dječje enciklopedije, atlasi i sl.
Imaju i vaši klinci neke atlase, enciklopedije i slične stvari?
Što vam se pokazalo kao najboje?
Ja sam L nedavno kupila neku knjigu o dinosaurima, nešto s osnovnim informacijama i predošcima za crtanje i savjetima oko crtanja (koju boju, papir, kako sjenčati i sl.). Uglavnom, njoj se to jako svidjelo.
I zapamtila je nazive dinosaura...čak je ocu rekla :"Znaš da je T-Rex pojeo Triceratopsa" :lol:
Tata se sav zbunio :mrgreen:
Onda sam joj htjela uzeti ili atlas ili encikopediju ili neku knjigu o starim civilizacijama, mitologiju (?).
Vidjela sam neke u izdanju Naša djeca.
E da, zanima je i svemir. Sunčev sustav, crna rupa
:mrgreen: i tako...
Da čujem... :)
Što valja?
Re: dječje enciklopedije, atlasi i sl.
Anci- moj obožava dinosaure i već duže mu tražim nešto zanimljivo o njima, ali eto nejde me baš :roll: . Stoga, gdje si kupila tu knjigu i koliko košta :mrgreen: ?
Tanja mozes li mi molim te reci o kojoj se dječjoj enciklopediji -svemir točno radi? Jucer sam bila u profilu i par knjizara ali nisam nasla. Je li sa ovog linka mozes reci koja je to enciklopedija
http://ekiosk.tisak.hr/content/view/full/17564/(offset)/40
Citiraj:
Mare5 prvotno napisa
Je li sa ovog linka mozes reci koja je to enciklopedija
http://ekiosk.tisak.hr/content/view/full/17564/(offset)/40
Ne, nije nijedna s ovog linka. Enciklopedija o kojoj pišem prodavala se uz Slobodnu Dalmaciju, ali na stranici dotičnih novina više nema tih online-izdanja, tako da ne mogu staviti nikakav link :/
Uglavnom, mi smo sve četiri enciklopedije (Svemir, Naš planet Zemlja, Sisavci i Život u oceanu) kupili u Profilu - ako ih trenutno i nema, ne znači da se neće pojaviti na policama za koji tjedan ;)
sorry sto gnjavima ali krivi link sam stavila, naime na stranici 4 i 5 iz linka se nalaze enciklopedije na koje ja mislim da su te koje si preporucila.
hvala
Citiraj:
Mare5 prvotno napisa
sorry sto gnjavima ali krivi link sam stavila, naime na stranici 4 i 5 iz linka se nalaze enciklopedije na koje ja mislim da su te koje si preporucila.
hvala
Pogledala sam još jednom - ne, to nisu te. Izdanja Slobodne Dalmacije ni nema na e-kiosku, na žalost :/
zvala sam redakciju Slobodne Dalmacije i gosp. mi je rekla da sva njihova izdanja radi tvrtka Begen (www.begen.hr) ali mislim da toga nema niti kod njih. Nego kupnjom Kingfisherove enciklopedije, da li ima svrhe traziti ove druge, mislim da li ona pokriva sve i da li je primjerena za decka od 4 godine. hvala
Citiraj:
Mare5 prvotno napisa
Nego kupnjom Kingfisherove enciklopedije, da li ima svrhe traziti ove druge, mislim da li ona pokriva sve i da li je primjerena za decka od 4 godine.
Mislim da jest primjerena, zapravo, većina drugih enciklopedija su namijenjene nešto starijoj djeci, a prednost Kingfisherove je ta što je pristupačnija i mlađima. I za početak vam je ona sasvim dovoljna, a s vremenom ćete vidjeti treba li vam neka detaljnija (mi smo nabavljali ove "svemirske" jer za tu temu postoji pojačan interes).