Kanadske kuće / Marlesice
Vozimo se neki dan na potezu Zaprešić - Laduč - Harmica i ugledamo natpis "KANADSKE KUĆE". Prebacimo se sa glavne ceste na put i više nego ugodno iznenađenje : kuće predivne , dovoljno velike , na dobrim parcelama, možda malko preblizu jedne od drugih,ali ....strašno nam se dopalo.Htjedoh upitati ima li netko da je možda kupio takvu kuću
( kvadrat kuće i zemljišta po sistemu "ključ u ruke" dođe oko 950 EURA ),
pa da iznese svoje mišljenje življenja u takvoj kući?
Navadno je omjer cijene i troškova života zaista dobar.....
Mislim da ćemo za koju godinu htjeti što dalje od centra grada....ionako nam je dosta gužve sa autom,očajnih susjeda,pokakanih parkova i loših vlasnika pasa....
Re: Kanadske kuće / Marlesice
Citiraj:
mamin lavić prvotno napisa
Vozimo se neki dan na potezu Zaprešić - Laduč - Harmica i ugledamo natpis "KANADSKE KUĆE". Prebacimo se sa glavne ceste na put i više nego ugodno iznenađenje : kuće predivne , dovoljno velike , na dobrim parcelama, možda malko preblizu jedne od drugih,ali ....strašno nam se dopalo.Htjedoh upitati ima li netko da je možda kupio takvu kuću
( kvadrat kuće i zemljišta po sistemu "ključ u ruke" dođe oko 950 EURA ),
pa da iznese svoje mišljenje življenja u takvoj kući?
Navadno je omjer cijene i troškova života zaista dobar.....
Mislim da ćemo za koju godinu htjeti što dalje od centra grada....ionako nam je dosta gužve sa autom,očajnih susjeda,pokakanih parkova i loših vlasnika pasa....
Khm, khm !
Mi smo u nasoj kucici od Badnjaka i JAKO smo sretni.
Reci kaj te zanima ?
:angel:
Kanadske kuće / Marlesice
Hvala TATA MATA na iscrpnom odgovoru....Naselje ima zemni plin ili...?
Citiraj:
Aha... ;)
Daddycool si videl kak me MMoover prokljuvil odma ! :mrgreen:
MMoover koji ti supruga ima nick na forumu ?
Citiraj:
TATA MATA prvotno napisa
Citiraj:
Aha... ;)
Daddycool si videl kak me MMoover prokljuvil odma ! :mrgreen:
MMoover koji ti supruga ima nick na forumu ?
Pardon... hehe, nisam ni gledao koji ti je nick, nego sam automatski pomislio da se javila neka mamica... :lol:
Supruga nije registrirana, koliko sam ju shvatio... ona prati iz prikrajka već mjesecima ovaj forum, kaže da dosad nije osjetila potrebu da se registrira... ali, uskoro... tko zna... :) :) :)
Re: Kanadske kuće/Marlesice
Citiraj:
Ipak smo se predomislili kaj se tiče Laduče jer je dosta daleko, a i sve je prodano...Mislim na Nove dvore (valjda je dobro napisano) i kanadske kuće od onog poduzetnika Mandića....Svi sadržaji su u blizini, od vrtića do škole...Trenutna je cijena kvadrata oko 1150 EUR-a i tek će se graditi kuće. Dakle, pitanja za TATA MATA- u :
1. način grijanja?
2.kakva je konstrukcija na gornjem katu? da li "škripri" kada hodaš?
3.veličina vrta?
4. opremljenost stana kaj se tiče keramike-pločice i stolarije....
Valjda nisam udavila do kraja... :lol:
u već izgrađenom naselju imaš jednu kuću koja im služi kao 'ured' i kao ogledna kuća. možeš slobodno doći razgledat/isprobati.
mi se prešetavali 2 puta i svugdje zavirili, skup sa Petrom
jedva čekam da počne prodaja i gradnja.
TATA MATA kad se biraju svi ti detalji i kolko to utjeće na cijenu? ;)
Citiraj:
Inesica prvotno napisa
jedva čekam da počne prodaja i gradnja.
Ne znam dal ste obavili rezervaciju jer je cijelo novo naselje navodno vec rezervirano, no naravno da bu netko udustal ali samo da znas.
Citiraj:
Inesica prvotno napisa
TATA MATA kad se biraju svi ti detalji i kolko to utjeće na cijenu? ;)
Evo na primjer...ako zelis siru kuhinju onda nadoplacujes samo to kolko zelis prosirit...ili ako zelis neke dodatne elemente onda sve to placas.
Neke stvari se mozes dogovorit...NPR: svaka soba ima ugradbeni ormar...no mi smo se dogovorili da nam u glavnu spavacu sobu stavi dva ugrdbena ormara a u sobi koja se na nju naslanja makne ormar.
Kuzis...nasa soba ima 2 a ona di je izlaz na balkon nema ugradbeni ormar vec smo stavili jedan nas klasicni ormar iz stana...I TO SE NE NAPLACUJE !
Citiraj:
TATA MATA prvotno napisa
Ne znam dal ste obavili rezervaciju jer je cijelo novo naselje navodno vec rezervirano, no naravno da bu netko udustal ali samo da znas.
jesmo, :D rezervirali smo si jednu na kraju niza, onaj malo veći tip.
mi naravno isto imamo idejica za neke promjene
Citiraj:
Inesica prvotno napisa
Citiraj:
TATA MATA prvotno napisa
jesmo, :D rezervirali smo si jednu na kraju niza, onaj malo veći tip.
mi naravno isto imamo idejica za neke promjene
Mrak !
Ajde se javi kad ces doci u Metropolu, pa da te pozovem na casu vode. :mrgreen: