I ja vjerujem dr. Matijeviću
Ne mogu vjerovati da je dr. Matijević prozvan kao nestručan liječnik. Na žalost nisam gledala prilog (sva sreća da mi je Nova tv loša), ali po reakcijama ostalih i ja vjerujem kako u tom prilogu nešto ne štima. Budući da sam i sama novinarka, ne mogu vjerovati da je jedna takva televizijska kuća pustila taj prilog a da se nije kod pacijenata raspitala i za njihova mišljenja. A da je riječ o više nego stručnom doktoru potvrđujem iz osobnog iskustva. Prije svega dr. Matijević je jedan od troje doktora koji su pristali u mom slučaju voditi moju eventualnu trudnoću koja je zbog moje bolesti proglašena najvećim mogućim rizikom. Osim toga, on je jedini, nakon što sam izgubila dvije trudnoće, dijagosticirao i da sam imala septum maternice, što je pored moje osnovne bolesti (a riječ je o sistemskom lupusu), bio još otežavajući faktor za uspješnu trudnoću. A zamislite u Petrovoj nitko od liječnika ( a bila sam kod njih 6) to nije primjetio na ultrazvučnom pregledu.
Osim toga uvijek kada sam bila na Svetom Duhu, nisam susrela nijednu pacijenticu da je rekla nešto loše o dr. Matijeviću. Iako je i on možda imao koji loš dan, pa nije bio nasmijan sa svima, 100% sam sigurna kako je jedan od najvećih stručnjaka na ovom području medicine.
Doktoru Matijeviću i ja tako dajem najbolje moguće ocjene, a Novoj TV veliku jedinicu.