imam girice. mogla sam njih i pomfrit! punoooo majnoze! salata... neka.
Printable View
imam girice. mogla sam njih i pomfrit! punoooo majnoze! salata... neka.
sinoc napravila kupus kalju, danas je klopamo! a ako ne budemo prevelike zdere, onda i sutra!
p.s. sinoc sam kupila smrznute prokulice, sta da im radim? :mrgreen:
jesu li to oni "mali kupusici"?Citiraj:
wewa prvotno napisa
ako da, podinstaj ih na malo ulja, dodaj zacine i zalij vrhnjem. osobno ih ne volim, ali ovako budu barem malo jestive.
e bas si me utjesila :mrgreen: :lol: :mrgreen:
a ja ih kupila da bar nesto drugacije pojedemo... nije valjda da drugacije znaci neukusno...
mi ih kupujemo redovito i stavljamo davidu u juhu. ponekad, ali stvarno rijetko ih odvojim par i napravim onako kako sam napisala. probaj, znam ljude kojima su (kao) jako ukusni. o u(o)kusima se, jel'te, ne raspravlja...Citiraj:
wewa prvotno napisa
probacu, nemam izbora :mrgreen:
mislila sam ih napraviti na varivo, kao kupus... mozda im junetina popravi okus...
Možeš ih i tako napraviti.
Ali, kalju si jela jučer - a bit će ti skoro isto.
sandraf, mi obožavamo taj jaki okus prokulica.
marelice, kako je prosao prvi dan?
nisam ih ni mislila odmah praviti, zato sam i kupila smrznute... mada mi ovih ledenih dana i odgovara nesto kasikom...
super!
Za doručak sam pojela jabuku, za užinu naranču i za ručak malo lešo bakalara i krumpira.
Jutros sam pojela ab kulturu i probavin.
Nisam gladna, žedna sam.
samo naprijed ;)
Da se i ja pohvalim....moj prvi dan je počeo dobro.....ako se tako to moće nazvati (crni kruh+sir-jogurt ;) :D )...za ručak jota (light bez kruha :lol: )....navečer još jedno litricu jogurta, i oko 23,30 HAMBURGER... :shock: :lol: :lol: ....bit će nešto od mene, jel' da? :lol: :lol:
Nani :lol: :lol: :lol: :lol: !
Apri - samo pij što više tekućine, ja zaključila da me se valjda zbog vode ništa ne prima. Na tašte popijem 3 dl vode. Nemogu normalno započeti dan bez toga!
Nani, ti si u liniji. Samo malo vise sporta ubaci ;)
Prokuliceeeeeee :evil: :evil: :evil:
Ja danas opet riblje filete i krompir salata. Zacas ;)
odbrojavam dane kad idem do muzevih i svojih. Nema kuhanjaaaaaa :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Ovako, sto skuham, to i pojedem :cry:
Snorki, baš u zadnje vrijeme više treniramo..... :lol: :D ...jučer MM pita da li ću hamburger, a ja kažem bolje da malo 'vježbamo'....nećemo ništa pojesti, ja se neću udebljati i bit će nam jaaaako lijepoooooooooooooo!!!!
Složio se.....ali nakon hamburgera!!! :lol: :lol: :lol:
Nego, danas opet ništa od moje dijete jer navečer imamo gosta. Ne znam šta da pripremim....doma ću doći 15 min prije njega....dakle vrijeme pripreme je najkraće što može biti. Mislila sam klasiku pršut+sir+salata ali ima li netko bolju ideju.....
mmmmm, ja voljem prokulice. Mozes ih praviti isto kao sto pravis i kupus. Meni bude pravo ukusno.
imam ja! svi u restoran na veceru! tebi ne ostaje prljavo sudje, svi sretni i zadovoljni.Citiraj:
Nani prvotno napisa
ovo sam ja u zadnja 2-3 navrata isprakticirala i mogu ti reci da su gosti zadovoljni. naravno, preferiramo konobe i pizzerije, nesto dzepu prihvatljivo.
