovi za "strožeg" pa se znamo zakačiti.
on kaže da nije strog, da netko mora biti odrasla osoba :škartoc:
Anci kod nas je ista situacija sta se odgoja tice :skartoc:
Tigric :love: rijesit cete vi to.
Danci :love: ozdravi brzo!
i nama su najčešće svađe oko pristupa djeci, tigrić skroz te kužim :hug:
kod mene ipak te svađe urode plodom, nakon par dana dumanja, i poslije malo razgovaranja, budemo obično malo pametniji nakon svega
anci, ja mislim da je ok da si roditelji međusobno nekad prigovore pred djecom. naravno ne da se gađaju tanjurima i časte prostim riječima, ali neslaganje je sastavni dio odnosa, ne možete uvijek nastupit ujedinjeno
Jesam draga hvala :kiss: ja sam bro "regenerirajuci"tip nadam se brzom oporavku.
e kad ti kazes onda...:mrgreen:
Tigric skroz.te.kuzim, uh .meni moj isto zna dic zivac ne oko odgoja al svejedno.ja sam tren utno u pms-u i fakat sam nemoguca.ono kuzim al ne mogu protiv sebe. Grrrr....