dakle, baš to me zanima. Ja sam sad 6+5. Samo sam napuhnuta. A zanima kad za pravo počne rast trbuh.... Htjela bih ga što prije...Da imam siguran osjećaj da sam trudna :mrgreen:
13. 14. tjedan ili prije?
Printable View
dakle, baš to me zanima. Ja sam sad 6+5. Samo sam napuhnuta. A zanima kad za pravo počne rast trbuh.... Htjela bih ga što prije...Da imam siguran osjećaj da sam trudna :mrgreen:
13. 14. tjedan ili prije?
Meni je poceo oko 15 tj.
To ti je sve individualno. Meni je npr. počeo rasti još za vrijeme stimulacije. Kako sam se napuhala od lijekova i punkcije tako sam svaki dan bila sve više i više napuhana. Sad sam već ko balon :mrgreen:
A neki dan sam srela kolegicu koja je 4 mjeseca trudna i ni traga trbuhu. Ništa. Nula. Ravna. Totalno nevjerojatno.
Jana i ja sam bila napuhana pri stimulaciji ali meni se to nekak "ispuhalo" nakon par tjedana..sad sam 14 tjedana trudna i onak mi se malo zaoblio trbuh, kao da malo vise strsi na van...Ali fakat mislim da je individualno, ja recimo nisam mrsavica i jos uvijek prolazi kao da sam se zdebljala:) :lol: :lol:
U prvoj trudnoći oko 15. tjedna, a u drugoj su mi već u 8. tj. svi na plaži vidjeli da sam trudna!
čovječe - ko će dočekat 15. tjedan :roll:
ja sam danas točno 18 tjedana a stomak mi je kao da je malo napuhnut, inače uopće nemam stomak, ja osobno vidim da je malo narastao ali na ulici mi nitko ne bi rekao da sam trudna
moja kuma je trudna 6 tjedana manje i već joj se 4 tjedna primjeti stomak, isto prvo trudnoća kao i meni
Meni se počeo nazirati jako brzo jer sam bila jako mršava (da me sad vidiš nebi ni pomislila :-) )! To je sve individualno! Moja sestra je do 5 miseca trudnoće nosila svu robu normalno, a ja nakon 2 nisam mogla nista preko trbuha!
ja usla u 4 mjesec ali kad me ljudi vide misle da sam u 7 mj. Negdje u 6-7 tj. je poceo rasti
ja sam u 21tj. Od trbuha ni t, ali zato guzica i bokovi rastu ko ludi. I ne izgledam trudno nego debelo :(
meni je rano trbuh poćeo rasti.ja nisam mršava,normalno sam građena.sada sam 14 tj.i imam već mjesec dana trbušćić koji svi vide.
meni je počeo jako rasti negdje između 13-14 tj
al sam se ja i jako udebljala pa je možda i to malo razlog,
a prijateljici se skoro do 6 mj nije moglo skužiti jel trudna il samo malo deblja! :)
Meni se već vidjelo u 6tj. Sada sam u 14 kao balon. :D
Ovako je bilo i meni :) . Tek u 6mj. se kužilo da sam trudnica.Citiraj:
icyoh prvotno napisa
ni meni nitko do kraja petog mjeseca nitko nije znao da sam trudna...a onda smo im rekli :mrgreen: ....
meni počeo bit vidljiv kad sam već ušla u šesti mjesec, ima koji dan sad :love:
Meni su počeli ljudi zagledati u trbuh tek prije nekoliko tjedana.MM,moji roditelji i ja smo ga primjetili i prije,ali dugo vremena je bio takav da se nije znalo jesam li se prejela ili sam trudna.
Pogledaj malo naš album na onom drugom forumu,pa ćeš vidjeti koliko je veličina i vrijeme rasta trbuha raznolika i individualna.
I prije nego što mi je menga izostala imala sam neki čudan trbuh, kao kada se jako dobro najedem, a imala sam slab apetit i tada su mi hlače već postajale malo tjesne. Od 8.tj. više ne stanem ni u jedne hlače. Sada s 13. tj. se pravo lijepo vidi. To je zato što nosim blizance. Inače sam mršavica i u tijelu se nisam ništa udebljala, ček smršavila od mučnina. Lijepo raste, ali je dlaaaakaaaav, ali meni najljepši na svijetu.
meni je počeo odmah rasti, mislim da je to bilo zbog dabrostona, poslije utrogestana, sada kada sam u 8 tj. više ne mogu niti jedne svoje hlače obući i čudno kada se gledam iz profila ima dva trbušćića, nema veze samo neka bebe raste i neka bude živa i zdrava :*
Pa već negdje u 12 tjednu sam imala trbušćić za koji mi se čini da je više bio napuhnut nego od trudnoće. Recimo negdje u 20 tjednu realno trbuh "postane" napuhnut od trudnoće..
Nakon 20 tjedna rapidno raste doslovno na početku tjedna hlače su ti dobre,a krajem tjedna uske.
Meni se u prvoj trudnoći nije ništa vidjelo do 5. mj.
Sada sam u trećem mjesecu imala trbuh kao onda u petom.
ja sam evo 14+3 i maaaalecki trbušćić. Tko ne zna, ni ne primjeti, malo se jedino zaokružio. Jest da već duže ne nosim svoje hlače jer su mi i inače stiskale stomak, ali sad me boli i tako.
Prijateljica je 20tj i ima fin trbušćić... a ja mislim da moj još neće toliko.
evo i mene u 14 tjednu i trbuh se vidi ali ne bas previse, onako kao da sam se malo zaokruzila!
Iako imala sam kandidijazu pa upalu mjehura i onda pocetkom 13tj. krvarenje i nakon tog krvarenja mi je trbuh malo normalniji - manje sam napuhnuta !!!!
Sad mirujem - lezim i neka samo raste.. :heart:
Mi smo na 6+5 i već nam je napet trbuh :shock:
Al nije to napuhano. Ma katastrofa - već moram kupovati veću obleku - idem po neke velike štrample da mogu u suknjama biti - s njima mi je lakše - hlače su mi uske u struku i ne mogu ih dići toliko da ne žuljaju - a ne želim gnječiti bebača :)
meni s 5,5 mjeseci se počeo vidjet trbuh prije ja mislim da zaista i ne može jer je to malo pre sitno da bi moglo pokazivat da je tu.
ja brojim 16. tjedan i nešto mi se vidi - doduše ne znam je l to trudnicki trbuh ili trbuh od 6 kila koliko sam do sada nakrcala.
evo i ja u 16 tjednu i imam 3kg više.a trbuh mi je sada već jako uočljiv.ali nije od kilaže jer stvarno imam još struk i to kao i prije a trbuh mi ispod pupka ogroman.
evo samo da ja prijavim da mi je trbuh napokon (24tj) počeo pomalo nalikovati trudničkom. Jučer me čak prodavačica u dućanu u zgradi pitala jesam li trudna (obično drugi komentiraju kak sam se zaokružila)
Meni u prvoj trudnoci nisu vjerovali da sam trudna !!! Nije mi se nista primalo, samo mali trbuscic iako sam dobivala redovno na tezini. Rodila sam sa 65 kg. a sada u 7 tj. imam vec 62 kg. Naime ja sam poslije 1.trudnoce "propupala" kako znaju rec moji frendovi. Dok sam prije bila mrsava sad sam recimo normalne gradje i mislim da cu u ovoj trudnoci bit "velika" za obe.
meni sa 4,5mj.
_________
N 28.12.04
ja sam sada 14+6 i već dva tjedna se dobro vidi, u prvoj trudnoći mi se trbuh onako trudnički zaoblio iza 20 -tog tjedna.
ono što me iznenadilo u ovoj trudnoći je kako sam se proširila u struku dobila sam one " čuvare bubrega" :lol: izgledaju kao dva kulena sa svake strane struka.
inače sam normalne građe i u prvoj trudnoći sam imala trbuh prema naprijed, sad imam trbuh na sve strane :mrgreen:
Meni se u 16. tjednu vidjelo da sam trudna. Prije toga niš.
Ja sam u 15 tjednu i muž me zeza da cemo od šatora i padobrana krojiti odjeću za mene. Ko da sam pojela manju lubenicu. Počeo je strašno rasti u 12 tjednu. Do tada sve bilo ok. Ali ne smeta, samo sam si smješna, i nisam dodila na težini čak smanjila malo zbog povraćanja. I nema veze isplati se.
Juče smo ja i moja ljubav ustanovili da je buša počela rasti... :lol:
To je više ono kad sam napuhana nakon klope, samo što se više ne "ispuhavam".
Kao nešto ako se doooobro pogleda, moglo bi se reći da ima! :lol: :lol: :lol:
Ja samu prvoj i drugoj trudnoći do 5-og mj nosila svoje traperice. Kad sam došla u Benetton kupiti trudničke, žena me odmjerila i pitala me ''gospođo, što vi tražite ovdje, ništa nemamo na ovom odjelu vaše veličine'' :lol: sa nekih 7 sam izgledala kao da sam malo više napuhnuta, tek u 8 mj su ljudi mogli vidjeti da sam trudna, dok od iza ni do dan prije poroda nije izgledalo da sam u drugom stanju.
He-he,ovako i kod mene,susjeda me srela u liftu i pitala;jesam li trudna :shock: a ja trudna 6 tjedana,a u 6.mjesecu trudnoće su me svi pitali ,jel još sitno,a ja onak flegma im odgovorim;još tri mjeseca,a nakon toga je slijedilo obavezno pitanje:jel nosim blizance :lol: Imala sam stvarno ogroooman trbuh,a i rodila sam veeeliku curu,jednu,ne blizance :)Citiraj:
maksi prvotno napisa
meni se trbuh s Lucijom vidio tek u 7 mjesecu, i to ako sam obukla nešto jako usko. Još prvu polovicu 8 mjeseca sam nosila svoje traperice. u trudnoći sam dobila 5 kila (ne zbog dijete kao što su svi mislili)... kad sam prvi put (nakon 15 dana) išla u šetnju s malom i mužem, ušla sam u svoje traperice od prije trudnoće... Sječam se kako je MM komentirao da super izgledam, jer sam imala ogromna prsa, a stasom ista kao prije.
ali ja nikad nisam bila mrsava. prije bi se reklo da sam debela, tako da je moje djete imalo mjesta u mom trbuhu, i bilo joj je baš ugodno :lol:
evo meni baš ovih dana počeo rasti (nakon 19 tjedana). Dosad sam bila samo "blago napuhana". Svrbiiiiiii sve u 16!!!!!
znam primjere, di se ženama ništ nije vidlo duže vrijeme, dok se meni isto začas vidlo (negde već sa 3 mjeseca sam već imala lijepu bušu :))
Bilo je interesantno ići kod ginekologa, di smo sve trudnice zajedno čekale - kak god pomisliš za neku da znaš u kojem je mjesecu il bar tromjesečju, često pogriješiš :P
ja sam negdje 11 tjedan i samo sam blago zaobljena,ma ko poslije dobrog rucka al zato prsi skocile odma za 2 broja a bole sve u 16 :lol: :lol: :lol: