Kupujemo novi auto jer nam je stari premali, pa me zanima ako znate koji bi nam odgovarao. Treba nam mjesta za dvije autosjedalice plus jos jedno mjesto za sjediti odizad, i naravno da ima veliki gepek da nam stanu kolica i druge stvari.
Printable View
Kupujemo novi auto jer nam je stari premali, pa me zanima ako znate koji bi nam odgovarao. Treba nam mjesta za dvije autosjedalice plus jos jedno mjesto za sjediti odizad, i naravno da ima veliki gepek da nam stanu kolica i druge stvari.
Toyota Corolla Verso
uf, moj san... nažalost - nedostižan :/ ...Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
nissan pathfinder
mi ga kupujemo najvjerovatnije slijedeci mjesec 8)
renault kangoo 8)
mi promijenili :D
:roll: moja želja... ali ako ima išta osim lima i kotača SKUPOOOOCitiraj:
VIPmama prvotno napisa
..A Škoda Octavia?MM ima taj auto i super smo zadovoljni-bunker ooogroman a prostora unutra kao u priči...i dizel je,malo troši a i cijena mu je bila Ok.Za po gradu,meni je super moja 206ca,nije baš velika a iza je ok mjesta.Citiraj:
lunas prvotno napisa
ako cesto putujete ja preporucujem nesto malo skuplje ali sigurnije, tipa suv ili jeep.
osim vec navedenog nissan pathfindera, super su mi i micubishi pajero, toyota voyager, chrysler voyager....osim ogromnog prtljaznika, 5-7 sjedecih mjesta, visokog stupnja sigurnosti i udobnosti, prednost im je sto su vecinom dizelasi i ne trose puno, tako da se isplati svaki euric potrosen na kupnju.
nije mi los ni grand cherokee iako je prtljaznik manji.
Mazda 5 :naklon:
Mi imamo Premacy i prepreprezadovoljni smo, ali one se više ne proizvode, Mazda 5 je njihova nasljednica. :)
mi smo povoljno dobili godinu dana staro službeno vozilo s full opremom (koju nikada ne bismo uzeli da nije bila "u paketu" :roll: )Citiraj:
moja želja... ali ako ima išta osim lima i kotača SKUPOOOO
od jedne velikeeee auto kuće
novi ne znam kad bismo mogli kupiti
A koje to vozilo? I od koje autokuce?Citiraj:
VIPmama prvotno napisa
moje pjesme, moji snovi.Citiraj:
Mamasita prvotno napisa
i mi smo u istom poslu, twingo je definitivno postao pretijesan.
zasada nam je najrealnija xsara picasso i škoda roomster.
uh sad sam skuzila gresku.
nije toyota voyager nego toyota landcruiser. :mrgreen:
mazda 5?
vidim da je luna napisala
i ja kažem :naklon:
citroen xsara picasso - imamo ga, obožavamo ga :mrgreen:
i mi ćemo tako :mrgreen:Citiraj:
anek prvotno napisa
..kakva je ta škoda roomster?-priznajem, i meni je zapela za oko...možda jednog dana kao zamjena za Ocatviju..ali ne još,ova nam ima jedva 2 godine...Citiraj:
ra prvotno napisa
ima puno prostora stvarno, 3 sjedala otraga (a to mi je glavni uvjet), veliki bunker... samo, malo mi je kockasta otraga. cijena kažu malo viša od očekivane i od ponuđene opreme (pratim sad sve auto emisije :roll: )
mislim da će ipak biti xsara.
ra super za novi auto. i ja se nadam da ćemo ove godine kupiti drugi,ali još neznam kakav.
moj san snova je honda frv,ali bojim se nedostižan san
I mi smo zakljucili da je najisplatljiviji picasso.
Preporučujem Ford Focus - ja imam tri sjedalice.
Malo skluplji su Ford S-max, Opel Zafira ili definitivno moj favorit Honda CR-V
slazem seCitiraj:
Mirta30 prvotno napisa
ja ga imam i apsolutno odusevljena
moj san, na žalost way tooooo much, novi c4 picasso :zaljubljen:
prije nepuna 2 mj kupili renault scenic, baš zbog 2 autosjedalice, prezadovoljni smo, mjesta iza ko u priči, a i gepek dovoljno velik
samo što smo ga ulovili na onoj xxxl rasprodaji 20-ak 000 kn jeftinije, inače ne znam kako bi izgurali tu kupovinu
i zaboravih, troši malo, ali najvažnije je da je jedan od najsigurnijih u svojoj klasi
razmišljali smo i o zafiri, ali loče previše, a ni sigurnost joj nije baš jača strana :/
ono gore navedeno ;) renault kangoo :) od velike autokuće ;) koja dila i volvo 8) ;)Citiraj:
koje to vozilo? I od koje autokuce
jedino na taj način smo mogli tako nešto (jedva, doduše) priuštiti, još ima i tvorničku garanciju plus produženo jamstvo.
