Pozitivan, pa negativan test za trudnoću
Drage cure molila bih vas za pomoć tj.vaše mišljenje!
Inaće sam potpuno zdrava,što se tiće ginekološke strane moja gin.kaže da bih mogla biti primjer!Imam sve simptome trudnoće,luđačku bol u križima,smeđa fleka na vratu i smeđi krug oko bradavica,glad,čudan meni jela,dobila sam crveni osip koj se malo povuće malo opet dođe,prištiće po licu koje nikad nisam imala,užasno popucale kapilare,bolove u nogama,umor,krvare mi desni,kasni mi mjesečnica i imam pozitivan test ALI mući me taj test radila sam ga 6 dana prije očekivane mjesečnice i pokazao je blagu crticu ali vidljivu nisam mogla vjerovati s obzirom da sam ga radila tako rano i k tome još jako kasno navečer pa sam ga ujutro ponovila i bio je opet isti rez.Pričekala sam par dana i napravila sam opet test koj je bio neg.Sve me to skupa izludilo pričekala sam još dva dana i opet ponovila test opet onaj jeftini od prvi put i opet je pokazao blagu crticu,danas mi kasni dva dana i opet sam napravila test koj mi je pokazao neg.Znam mislit čete da sam luda,ali sve to me jako mući aktivno se bavim sportom i više me strah trenirati jer ne znam jesam li trudna ili nisam a gin.me može primiti tek za mj.dana!Hvala vam puno!
poslid editirala naslov