evo složila sam naše najdraže slikice od rodjenja do godine dana, pa ako vas zanima, dodjite nas vidjeti... uskoro ću složiti i album od godine dana do sad :D
http://public.fotki.com/Lutonjica/zara
šifra: zara (originalno, ne??... 8) )
Printable View
evo složila sam naše najdraže slikice od rodjenja do godine dana, pa ako vas zanima, dodjite nas vidjeti... uskoro ću složiti i album od godine dana do sad :D
http://public.fotki.com/Lutonjica/zara
šifra: zara (originalno, ne??... 8) )
Lutonjice :heart: Predivna je :love:
Krasne su slikice!!!
ajme sta je slatka. slike br 16 i 19 obavezno okaci na zid
Prekrasno!!!
Divna i voljena djevojčica! :heart:
Moram vam reći da ste ti i TM čist ok :mrgreen: , ali Zara je prekrasna :heart: :heart: :heart: :heart:
Super su mi slike nje i vas na špici :heart:
Bas je slatka; meni je ona zadnja najbolja (promisljajuca...)
Prekrasna djevojčica prekrasnog imena :heart:
Jese i vama kad kliknete na Zarinu stranicu pojavi neki program (ne znam točno ime), nešto nova pro.Bojim se da to nije neki virus jer mi sve blokira ili sam ja neznalica?Prosvijetlite me jer tako želim vidjeti malu slatkicu.
Ivancice meni ne. Samo kliknes na link u ukucas lozinku zara.
Ne znam šta bi, al sad je ok. Mali šećer je to.Pre, pre, slatka je!! :heart: :heart:
Slatkica je prava, super fotke :heart:
Predivna slatkica :heart:
preljepa curica divnih plavih očiju, sve slikice su super, ali zadnje 3 su mi :heart: :heart: :heart:
Nećeš vjerovat, Lutonjice, ali baš sam neki dan poželjela vidjeti nešto Zarinih sličica, ona je meni oduvijek bila jedna od najprekrašnijih beba iz ljetne berbe 2003 :D
Super su mi one di s tatom isprobava cvikere :D
A br. 3 koju si dugo imala u avataru je čarobna :love: :love: :love:
Fascinirao me Zarin pogled na pogledima !!! :heart: :heart: :heart:
Medenka! :heart:
:love: Preslatka je.
Slatka ste obitelj i pusa prelijepoj Zari :heart:
Preslatka curica. Moj favorit je slika br.22 Vrag zamazani. Take vragolaste osmjehe obozavam :D
Slatkiš!!!!!!!! :*
predivni ste, a moram napomenuti da mi je ime zara fenomenalno! :*
Kakvo krasno dijete!
Mislim, i vi ste lijepi, ali... na koga li je ona?!
na poštara ;)
Pa neka malo promijeni kvart :lol:
Preslatko dijete :angel: A i mama je 8)
I naš poštar se iskazao, dao je Leoni plave oči kakve nema nitko u užoj obitelji 8)
Moramo poslat pismo zahvale Pošti i preporučit Jarunske i poštare iz Centra za medalju :lol:
ma to je isti poštar, kloklo!!! i zara ima plave oči, a ja smeđe i MM zelene :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
I kod nas je isti slucaj. Uvjek nam se unose u lice i obavezno sa pitanjem, ko ima ovako plave oci od nas dvoje :lol: :lol: :lol:
I ja uvijek kazem POSTAR 8)
Izgleda da svi postari imaju lijepe oci :lol: :lol: :lol:
Hahahahaaaaaaa...mladić može sad dati oglas u novine: radim prekrašnu, plavooku djecu za 100 eura, u slučaju neuspjeha novac vraćam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma meni je najbolja fora kad se netko nepoznat/ polupoznat zaustavi i komnetira zaru: "ajme kako ti imaš prekrasne oči!!! pa na koga to?" (brzi pogled prema meni - koja imam male i smeđe)...tišina od par sekundi..."to je sigurno na tatu, je li, slatkice???" :lol: :lol:
Uopće nema veze na koga su tako plave važno je da su prekrasne-negdje su bili plavi geni!Meni su rekli da i ja i MM moramo imati negdje kod predaka gen za plave oči.MM ima plave a svi moji preci kojih se možemo sjetiti crne i smeđe Luna ima plave -možda nije moja :roll:
I moju mamu su uvijek pitali na koga ja imam plave oći, jer mama i tata imaju smeđe :lol: . Mozda je mama isto govorila da na poštara, hehaha. Ali, mamin tata, moj djed je imao istu boju očiju kao i ja, pa je zagonetka riješena.
he-he...i nas dvoje smeđe, a Luce plave! :roll: :mrgreen:
Cure, kada roditelji ili jedno od njih dvoje) imaju ili ima smedje oci, dijete moze imati plave. Ali, ako roditelji (mislim na oboje) imaju plave oci dijete moze imati samo plave, ili neku plavu nijansu poput sive.
Tu ti se Snorki radi o recesivnom i dominantnom faktoru. Smeđe oči su dominantni faktor a plave recesivni. Što znači upravo ono što si rekla. Od dva para plavih nikako ne mogu nastati smeđe oči ali iz dva para smeđih mogu nastati plave, ako su smeđe malo "slabe" :lol:
Ista stvar s jezikom, ko ga može uviti kad ga isplazi ima dominantan faktor, a ko ne recesivan. Kao i ušna resica koja je srasla uz glavu je recesivan a koja nije dominantan faktor.
Lutonjice, sori što ovo pišemo ovdje! :mrgreen:
ma joj, nema veze... sve je to meni jasno, imala sam genetiku na faksu ;) ali veća fora za prolaznike je poštar, nego svima objašnjavat recesivne i dominantne gene :mrgreen:
Ljudi ja sam profesorica biologije, imala sam peticu iz genetike :mrgreen: ali mi ne pada na pamet objašnjavati ljudima teoriju i praksu nasljeđivanja,ovako je zabavnije :lol: :lol: :lol:
Ivančice :* +5.
... sve dok ne puknu tracevi :lol: :lol: :lol:Citiraj:
kloklo prvotno napisa