Neće ići sandraf, gost dolazi oko 19,30 a Niko ide spavati oko 20,30.....a i još bi trebali nešto i popričati sa gostom, a u restoranu sa Nikom to je 'mission impossible'..... :D
konacno malo podrske! :mrgreen:Citiraj:
mayah79 prvotno napisa
Bitno je da hamburger nije nakon sporta :lol:Citiraj:
Nani prvotno napisa
Nani znam da kasnim, ali za ubuduće (meni za večeras):
hladna salata od šarenih fuzila s tunjevinom, kukuruzom, jogurtom, kis.vrhnjem, majonezom i krastavcima
integralni krekeri s paštetom od tunjevine
tvrdi pikantni sir i masline
dobro vino
palačinke
Kao što vidiš, sve je vrlo jednostavno, napravit možeš čak i puno ranije, svi to vole, ne moraš se dizat od stola sto puta i stalno nešto servirat, osim naravno na kraju ispeć palačinke :* mljac! :mrgreen:
onda ono s prsutom zvuci vrlo primamljivo... i, po meni, ako je vec poznato da doticni gost obozava prsut - kombinacija s kojom ne mozes pogrijesiti.Citiraj:
Nani prvotno napisa
ja znam kupiti one suhe stapice (dugacke) pa prsut namotam oko stapa do polovice. mali trud, a efektno. ili radim male sendvice na pola tosta (trokutic) - pasteta (tuna, losos), pa komadic sira, krastavac, ono malo crveno okruglo... masta je granica...
Odluka je pala...pršut+paški sir+masline+salata + dobro vino
Desert: fritule!!
Prokulice njam njam!!!!
Meni uvijek ispadnu suhe (kuhane s krumpirom, na leso), ali moja kolegica ih napravi MRAK! 8) Njene plivaju u vodi, s maslinovim uljem, zacinima, cesnjak, persun ...
A danas tjestenina s pestom + salata
i ja OBOŽAVAM prokulice, radim ih ili kao varivo, ili na lešo kao prilog uz meso i krumpir...
siri se pro-prokulica klub, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
znaci bitno je da ima puuuno safta? super, jer tako i volEm ;)
A i pohane nisu za baciti! :mrgreen:
he he ajmo osnovati PRO-COOL-ICA klub :lol:Citiraj:
wewa prvotno napisa
Da čujem, majke ti!Citiraj:
SNOOPY prvotno napisa
Šta, napraviš smjesu ko za palačinke pa ih valjaš, ili baš brašno, jaje, brašno...
Malo ih prvo prokuhaš i onda smjesa ko za palačinke.
I još jedan recept:
Moja stara ti tak spoha prokulicu, šampinjone, papriku, tikvice, karfiol, brokulu.... onda to sve posloži u lazanjeru, zalije vrhnjem i jajetom i zapeče.
Mljac! Za prste polizat!
svidja mi se i naziv kluba, jesmo li cool ili ne? ;)
eto, ne pohujem samo ja!!! hocu da se ovo evidentira u arhivi foruma! :P :mrgreen:
Snoopac, ovo bas dobro zvuci ;)
Da, pa neće više govoriti: To su Rode... One što doje po cesti!Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Već: To su Rode... One što smrde po prokulicama :lol:
Vidim glavna tema danas-prokulice. Ja ih nisam sto godina pravila, ali super da ste me podsjetili. Mogu i ja u klub?Obožavam ih!
Inače, nekako sam zadnjih dana totalno nemaštovita. Danas kuham varivo od kupusa i poham pureće bijelo meso. Wewa, šta kažeš? :D
Hm, hm, mozda bi ih tako mogla uvliti i MM-u i MK (mojoj kceri ;) )Citiraj:
SNOOPY prvotno napisa
Jel ima neko iskustva sa smrznutim prokulicama?? Meni su npr. smrznute mahune i grasak MRAK, ali spinat :P
Ivancice, jel to ti nesto pohujes? :lol: :lol: :lol:
evo, dokaz broj 2, molim da se evidentira - ne pohujem samo ja ;)
moj je kupus juce bio mljac, trebalo je da ga bude i za danas, ali ima samo za MM, ja cu morati improvizovati...
Anchi, jedino iskustvo u vezi smrznutih prokulica je ono za vrijeme kupovine :D jos uvijek mirno spavaju u mom zamrzivacu ;)
Prokulice skuhati i uvaliti u prezle popržene na putru.
I ja sam prokulica-fan! 8)
I ja svom dragom na ovaj način uvalim malo povrća! :mrgreen:Citiraj:
anchi pp prvotno napisa
Danas niko ne kuha???
Ja i MM smo na vocu a mala ce dobit zgance ili juhu
Jeste se svezale prokulica :cry: Dajte kakav interesantniji recept za izgladnjelu trudnjacu :roll: