1000 savjeta sa svih strana
Rodila sam preslatku curicu prije 3 tjedna i vec sam luda od kontradiktornih savjeta. Patronazna kaze da joj moram davati humana vodu iako dojim radi sora na jeziku, baka kaze da ne treba voda...
da li da se brinem zato jer stalno stuca ili ne...
kada duda varalica...
ok...ima li negdje na netu kratko uputstvo o "rukovanju" bebe do 1 mj. za prvorotkinje??? jer rodila sam i to je ok, ali kako znam da radim nesto pravilno, kada svatko ima svoju verziju price...
Re: 1000 savjeta sa svih strana
Citiraj:
baby_eve prvotno napisa
Rodila sam preslatku curicu prije 3 tjedna i vec sam luda od kontradiktornih savjeta. Patronazna kaze da joj moram davati humana vodu iako dojim radi sora na jeziku, baka kaze da ne treba voda...
da li da se brinem zato jer stalno stuca ili ne...
kada duda varalica...
ok...ima li negdje na netu kratko uputstvo o "rukovanju" bebe do 1 mj. za prvorotkinje??? jer rodila sam i to je ok, ali kako znam da radim nesto pravilno, kada svatko ima svoju verziju price...
slusaj baku :)
ne treba joj voda ako iskljucvo doji (znaci samo sisa).
sto se tice bijelih naslaga na jeziku, bebe koje doje imaju bijeli jezk od mljeka. ako se skida (probaj sa gazicom skinuti) onda nije soor.
ako je soor, opet voda ne pomaze, vec se trebas javit pedjatrici da vam propise terapiju.
to sto beba stuca...stucala je i u trbuhu, zar ne? :) sasvm normalno.
dudica....ja sam za to da se ne daje uopce, a pogotovo ne tako maloj bebi koja jos uvijek ima urodjenu potrebu za sisanjem i tu svu potrebu treba zadovoljiti na dojci. na njoj beba jede, pije, mazi se, trazi utjehu, smiruje se....
savjeti....sretno :)