Vratile se......poslužilo nas mirno more pa bljuvanja nije bilo :D ...
Isčitat ću sve ovih dana što ste pisale jer sam u debelom zaostatku ali...
Lovro, sretan rođendan!
Jakove, sretan rođendan!
Obojici velike puse od nas!
Printable View
Vratile se......poslužilo nas mirno more pa bljuvanja nije bilo :D ...
Isčitat ću sve ovih dana što ste pisale jer sam u debelom zaostatku ali...
Lovro, sretan rođendan!
Jakove, sretan rođendan!
Obojici velike puse od nas!
I mi se vratili sa ročkasa i bilo nam je super :D
Baš smo uživali :)
Svima :* do sutra !!
I nama je danas bio lijep dan. Bili smo kod mojih i klinci su bili
cijelo popodne vani i igrali se.
Sutra opet pocinje sttrasan tempo :(
:* svima
Lovro, sretan rođendan!
Jakove, sretan rođendan
s malim zakašnjenjem!
Jelena se slabo znoji. rekla bi ništa!
Vožnja na biciklu bez sjedalice, ni pod razno. :evil:
Danas bili na ručku u Zagrebu kod moje sestre, jerbo je mm stolar, a seka kupila novi stan pa joj treba i nova kuhinja! A tu uliječemo mi! :mrgreen: Djeca su bila super. igrala su se cijelo vrijeme i nije bilo nekih napetosti kao što zna biti. jelena ništa ne da Zvonimiru! :(
Bravo za malu lu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bubane!
Ovaj vikend bili u svatovima. Bilo je zakon. Konačno jedni normalni svatovi. Sve naša glazba, nijedna istočnjačka narodna! :D :D :D Što je za naš kraj normalno, a nenormalno kad sviraju naše stvari! :evil:
Odoh spavati! :love:
Jele-ma toga ima svugdje,ali znam da je Brod poznat po tome...ali znam da je i u Zagrebu i u Splitu ista stvar,kao i u Osijeku....užas!! Jedino mislim da Rijeka nije toliko preplavljena narodnjacima...oni su urbani grad :mrgreen:
Ja se mogu pohvaliti da u svojoj (pre)dugoj karijeri izlaženja u noćni život,nikada nisam ušla u takav objekat 8) !
Ufff, krivo....valjda je u điru slušati cajke, moja nećakinja kaže "šta da radim kada svi to slušaju". A koju muziku ima na mobitelu.....zbljuv zbljuvCitiraj:
traktorka prvotno napisa
Jakove, sretan rođendan!
Bilo nam je ok na proslavi, bila je samo za familiju, ove subote je za djecu. Dobio je robice, dječji laptop i loptu s kojom je bio najsretniji.
Jučer smo išli na krštenje Rite, nadobudno smo krenuli s oboje djece. Brzo smo se otrijeznili. Lovro je bio nemoguć :( Prvo vriska kada smo ga probudili, pa onda zato što izlazimo iz auta, a on bi se vozio, pa još jednom kada smo ušli u crkvu.....i onda smo odlučili odvesti ga svekijima. Njemu je bilo super, igrao se, nije niti jednom pitao za nas.
Slikice ću stavit kasnije, i to onih par s šogoričinog fotića jer je meni usb crko , a nikako da ga popravimo.
Pišem kasnije! :bye:
Rijeka je urbana ali protiv struje se očito ne može......Jedan rock klub 3 min od centra nedavno je postao narodnjački..... Osim toga postoje još najmanje 2-3 takva lokala.
Lea još spava, ja guštam uz kavicu....
Sinoć se žalila da ne može piškiti jer je boli kokica :( pa ću vidjeti kad se probudi.
Na Pagu lijepo jedino je vrijeme bilo bezveze. Šetale se, bacale kamenčiće, skupljale školjke, dječice u tom mjestu ko u priči (prosjek barem dvoje malenih po obitelji).
Što se svadbi tiče, šogorica se udaje u lipnju a njezin bivši u srpnju (na što smo isto pozvani :) pa fešti neće manjkati.
Bokić!
:bye:
izgubila sam dar govora, a bome i pisanja :mrgreen:
:* :love: :heart:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
ako bude curka, onda ja imam "rasprodaju" stvari za dečke :/
Lovro i Jakove, sretan rođendan u zakašpnjenju (znate da nas nema preko vikenda, je l´ da?