na euroncap testu ima 4 zvjezdice, ali čak model prije ovog što smo mi kupili tako da mislim da ovaj može samo biti još za nijansu bolji
I mi isto. Super je. Jako udoban. Ima odostraga tri odvojena sjedala pa bez problema stanu dvije sjedalice i još jedna osoba (ili tri sjedalice).Citiraj:
anek prvotno napisa
Mi smo ga prozvali jaje jer tak izgleda, pa je M jedno vrijeme sve aute zvao jaja. No sad je čovjek napokon skužio da je samo naš auto jaje, a da su svi ostali auti Pa im se tako i obraća :P
kaj je sad!? 8)
kakvo je ovo hvalisanje!
vidim ja da bi vi o autima pricali, no kaj da vam velim (hihihi) ne na ovom forumu :dancingfever:
moja preporuka je vec recena jedno 3-4 puta, a kako je zabranjeno reklamiranje i hvalisanje... :mrgreen:
Vidio sam jučer roomstera uživo. To je zapravo neveliki autić grozomorno visoke cijene. Cijenom i opremom u stopu prati Kangoo-a, dakle skupo.
OK, lijep je.
Mi smo nedavno kupili Mazdu 5 - monovolumen sa 7 sjedala, zadnji red se može preklopiti - prtljažnik je ogroman , toplo preporučam!!!
ja mislim da je roomster zapravo manji (niži) od kangooa, i da je više sličan c4 picassu ili da je nešto između kangooa (ili tog tipa auta - berlingo i sl.) i c4 :preskaceuze:Citiraj:
Vidio sam jučer roomstera uživo. To je zapravo neveliki autić grozomorno visoke cijene. Cijenom i opremom u stopu prati Kangoo-
definitivno.....već 5 godina radi besprijekorno.......a mjesta u njemu koliko želiš......s time da sad kad je izašao ovaj novi C4 picasso.......još su mu spustili cijenu a najbolje je to kaj već u "baznom" modelu imaš sve kaj trebaš tj. nekakva dodatna oprema praktično i ne postoji....a i cijena je relativno prihvatljiva s obzirom na ostale preporukeCitiraj:
anek prvotno napisa
Peugeot 307 SW karavan-prostran, mogu stati 3 sjedalice, gepek velik i prostran, ma auto sve 5 :D
Berlingo ili Partner
idealni za obitelj, a i na more možete bez veće gužve!
Mi smo imali Kangooa i super je što se tiće mista! Bili smo vrlo zadovoljni! Šteta pa je bio službeni, sad je MM dobio Hyundayi matrix, malo manje mista, ali nije loš, ipak je novi.. :mrgreen:Citiraj:
VIPmama prvotno napisa
jel netko zna odgovor, hitno nam je:
ako covjek otvara obrt, i zeli kupiti auto na ime obrta da li on placa cijenu kao privatna ili pravna osoba tj placa li on pdv na auto..
ako ja hocu kupit auto on za mene kao privatnu osobu kosta 160 000 kn sa pdv-om..
tko zna???
ja mislim da pdv plaćaš u svakom slučaju, samo što ti se on, ako je na firmu, na kraju priče vrati. Tako ja mislim, a sad dal je to točno :mrgreen:
Bude ti se netko upućeniji valjda javio...
tako je kako ti je Sun rekla.
neznam da li ste sada prvu god.u sustavu pdv,ako niste taj pdv ti se ne vraća,znači isto kao da kupuješ kao fizička osoba.
a ako jesi u sustavu,ti platiš punu cijenu(sa pdv-om) i na kraju tromjesječja ili mjeseca(ovisi sakih koliko mj.plaćaš pdv) iznos za platiti pdv ti se umanjuje. tako da možeš biti i u plusu sa pdv-om pa par mj.onda uopće ne moraš plaćati pdv.
imam ga :zaljubljen:Citiraj:
Poslid prvotno napisa
C-max je slijedeći :dancingfever:
Opel ZAFIRA -imamo 2 AS 9-18 i buster, bunker u koji stanu kolica za blizance i još jedna, dodatna 2 sklopiva sjedala po potrebi -auto je zakon.
Sljedeći nam je opet Zafira samo nova.