Re: Zašto cure vrište?!?!?
Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Kaj da radimo?
Kak da ju ignoriram? To se nemre sam tak ignorirati.. :/
ma šamarčinu da ušuti više, šta se ima derat, vrištat... ma marš u sobu neka ušuti više...
ubiti osobnost u maloj, šta ima biti vesela, šta se ima pravo ljutiti-pa to je samo beba-ima da jede i spava.
kako se uopće smije derati, opet ponavljam, nije mi jasno? pa šta će susjedi i rodbina reći?
sin vam nije vrištao-šta je njoj? jel to uopće vaše dijete?
a da ode odete kod pedijatra??
:mrgreen:
karikiram jer upravo čiam fenomenalnu i duhovitu knjigu "Kako da najlakše upropastite rodjeno dete".
on vrišti, ja nastojim ukloniti uzrok vrištanja. ako nije moguće, samo duboko dišem.
i zaista, zaista ne vrište samo cure. ;)
Re: Zašto cure vrište?!?!?
Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Kad je sretna, kad se ljuti, kad se inati, kad joj nije po volji, kad se igra...ona vrištiiiiii!
Citiraj:
Takva je otprilike i moja. I kad normalno razgovara, uvijek ima 2-3 nijanse povišen ton. jednostavno je takva. ja joj stalno govorim, pa daj se malo stišaj, ali ne. takva je. dobro, u odnosu na prije sad je već ok i ne vrišti za sve. Djeca se s vremenom sami nauče kontrolirati.
quote]="ana.m"]]Janko nikada nije vrištao, on je jedno vrijeme glumio lava po uzoru na Simbu
To je radila i moja s oko 4 godine kad je Kralj lavova bio hit film. Ali i to ju je prošlo samo od sebe.
I nama je to vrištanje išlo na živce, ali jednostavno trebaš pustiti dijete, s vremenom to više ne bude tak jako izraženo. Kćer ti je inače sigurno jedna velika brbljavica (kao i moja)? 8)