Vikend proveli u druženju sa dječicom.
Bili na jednom diiiivnom dječijem rođendanu, jučer šetali po suncu, išli na Boat show...
Sve u svemu, jako lijepo.
:* bubanima.
jutros je prvi put otišao bez doručka u vrtić,nije htio :/ nekako sam sigurnija kad doma popapa zdjelicu čokolina il sl.,znam da nije gladan doručkuje i u vrtiću ali dali mu je dovoljno ipak je doručak najvažniji obrok dana i znam po sebi ak nejedem čim se probudim odmah sam :x
prehlađena sam
o ukusima se ne raspravlja!
:mrgreen:
Mi ćemo do Zagreba na ljeto, ženi se naš vjenčani kum.
Mislim da Juru nećemo voditi, ali, vidjet ću još...htjela bih ga odvesti u zoo vrt, jer obožava životinje.
pa možda će 3. biti opet dečko :mrgreen:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
ja ništa još ne rasprodajem
i dok ovo pišem mislim u sebi "koja sam ja luda baba, pravi mazohist"
:lol:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
iako sam čvrsto odlučila naredne 2,3 god ništa nekako se nemogu odvojiti od male robice :mrgreen:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
mial i yas, kad čitam Vas dvije :love: i mislim se kako sam ja razmažena :roll: , one misle o 3., a kod mene je tek 2. u planu. :heart:
Neka male robice...bit će još "ekipice".
inače, moram priznati da mi se troje djece čini jaaaako lijepa kombinacija, iako, kad se razmislim da bi bilo dobro omogućiti im svima i školovanje i stan i auto...malo me plaši :/
Nekako imam feeling da će kod mene ova trudnoća biti blizanci :saint:
kod mene je ipak najveća kočnica nezaposlenost.
u početku mi je bio MM ( u biti njegova ne pomoć ), ali ako mogu ovo dvoje malih pa moći ću valjda i 3.
a tko zna šta će bit za koju godinu :roll:
jeste mislili da ste me se riješile! :mrgreen: ,a neće to biti tako lako! :mrgreen:
M.M-ova sestra se udavala,cijeli tjedan luuudnica!-ali prošlo!
moji su bili kod nas,Ivano kao i obično u njihovom društvu,predivan,ali zato sekili koma :x
sva sreća pa su svatovi bili ovdje,jer sam 5x dolazila kući,i u 2 se više nisam ni vratila! :roll:
Lovro i Jakov sretan rođendan!!!oprostite što kasnim! :oops:
htjela sam se požaliti,sin mi je postao opsjednut sa žabama i glistama!a njih poslje ovih kiša ko u bajci,ja se naravno zgražam,a M.M ga bodri da ih dira i nanaša! :x
Meni je ovo super. Moj se boji... svega....Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
Ne mogu ne komentirati.... Koje prekrasne okice!
Ja neću više o drugom djetetu ;) a kamoli o trećem :mrgreen:
Mi se vratili iz osječkog zoo landa i preeeekrasno je zaista :D
Na samoj obali Drave,uz zoo vrt,prekrasno igralište sa svim mogućim sadržajima za djecu.Roko je naravno bio oduševljen i presretan,čak se uspio verati po mostu od špage što inače i nije njegov domet pa smo oboje bili jako ponosni i sretni!! Bio je dobar ali prenabrijan na sve pa je malo sletio s tobogana na glavu :mrgreen: i dero se a uopće se nije jako udario ...eto što je danas muškarcu za zaplakati :roll: :mrgreen:
Yas-ako ti treće ne bi spavalo,onda si fakat legenda 8)
imam novih slikca!!1
ovaj broj 1 ja od Ela :roll: sjedi mi u krilu i pokušava dohva ti ti tastaturu! :oops:
c ccznb n hgfd
ovo je od nje :heart:
Slikice ću sve pregledati za koji dan dok počnem radit. Veza mi je koma, pa se ne usudim još i slike otvarati. Jedva otvorim forum. :(
Brod je preplavljen narodnjacima :evil: . Dok sam izlazila u grad znalo se gdje sviraju narodnjaci, a sad imaju 2-3 mjesta gdje ne sviraju. Ma užas. Kud ide ova naša mladež???? :x :shock:
Ah, treće dijete! :cry: Mislim da sam već sad spremna u glavi, ali nije moje tijelo. Ipak sam imala 2 carska u 2 godine. Dobra statistika. :roll:
A ni MM nije spreman, ali je suglasan. Ako je kažem da ćemo imati treće, onda ćemo imati. Zna se tko je gazdarica. :P
:love:
:klap: ;) tako tako ,a ne da se moramo prozivatiCitiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
ma oke su preslatke :zaljubljen:
jeluška gazdarica :naklon: :D
:* velikaaaaaaaaaa našem slatkom Medi ! :heart:
:nope: svaka čast svakome, ali dvoje uvrh glave....Citiraj:
yasmin prvotno napisa
doooooooooooobroooooooo, ako se baš zalomi, ali mislim da će MM prvi dat sve od sebe da se baš ne zalomi :mrgreen:
Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
preslatka ova gdje su skupa u kadi :heart:
razmišljam kako će to kod nas izgledati :mrgreen:
tetamaja, sličice su :zaljubljen: , cura je posebna :heart:
priključujem se alergičarima
ponovno ona ista alergija ko u prvoj trudnoći
i to na preponama i potkoljenici s nutarnje strane - čisti neurodermitis
mažem fenistilom koji mi je prošli put pomagao
sad već 3 dana muku mučim, ali ajde bar me ne svrbi toliko od fenistila, ali baš ni ne prolazi, svaki dan je sve veće područje zahvaćeno
yas, jesi ti nešto koristila doma ili si samo išla na injekcije?
Upravo to :heart:Citiraj:
wana prvotno napisa
Mare-gdje ti je nestao avatar?
ja sam u trudnoći imala po rukama dermatitis -ekcem i dr me poslala specijalisti i mazala sam aflodermom, 3 dana iako je on rekao 14, to je blagi kortikosteroid pa me bilo strah, a svrbilo je za izluditCitiraj:
Stijena prvotno napisa
kad sam rodila imala sam nekavu alerg. reakciju posvuda, svrbilo isto koma, izdignuto od ostatka kože za 5 mm-kao ofureno, morala sma primiti injekcije, u dva navrata deksametazona i sinopen
sinopen je bio problematičan radi dojenja i da sam morala po još koju dozu ili nebi otišla ili bi morala početi izdajati a lu hraniti zamjenskim
reakcija na koži je bila grozna, bojali su se da bih mogla doživiti anafilaktički šok ili se ugušiti, nije mi bilo svejedno
hvala bogu pa je prestalo nakon 4 dana
svi su samo rekli da prestanem dojiti kao da je to najnormalnija stvar na svijetu (i pedijatrica i doktorica)
onda sam zvala zavod za farmakologiju na rebru ako se ne varam i popričala sa magistrom i ona je rekla da je deksametazon ok jednokratno a sinapen bolje izbjegavati i nek mi liječnica prepiše rinolan, belodin ili nešto na bazi loratadinuma jer on nije štetan
ali to je bilo za dojenje, ne znam jel ista stvar i za trudnoću
nakon injekcije je sve u roku minute prošle, ali se nakon 1. ture vratilo za dva dana, ali nakon 2. nije, jeli zato što sam počela piti rinolan nakon 2. injekcije ne znam...
Apropos narodnjaka
ja mrzim cajke i turbo folk ali narodne pjesme volim
jesam li usamljena? Nemojte sada drvljem i kamenjem na mene
volim naše tamburice i klape (no dobro, to vjerojatno niste svrstale pod narodnu muziku), volim bosanski sevdah i neke stare narodne pjesme prije ere turbo folka
stade se cvijeće rosom kititi mi je jedna od omiljenih, poznata nekom?
a što mislite o ovom
http://www.youtube.com/watch?v=yCEtchryO0g
ok...to je narodna pjesma ali daleko od turbo folka i onog što svi svrstavaju pod narodnjake
čast iznimkama ali meni je večina naših domaćih izvođača koma
ispričavam se na OT, neću više
:oops: :oops:
meni Ivano ima AD i kod blažih napadaja on PIJE fenistil(10 kapi),i prolazi za 3 dana,npr. kad se osipo od temperature ili kukuruza u konzervi!Citiraj:
mažem fenistilom koji mi je prošli put pomagao
hvala na pohvalama,kažu da je cura na mamu :mrgreen: ;)
jel vam klinci hoće nositi kape i šilterice ,ili kremati se za sunce!ja vodim rat
jer zbog AD moram posebno paziti,i obično izlazi van u suzama(ispere mi kremu :roll: )
evo da vam se i ovdje požalim.
na ulasku u vrtić čitama pojavile se meningokokne bolesti, svaki roditelj dobio pisamce koje ljekove mora dati djetetu preventive radi!
drugo :
MM mi hoće smanjiti plaču jer su klinci prijavljeni preko njega pa sad dobiva više ( pazi molim te 300 kn ) i gazda kaže da će mu sad smanjiti plaću.
jesam laik u tome, ali mislim da to neide gazdi iz đepa već je to porezna olakšica MM kao roditelju
ma za pop****
u pravu si, u potpunosti.Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Poslodavac nema nikaka prava smanjiti plaću radniku radi toga što mu se radi određenih olakšica plaća povećala.
Dakle, poslodavac mu plaću obračunava u brutto iznosu i poslodavcu je taj iznos jenak bez obzira na olakšice.
Ovo što on želi napraviti nije u duhu zakona (da se ne izrazim grubljim izrazom :x )
Neka mu tvoj MM sve to prezentira i ne bi trebalo biti problema (barem mislim).
hvala wana baš mi je i trbala potvrda iz struke :*Citiraj:
wana prvotno napisa
otvorila sam i topić i tamo su mi cure isto odgovorile jer mi MM nije vjerovao.
a što je najbolje baš smo to zadnje radili na onom mom tečaju :mrgreen: , al nevjeruje on meni :x
htjela sam se pohvaliti,kako sam provela popodne!!!
sjedila u mom dvorištu i pila kavicu,a M.M (doslovno),igrao lovice sa Ivanom
i istodobno šutao loptu,nosio Elu i na jedno uho slušao radio :roll:
stvarno imam svestranog M.M-aa ja stalno prigovaram :oops:
Ivano je zaključio da se ja i tata igramo bolje(igrali odbojku sa malom loptom-picigin ili kak se već zove),E u kolicima gleda šou,a sin ubacuje svoju loptu :zaljubljen: obiteljska idila!
sutra negine upala mišica,malo sam skakala i trčala!
I ja ovako,ali ne sada da slušam po doma već eventualno u izlasku uz večeru! Jedino volim klapsku glazbu u cd playeru,bosanki sevdah-e tu moram malo i popiti :mrgreen: :oops:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Ja obožavam stranu glazbu,domaća mi je shit,volim Gibbu,Massima,Balaševića,Azru,EKV,Olivera,Ninu i slično :)
Tetamaja - super za popodne ! Roko nosi šiltericu jer mu ja stavim na glavu :mrgreen: ma kao što sam već rekla-on nosi sve što mu se stavi na njega!!
Mial-joj užasavam se meningitisa bilo koje vrste :( nadam se da će kod vas sve biti u najboljem redu :*
I da...najgore od svega-Roko je cijelo popodne užasaaaaan :x :(
Uopće ne znam što mu je odjednom,a spavao je 2 sata i svugdje smo bili ali baš je divlji i neposlušan!! Samo da ovo ne potraje jer ću se urokati :mrgreen: :roll:
Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Ma yas, i ja volim naše klape, a na tamburicu mi srce zaigra i suze krenu. :oops:
Mislila sam na "novokomponovane", cajke i kojekakva sranja. stare pjesme se tu nikako ne svrstavaju.
Ali dosta o ukusima. Netko gore je rekao o ukusima se ne raspravlja. Moja najkolegica sluša baš sve ono što ja ne volim, ali ju zato ništa manje ne volim ili cijenim.
Balašević je moj No1. :oops:
tetamaja, moje cure nose nekakve šeširiće ili kapice.
Danas je bio prekrasan dan. i ja sam s curama bila cijelo poslijepodne vani. Jelena je već u 8 molila da ide u krevet. :saint:
A mislim, žene, majke i rodilje, tko je komentirao moj avatar? nigdje niti jedne riječi????? :x
Ah...oprosti molim te !Citiraj:
Jeluška prvotno napisa
Savršene su :heart: :heart: