Velicina ploda ne odgovara tjednima trudnoce
Dobro jutro. Trebam vase misljenje. Trudna sam, ali mi velicina ploda ne odgovara tjednima trudnoce. Zadnju menstruaciju sam imala 15.8. Bebu smo radili od 25.8. od 28.8. I sljedeci seks je bio 5.9. Inace mi menstruacije traju 24-28 dana. 16.9. (4 tjedna i 4 dana trudna) sam bila na ultrazvuku i nije se vidilo apsolutno nista nego neka tekucina u trbusnoj supljini i zbog toga sam dosla opet 21.9. (5 tjedana i 2 dana trudna) na ultrazvuk i te tekucine vise nije bilo i vidila se mala gestacijska vrecica. 28.9. (6 tjedana i 2 dana trudna) se vidila gestacijska i zumanjcana vrecica. Bila sam za danas zapisana za sljedeci pregled, ali sam ovaj petak (9.10.) prokrvarila malo i otisla sam na pregled i sad je vidila i bebu koja je velicine 3,4 milimetra sto odgovara 6 tjednu trudnoce, a u petak sam trebala bit 7 tjedana i 6 dana trudna. Strah me sto se sve tako sporo razvija. Plus na testu sam dobila 12.9.
Re: Velicina ploda ne odgovara tjednima trudnoce
Citiraj:
vzst prvotno napisa
i sad je vidila i bebu koja je velicine 3,4 milimetra sto odgovara 6 tjednu trudnoce
Otkucaji srca se mogu "uhvatiti" kad je bebac velicine 4-5mm, ranije ne moze, a to je oko 6.tj, znaci moguce je da ces na sljedecm pregledu cuti maleno :heart: ,a jos neke informacije o ranom uzv i znakovima koji ukazuju na dobro ili lose pogledaj ovdje (na eng.) http://www.brooksidepress.org/Produc...nd_scannin.htm
kasnija ovulacija bi rijesila problem,i ja se nadam da je tako :love: