Vedran je u fazi u kojoj se odusevljava arheologijom i vec je par puta pitao u koju skolu i fakultet mora ici da bi bio arheolog.
A vasi klinci?
Printable View
Vedran je u fazi u kojoj se odusevljava arheologijom i vec je par puta pitao u koju skolu i fakultet mora ici da bi bio arheolog.
A vasi klinci?
Profesorica engleskog. 8)
Danas ujutro nas je pozdravila u krevetu engleskom pjesmicom Monster face i dijelovima tijela.
Spominje dvije dijametralno suprotne stvari: znanstvenik i bankar. Po njegovim osobinama ja ga vidim i u jednom i u drugom, a u stvarnosti, radije bih ga vidjela u ovom prvom.
I Erik će biti arheolog (kao i njegov pradeda) i to ga drži već 2 godine. Samo se ne može odlučiti dal će proučavati ruševine gradova, kosture, mumije i piramide ili će iskapati ostatke dinosaurusa.
rudar :mrgreen: - želi vaditi dijamante :saint:
jutros želi biti logoped ili policajka.
blago vama vaši su ambiciozni
moj kaže da će prodavat ribu s tatom ali se premišlja jer mu smrdi :lol:
Eva Marija: A što bi ti, mama, htjela da ja budem?
Ja: Ne znam, stvarno... što bi ti htjela biti?
Eva Marija: Pa... Skijašica i balerina.
Ja: Super.
Eva Marija: Ali, ima nešto što bih ja u stvari najviše voljela raditi...
Ja: Da?
Eva Marija: Čuvati krave!
:? :saint:
- nogometaš
- hokejaš
- sladoledar
- striček u vrtiću
- pokusni kunić za play statio igrice - on to zove "informatičar" :mrgreen:
na faks ne misli ići, a užasno je ljut jer srednja postaje obavezna :roll:
policajac
frizerka
Starija curka već više od dvije godine govori da će biti veterinarka i to za lavove.
Manju smo nedavno pitali što će biti kada naraste, a odgovor je - velika! 8)
:lol:Citiraj:
aleta prvotno napisa
Sa tri je izjavio da će biti Tarik Filipović i voditi milijunaša :lol:
Sad se nešto premišlja ali trenutno ipak želi biti inžinjer kao tata.
za one koji nas znaju, ne trebam niti napisati:
naravno da će biti vozač tramvaja.
U jednom razgovoru s vozačicom tramvaja ona ga je pokušala odgovoriti od tog posla, ali se malac neda. Već je i pitao u koju točno školu mora ići da bi to postao.
Kad završi MIOC ići će na fakultet za kuhare.
mehaničar na autoutrkama a hobby arheolog :lol:
bagerista , općenitije - građevinac.
Ema mijenja kako vjetar puse. Zadnje kad sam je pitala zeljela je biti cvjecarica.
veterinarka za krave i konje
ili
zlatarica (ima neka tajna veza izmedju bubicinog i moje...)
Kiki već dulje vrijeme govori da želi biti ZUBAR.
Ana Zara mijenja mišljenja kao čarape-trenutno želi biti pjevačica.
(hoda po kući u ultra kratkim minicama, sa plastičnim mikrofonom i vrišti
...da te mogu pismom zvati...)
D. je sa tri godine zelio biti smetlar.U to doba su ga odusevljavali auti a posebno smetlarski.U vrticu su te godine imali malu priredbicu za roditelje kojoj je tema bila ....."Sto cu bit kad odrastem".On je bio smetlar. 8)
Izgledao je cool u svom narancastom kombinezonu kojeg mi je krojacica sasila po fotografiji koju sam napravila kad su momci dosli pokupit smece i sa kapom koju smo dobili od njih na poklon kad sam objasnila zasto ih slikavam. :heart:
Poslje toga je zelio bit "doktor za morske pase".Ovo mi nikad nije bilo jasno zasto bas samo za njih a ne i za druge zivotinje iako voli zivotinje i imamo ih poprilican broj razlicitih doma.
Sad vec neko duze vrijeme ( tocnije od proslogodisnjeg posjeta NASI-nog centra) zeli bit astronaut :shock:.Curke moram priznat da mi se ovaj izbor najmanje svida :(
Njegova ce biti zadnja rijec u izboru zanimanja a ja se samo molim da to ne bude neko rizicno zanimanje,da u njemu nade sebe i da bude zadovoljan.
i moje dijete je s 3 godine bio fasciniran smetlarima, njihovim kamionom, pa kako okrecu kontejner sa smecem, smrk za vodu ....Citiraj:
D. je sa tri godine zelio biti smetlar
kad bismo prolazili kraj kamiona, obavezno bismo morali stati i cekati da dovrse posao, da on moze pazljivo promotriti sto rade, kako...
:lol:
Luka će biti nogometaš,a u slobodno vrijeme između utakmica će slikati slike koje će prodavati turistima na moru!!
A Borna će naravno biti nogometaš kao i brat, no moram reči da je mali stvarno talent i ne bi me čudilo da na kraju tako i završi!!
ili kako kaze mislav - zelim biti radnik (misleci na gradiliste)Citiraj:
Maja prvotno napisa
ili vulkanolog
:D
kad je kikica bila mala, doktorica ju je pitala:
što ćeš biti kad odrasteš?
ova je mrtvo-hladno rekla:
bit ću velika :mrgreen: .
za sad se još nije odlučila ...
Moj ne spada u tu grupu, ali je jednom (sjedeći na tuti; tad najbolje razmišlja :mrgreen: ) izvalio kako će on, kad bude velik, liječiti ljude u bolnici (na što je MM samo prevrnuo očima :mrgreen: ).
ida - policajka
noa - vatrogasac
bit cemo sigurni - nema straha :mrgreen:
Pa moja mišica je isto odgovorila (vidi moj post gore) sa svoje 2 g. Vidiš, djeca nam slično razmišljaju.......[/b]Citiraj:
sorciere prvotno napisa
najnovije - paleontolog
do prekjučer - umjetnica ili spisateljica
citiram:
bit ću maca
:lol:
moj je samo determiniran u tome da se nece zeniti i da ce zauvijek zivjeti s nama, za ostalo se ne izjasnjava.
a prosli smo fazu smetlara i nogometasa. dalje ne pamtim.
Andrija tuznim glasom: Aaaaah, ne znam...
Moj je sin također imao dijametralno suprotne favorite.
Od kako znam da se izjašnjava za nešto, želio je biti presretač, (neka vrsta policajca, ali samo to, ni slučajno prometni policajac) a čitavo to vrijeme se do skoro prošle godine "igrao" profesora, crtao imenike, ocjenjivao, "podučavao" gradivo ... policijske srednje škole nema (na njegovu žalost), a hoće li, jednom, u profesorske vode, tko zna?
AdioMare, postoji Srednja policijska škola pri Policijskoj akademiji, možda ne sva 4 razreda, ali sigurno 3. i 4. Neki moji bivši studenti su tamo radili kao profesori, pa znam.
ja ću vam reći jednu anegdotu...
prije neki dan smo se vozili u autu i mi veliki pričali smo o ljudima koji su drugačiji od nas (crnci, kinezi, homoseksualci) pritom sve skrivajući u rukavice. U jednom trenu ja sam izjavila da je moje dijete bilo kakav seksualac sve jedno bi ga volila, bože moj...
Duje je u svemu tome čuo ono seksualac i izjavio: "Ja...ja neću biti seksualac, ja ću biti motorist!"
pa ti vidi...
svojedobno je htio biti nogometaš...koji kliše
Zdenka, ja bih voljela da je tako jer bi moj sin bio oduševljen, ali zvala sam školu prije mjesec dana i ravnateljica mi je rekla da srednje škole nema već nekoliko godina, radi se, naime, samo o tečaju u trajanju nekih 6 ili 9 mjeseci nakon završene bilo koje četverogodišnje škole. :(Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Stvarno? Onda nisam više u toku. Šteta. Pa onda neka ide u gimnaziju i poslije na Policijsku akademiju. To isto ima svojih prednosti.Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Da, kriminalistika je njegov san snova. :)Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Vidjet ćemo preko koje srednje će do nje doći, još nije ziher.
Duje je oduvjek htio biti nogometaš i što je stariji to je njegova odluka čvršća...
Moj je kao predškolac godinama želio biti smetlar. Nisam nikada smjela prestizati smetlarski kamion jer je ih je morao gledati. Nakon toga se dvoumio između smetlara i vatrogasca, a kada je krenuo u školu htio je biti kao i tata - ing. elektrotehnike. Samo što to nikada nije mogao upamtiti, pa je uvijek pitao "Što mi je ono tata?"
Sada je 7.r. i na pitanje u koju SŠ će ići odgovara sa "Višu smetlarsku!" Eto, zatvorili smo puni krug. :roll: